Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Maastricht University (UM) er det mest internationale universitet i Holland, og med 16.861 studerende og 4.300 ansatte vokser stadig. Universitetet skiller sig ud for sin innovative uddannelsesmodel, international karakter og tværfaglig tilgang til forskning og uddannelse.

Takket være sine højkvalitetsforsknings- og uddannelsesprogrammer samt et stærkt fokus på socialt engagement har UM hurtigt opbygget et solidt ry. I dag betragtes det som et af de bedste unge universiteter i verden.

Ti grunde til at vælge Maastricht University

 1. Personlig tilgang til problembaseret læring
  Studerende på UM lærer i små tutorial grupper, hvilket betyder at du deltager aktivt og erhverver væsentlige færdigheder til din fremtid. Tutors kender dig typisk ved fornavn og er altid tilgængelige og tilgængelig.


 2. Unikke programmer
  UM tilbyder en række studieprogrammer, der ikke findes andetsteds i Holland. Eksempler herpå er bachelor i europæisk folkesundhed, master i retsmedicin, kriminologi og lov og master i global sundhed.


 3. De fleste internationale universiteter i Holland
  De fleste af vores programmer er også på engelsk, og 51% af vores studerende og næsten 42% af vores medarbejdere kommer fra udlandet. Dette gør UM til det mest internationale universitet i Holland.


 4. Forskning
  Vores tværfaglige forskning, fra voksende menneskeligt væv til udforskning af bæredygtighedsproblemer, giver en frugtbar yngleplads, der føder ind i vores uddannelse. Akademikere er stærkt involveret i undervisningen, og interesserede studerende har en række muligheder for at blive involveret i forskning selv.


 5. Blandt de bedste unge universiteter verden over
  UM er det femte bedste unge universitet verden over, ifølge 2017-udgaven af ​​Times Higher Education ranking for unge universiteter. Også i andre placeringer opnår UM konsekvent gode resultater: i 2017 satte UM 15 pladser i QS-rangordningen for universiteter under 50 år.


 6. Uddannelsesmæssig innovation
  Vi arbejder løbende på at forbedre vores uddannelsesmetode i UM Edlab, som også understøtter vejledere og giver ekspertise programmer til studerende.


 7. Europas hjerte
  Maastricht ligger ved den sydligste spids af Nederlandene, i hjertet af Europa. På få timer kan du være i Bruxelles, Amsterdam, Paris eller London, og flere lufthavne er inden for en times kørsel.


 8. Byen Maastricht
  Fra biografer, teatre og hundredvis af caféer, barer og restauranter til et helt nyt sportscenter og state-of-the-art studiefaciliteter under opførelse på Tapijn-området - Maastricht er en levende by med et historisk centrum. Og hvert akademisk år starter med en uforglemmelig Inkom-uge.


 9. Honours programmer
  For studerende, der kan lide en ekstra udfordring, tilbyder vi en række æresprogrammer: Premium, MaRBle og Honours.


 10. Finde et job
  Forskning fra UM Forskningscenter for Uddannelse og Arbejdsmarked (ROA) viser, at ca. 96% af kandidaterne arbejder inden for et lønnet job inden for et par års eksamen (Maastricht University graduate surveys 2017).


Hurtige fakta

 • det yngste og mest internationale universitet i Holland
 • 16.861 studerende, 4.300 medarbejdere, 65.000 alumni
 • en af ​​de bedste unge universiteter i verden (THE, QS)
 • Det eneste hollandske universitet i Worldwide Universities Network (WUN) og Young European Research Universities Network (YERUN)

Placeringer

Maastricht

Address
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht, Limburg, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: