Martinair Flight Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Martinair Flight Academy

Den Martinair Flight Academy opstod for 40 år siden og er en del af Air France / KLM Group. Akademiet er den ældste i Holland, der kører hele praktisk flyveinstruktion fra en hollandsk flyveplads. Derfor bruger vi en moderne og ung flåde, der har sin base i Lelystad Airport.

Dette intensive integrerede kursus tager omkring 24 måneder og starter 3 gange om året. Teorien er givet ved hjælp af en computer baseret træning, og er fuldt integreret med de praktiske flyvende lektioner. Det betyder, at teorien er alternerende med praktiske flyvende lektioner, hermed teorien kan anvendes direkte i praksis.

Månedlig der en orientering dag på Flight Academy, her får du al den information du har brug for og til at udforske og forstå Martinair Flight Academy. Udvælgelsen kan starte enhver tid og kan være afsluttet i cirka 3 uger.

Martinair Flight Academy er stolte af at annoncere alliancen med to andre selskaber, Trener Kft og FSC. Det nye selskab, der dannes, kaldes centraleuropæisk Flight Academy, Cefa.

Efter grundig evaluering Centraleuropæiske Flight Academy er blevet udvalgt af Wizz Air som en partner for enestående mentored Pilot Training Programme.

Hvorfor Martinair Flight Academy?

Martinair102

Det er vigtigt at føle sig godt tilpas med den måde uddannelsesniveau "din" skole tilbyder dig.

En af de vigtigste grunde til at vælge for Martinair Flight Academy er dens lille målestok. Højst 36 elever starter deres ATPL uddannelse hvert år og klasser ikke overstiger et antal 12 elever. Dette resulterer i en meget personlig tilgang, hvor individet er central.

På Martinair Flight Academy faktiske flyvende starter efter kun fire ugers jorden skole uddannelse. Dit første soloflyvning finder sted cirka to måneder efter start dit fly træning. Det betyder, at teori er kombineret med praktisk flyvetræning i det første år. I det andet år faktiske flyvende med den unge og moderne flåde fremhæves.

I det første år, vil hele ATPL teorien behandles ved hjælp af CBT (Computer Based Training), som støttes af regelmæssige alle runde teori lærere, som kan give flyveinstruktion selv og er let i stand til at lave en forbindelse mellem teori og praksis.

I år vil du også få din første licens, Private Pilot License. Dette giver dig mulighed for at flyve det nødvendige antal timer til ATPL navigation med en medstuderende, så du får en masse erfaring sammen. Du kan også udføre fly til mere fjerntliggende udenlandske flyvepladser, fordi sammen har du dobbelt så mange timer til rådighed.

I modsætning til nogle andre fly skoler, vil den samlede uddannelse flyrejse til den Martinair Flight Academy udført på ét sted, i vores tilfælde er dette Lelystad Airport.

fremtidsudsigter

Martinair103

Martinair Flight Academy er en fuld datterselskab af Martinair Holland NV Martinair Holland NV er ejet af KLM, så de Udenrigsministeriet er også en del af Air France / KLM Group. Det betyder, at hvis virksomhederne i denne gruppe, såsom KLM, Transavia og Martinair, brug piloter, de vil rekruttere deres egne skoler flyrejse. Konkret betyder det, at KLM Flight Academy giver KLM og Martinair Flight Academy er en "foretrukken leverandør" for Transavia og Martinair Holland. Hvis KLM Flight Academy ikke kan levere nok piloter til KLM, vil student-piloter i Martinair Flight Academy antages.

Vores studerende flyve med forskellige flyselskaber, i og uden for Europa. Blandt disse flyselskaber vil du finde nationale og nationale luftfartsselskaber, regionale luftfartsselskaber og erhvervsdrivende. Studerende, der stadig venter på et job, vil blive afholdt den standard af Martinair Flight Academy ved såkaldt periodisk træning. Disse månedlige kurser leveres af et team af flyselskab kaptajner, der har tjent deres spor i lederstillinger i kommerciel luftfart (MD-11, B767, B747).

Placeringer

Lelystad

Martinair Flight Academy

Address
Emoeweg 4, 8218 PC Lelystad. The Netherlands
8218 PC Lelystad, Flevoland, Holland
Telefonnummer
+31 320 288 476