Martinair Flight Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Martinair Flight Academy

Den Martinair Flight Academy opstod for 40 år siden og er en del af Air France / KLM Group. Akademiet er den ældste i Holland, der kører hele praktisk flyveinstruktion fra en hollandsk flyveplads. Derfor bruger vi en moderne og ung flåde, der har sin base i Lelystad Airport.

Dette intensive integrerede kursus tager omkring 24 måneder og starter 3 gange om året. Teorien er givet ved hjælp af en computer baseret træning, og er fuldt integreret med de praktiske flyvende lektioner. Det betyder, at teorien er alternerende med praktiske flyvende lektioner, hermed teorien kan anvendes direkte i praksis.

Månedlig der en orientering dag på Flight Academy, her får du al den information du har brug for og til at udforske og forstå Martinair Flight Academy. Udvælgelsen kan starte enhver tid og kan være afsluttet i cirka 3 uger.

Martinair Flight Academy er stolte af at annoncere alliancen med to andre selskaber, Trener Kft og FSC. Det nye selskab, der dannes, kaldes centraleuropæisk Flight Academy, Cefa.

Efter grundig evaluering Centraleuropæiske Flight Academy er blevet udvalgt af Wizz Air som en partner for enestående mentored Pilot Training Programme.

Hvorfor Martinair Flight Academy?

Martinair102

Det er vigtigt at føle sig godt tilpas med den måde uddannelsesniveau "din" skole tilbyder dig.

En af de vigtigste grunde til at vælge for Martinair Flight Academy er dens lille målestok. Højst 36 elever starter deres ATPL uddannelse hvert år og klasser ikke overstiger et antal 12 elever. Dette resulterer i en meget personlig tilgang, hvor individet er central.

På Martinair Flight Academy faktiske flyvende starter efter kun fire ugers jorden skole uddannelse. Dit første soloflyvning finder sted cirka to måneder efter start dit fly træning. Det betyder, at teori er kombineret med praktisk flyvetræning i det første år. I det andet år faktiske flyvende med den unge og moderne flåde fremhæves.

I det første år, vil hele ATPL teorien behandles ved hjælp af CBT (Computer Based Training), som støttes af regelmæssige alle runde teori lærere, som kan give flyveinstruktion selv og er let i stand til at lave en forbindelse mellem teori og praksis.

I år vil du også få din første licens, Private Pilot License. Dette giver dig mulighed for at flyve det nødvendige antal timer til ATPL navigation med en medstuderende, så du får en masse erfaring sammen. Du kan også udføre fly til mere fjerntliggende udenlandske flyvepladser, fordi sammen har du dobbelt så mange timer til rådighed.

I modsætning til nogle andre fly skoler, vil den samlede uddannelse flyrejse til den Martinair Flight Academy udført på ét sted, i vores tilfælde er dette Lelystad Airport.

fremtidsudsigter

Martinair103

Martinair Flight Academy er en fuld datterselskab af Martinair Holland NV Martinair Holland NV er ejet af KLM, så de Udenrigsministeriet er også en del af Air France / KLM Group. Det betyder, at hvis virksomhederne i denne gruppe, såsom KLM, Transavia og Martinair, brug piloter, de vil rekruttere deres egne skoler flyrejse. Konkret betyder det, at KLM Flight Academy giver KLM og Martinair Flight Academy er en "foretrukken leverandør" for Transavia og Martinair Holland. Hvis KLM Flight Academy ikke kan levere nok piloter til KLM, vil student-piloter i Martinair Flight Academy antages.

Vores studerende flyve med forskellige flyselskaber, i og uden for Europa. Blandt disse flyselskaber vil du finde nationale og nationale luftfartsselskaber, regionale luftfartsselskaber og erhvervsdrivende. Studerende, der stadig venter på et job, vil blive afholdt den standard af Martinair Flight Academy ved såkaldt periodisk træning. Disse månedlige kurser leveres af et team af flyselskab kaptajner, der har tjent deres spor i lederstillinger i kommerciel luftfart (MD-11, B767, B747).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Hollandsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Flyselskab transport pilotcertifikat (ATPL integreret)

på universitet Fuldtid 23 - 24 måneder September 2019 Holland Lelystad

Med den integrerede kursus vil du få et erhvervsmæssigt pilotcertifikat, Multi motor, Instrument rating og en frossen ATPL. [+]

Forskellen mellem ATPL og CPL i korte træk:

CPL - Commercial Pilot License

ATPL - Airline Transport Pilot Licence / 1500 timers erfaring

Det integrerede Kurset giver mulighed for at få tilladelserne (ratings) i 24 måneder. De jorden skoler vil blive givet i klasseværelser, men fjernundervisning via internettet vil blive anvendt til ATPL teori. Uddannelsen er opdelt i moduler, og i nogle moduler uddannelsen kan kombineres med andre aktiviteter af en kandidat for eksempel arbejde / solo flyvninger.

Specifikationer:

For at deltage i integrerede kurset skal du holde en studentereksamen eller tilsvarende med emner matematik, fysik og engelsk. Selve kurset omfatter 200 timers teori. Den praktiske del består af mindst 225 praktiske flyvetimer herunder simulator tid. Inden der udstedes licensen en oplevelse af mindst 200 flyvetimer kræves, hvoraf mindst 100 timer som PIC (Pilot In Command). [-]

Flyvning instruktør kursus (fi)

på universitet Fuldtid Deltid 6 - 12 måneder September 2019 Holland Lelystad + 1 mere

Uddannelsen til flyveinstruktør (Flight Instructor = FI) samt uddannelse for instrumentet flyvende instruktør (Instrument Rating instruktør = IRI og Multi Engine instruktør = MEI) er specialiserede træninger. [+]

Uddannelsen til flyveinstruktør (Flight Instructor = FI) samt uddannelse for instrumentet flyvende instruktør (Instrument Rating instruktør = IRI og Multi Engine instruktør = MEI) er specialiserede træninger.

FI - Flight Instructor Uddannelsen til flyveinstruktør (grunduddannelse) har allerede været en del af Martinair Flight Academy i mange år. Kravene til at starte træningen er et gyldigt CPL SEP klasserettighed (EASA License). En minimal på 5 timer har der skal flyves i de sidste 6 motnhs forud for starten af ​​kurset og en indgang test skal være bestået. Denne test er obligatorisk.

Det væsentlige i den teoretiske del af uddannelsen til flyveinstruktør er især undervisning flyveelever om aerodynamik og lov luftfart og lære at give klassisk briefinger.... [-]


Privatpilot kursus (PPL)

på universitet Deltid 12 - 16 måneder September 2019 Holland Lelystad

Den PPL (Private Pilot License) er en EASA License, som næsten alle små fly kan flyves i henhold til VFR, uden begrænsning af de europæiske grænser. Når du har du PPL licens kan du få flere ratings for Multi Engine Piston eller et instrument Rating. Valg & Medical Accept: Der er ingen præ-udvælgelseskriterier for at få dit PPL, undtagen den mindste alder af 17. Før du starter din PPL Course er det vigtigt at have din Medicinsk klasse 2. Spørgsmål som: betingelser for syn, farveblindhed, høreprøve og en generel helbredsundersøgelse, vil blive kontrolleret. Når du har din PPL License, vil det giver dig det privilegium at flyve VFR. Den teoretiske PPL naturligvis vil blive opnået ved E-learning. Det betyder, Computer Based Training på engelsk. De teoretiske prøver forklaret nedenfor, vil blive afholdt på Belgien CAA. [+]

Den PPL (Private Pilot License) er en EASA (Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur) Licens, som næsten alle enmotorede flyvemaskiner kan flyves. Den PPL Licens kan udvides med en række kvalifikationer. For eksempel flyvende blind kvalifikation (Instrument Rating), som er nødvendig for instrument flyvende.

I løbet af dette kursus vil du lære at flyve et fly og gradvist udforske mulighederne i flyet. Alle grundlæggende flyvende teknikker diskuteres. Dette indebærer take off, landing, klatring, vandret flyvning, sving, boder, nedkørsler, kredsløb flyvende, nødprocedurer mv

Som studerende pilot du arbejder hen imod dit første soloflyvning, hvilket betyder at flyve uden din instruktør ved siden af ​​dig. Det næste skridt efter din første soloflyvning er at lære at navigere ved hjælp af diagrammer, kompas, radiofyr mv Først skal du flyve til andre flyvepladser med din instruktør ved siden af ​​dig, og senere du gøre dette under solo flyvninger.... [-]