Schouten Global

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores firma

Global partner, global tilstedeværelse

At være "verdensklasse" er ikke længere nok; Det er nu simpelthen det minimum, der kræves for at spille på dagens marked. Schouten Global står alene i sin evne til at smelte bred strategiske udviklingsressourcer med ekspertisen hos over 700 professionelle træner og trænere placeret over hele kloden.

Fakta og tal

 • Grundlagt i 1980
 • Leveringserfaring i over 60 lande
 • Prisvindende for kundetilfredshed og operationel excellence
 • Foretrukken leverandør til succesfulde multinationale virksomheder
 • 100% opmærksomhed
 • Ejer af tema. Thema er et moderne, specialiseret forlag, der fokuserer på at forbedre personers funktion, især personer på arbejdspladsen.Vores tjenester

Schouten Global tilbyder en omfattende suite af læringstjenester, der er designet til at forbedre dine medarbejders kvalifikationer og forbedre deres præstationer. Ledende til bedre organisatorisk sundhed og forbedret forretningspræstation. Udover vores keystone-portefølje tilbyder vi tilpassede løsninger til dit specifikke behov, (executive) coaching og rådgivning til organisationsudvikling.

Globalt netværk

Schouten Global samarbejder med de bedste undervisere, som er blevet omhyggeligt udvalgt og screenet af vores afdeling for ledelse og udvikling. Afhængigt af kundekrav matcher vi omhyggeligt med facilitatorer med klienter baseret på den rigtige profil, uddannelsesemner (indhold), organisatoriske og kulturelle aspekter og sprogkrav.

Fra vores verdensomspændende netværk af facilitatorer kan du forvente:

 • Bevist ekspertise i facilitator færdigheder, kontrolleret gennem peer og / eller klient referencer
 • Relevant erfaring med at uddanne væsentlige ledelsesmæssige færdigheder som påvirkning færdigheder, kommunikationsfærdigheder, projektledelse mv.
 • Mere end 10 års erfaring i et forretningsmiljø
 • Mere end 10 års erfaringsrelateret træning i et multikulturelt miljø
 • Ekspertise inden for emnet
 • Et globalt tankegang
 • Flydende på engelsk og mindst et lokalt sprog

Vi har leveringserfaring i over 40 lande. For de lande, hvor vi ikke har kandidater i vores database, søger vi efter nye facilitatorer gennem vores eksisterende partner netværk. Denne tilgang har vist sig at være meget effektiv og effektiv i de senere år.

Mission og Vision

Mission: Frigør og juster potentialet hos enkeltpersoner, hold og organisationer.

Vision: 'Et skib er kun så stærkt som dets besætning'.

Forholdet mellem en organisations succes og den personlige adfærd og trivsel hos medarbejderne har altid fascineret os. Individens magt har vist sig at være afgørende for en organisations succes - og at adfærdsmæssig træning gav et positivt bidrag i denne henseende. Vores kunder har oplevet den langsigtede investering i bløde færdigheder, teamets ydeevne og lederskab hjælper med at forbedre forretningsmæssige resultater. I dag deler vi vores viden og erfaring på verdensplan og hjælper organisationer med at skabe deres egen 'gyldne trekant' af forbedrede resultater, fremskyndet innovation og forbedret personlig motivation, tilfredshed og lykke.

Åben kurser

Schouten Global tilbyder en portefølje af åbne tilmeldingskurser.

Co-Active Coaching (CTI)

Ændring af mennesker, omdannelse af liv: Udviklet af industriel leder CTI (Coaches Training Institute), Co-Active Coaching er bredt anerkendt som det mest strenge træneruddannelses- og certificeringsprogram i branchen.

Organisation og Relationship Systems Coaching (CRR Global)

Organisationen & Relationship Systems Coaching ™ -programmet (ORSC ™) er en banebrydende model for coaching-relationssystemer i organisationer og grupper, teams, partnerskaber og par. Uanset om din specialitet er i virksomheders arbejde, partnerskaber eller personlige forhold, er denne forholdssystemmodel grundlæggende for dit arbejde.

Ledelsescirkelprofilcertificering (TLCPC)

Går ud over lederskabskompetencer: Som coach ønsker du det bedste resultat for din coachee. Leadership Circle Profile ™ er et kraftfuldt 360 ° værktøj, der giver mere end blot indsigt i læringsevner. Det giver også dybdegående indsigt i dine coaches motivationer, underliggende værdier og antagelser, som er starten på en omdannelse til effektivitet i ledelsen.

Træning for trænerne

Fremskynde din karriere: Under træningen for trænerne lærer du de nødvendige færdigheder til at udvikle andre softs færdigheder.

Placeringer

Zaltbommel

Address
Schouten & Nelissen Van Heemstraweg West 5
5301 Zaltbommel, Gelderland, Holland
Telefonnummer
undefined

München

Address
München, Bayern, Tyskland
Telefonnummer
undefined

Amsterdam

Address
Amsterdam, Nordholland, Holland
Telefonnummer
undefined

Zürich

Address
Zürich, Zürich, Schweiz
Telefonnummer
undefined

Heidelberg

Address
Heidelberg, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefonnummer
undefined

Hamborg

Address
Hamborg, Hamborg, Tyskland
Telefonnummer
undefined

Zeist

Address
Zeist, Utrecht, Holland
Telefonnummer
undefined

Bruxelles

Address
Bruxelles, Belgien
Telefonnummer
undefined

Luxembourg by

Address
Luxembourg by, Luxembourg District, Luxembourg
Telefonnummer
undefined

Geneve

Address
Geneve, Geneve, Schweiz

Bracknell

Address
Bracknell, England, Det Forenede Kongerige