Centennial College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

College mission

College fødsel

Ny udfordring nyt udstyr

Verden er i konstant forandring og udfordring. For at kæmpe har vi brug for ny viden og nye talenter.

Mingde College tager dig i et nyt perspektiv, et fireårigt selvfinansieret uddannelsesprogram, som er nyt, unikt og forskelligt, og læringsmodellen er stolt af sine jævnaldrende.

Det unikke pensumdesign giver dig mulighed for at lære en bred vifte af viden, mens kollegiet opmuntrer til kreative, åbne læringsmodeller og er meget elsket af arbejdsgivere.Centennial College

Høj kvalitet kryds århundrede

Mingde College er et selvfinansieret college etableret i året for universitetet i Hong Kong. I 1912 åbnede universitetet i Hongkong sine døre for uddannelse, accepterede den første studerende indskrivning, skulderede tidenes mission og dyrkede eliter til Hongkongs samfund.

I anledning af universitetet i Hongkong blev universitetet i Hongkong igen udvidet sine uddannelsestjenester og etableret Mingde College for at skabe endnu en ny milepæl for uddannelsessektoren i Hong Kong. Det giver et tværfagligt selvfinansieringsprogram af høj kvalitet til at åbne en ny vej for studerende. .

Drejer efterspørgslen efter tiderne

Tidligere havde man sin egen ekspertise, det var nemt at få det ideelle job, men det var tidskiftet. På nuværende tidspunkt er udvælgelsen af ​​talenter i store virksomheder domineret af generalister.

Dagens arbejdsgivere ønsker, at deres medarbejdere skal være tæt på den globale puls og have fremragende sprog-, kommunikations-, præsentations- og analysefærdigheder. For at opnå alt ovenstående er uafhængig tænkning, kreativitet og ny tankegang uundværlig, kan Mingde College færdiggøre dine fordele.

Passerer igennem og dybt

Mingde College mener, at uddannelse ikke er en simpel erhvervsuddannelsesuddannelse. Vi håber, at du vil leve et rigt liv, opnå individualitet og opnå fremtiden.

Derfor vil vores læseplanlægning ud over specialiteter give dig mulighed for at lære forskellige viden og udvide dine horisonter, så du kan planlægge din fremtid i Mingde.

Vision og mission

Bliv førsteklasses liberal arts college i Asien Stillehavsområdet.

Kollegiet vil arbejde

  • Udbyder nyskabende, bredbaseret uddannelse og ekspertise for at give de studerende den bedste læringserfaring
  • Dyrk eleverne til at udvikle efterspørgselsånd, viden og selvstudium
  • Indstilling i kollegiums kerneværdier (visdom, integritet, integritet, etik, global og multikulturel bevidsthed og socialt ansvar)
  • Giv et forskelligartet akademisk og læringsmiljø til at tiltrække fremragende Tongbo-uddannelse og faglige forskereCentennial College

Navn Oprindelse

Centennial College

Alt = "Centennial College's Centennial klargør oprettelsen af ​​skolen, falder sammen med centennial fejringen af ​​Hongkong Universitet, og den nye milepæl i det nye århundrede.

眀 DS College

Ordet "眀 徳" i "眀 徳 院" er hentet fra Hongkongs universitetsskole "Ming Tak", som har en ånd af at arve begrebet at drive en skole og kvalitetsuddannelse. Ordet "眀 徳" er et gammelt ord. Det kommer fra det konfucianske klassiske "Universitet" og har ideen til at forfølge topkvalitet i moral og visdom. I kinesisk navn er ordet "眀" skrevet mere vandret, og ordet "徳" er skrevet mindre og vandret. Det er almindeligt i Han-dynastiets kalligrafi. Hongkong Universitet har været i brug siden da.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Se BAs » Se Bachelor »

Studier
Kontakt
Besøgsadresse
3 Wah Lam Path, Pokfulam, Hong Kong
Hong Kong, HK