Superior Air

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Superior Air.

Vores firma har specialiseret sig i fly og helikopter overførsler og har en høj anseelse som et fly skole for fast og roterende vinge også. Superior Air driver sin egen Part 145 vedligeholdelsesorganisation og er autoriseret forhandler af Robinson helikoptere. Superior Air er også en autoriseret Aerial Work operatør med betydelig erfaring i forskellige projekter såsom Luftfotografering, filme og eksterne lasteoperationer.

Vores fly Operations Manager og ejer af firmaet Mr. Elias Sofianos har en 35 år baggrund i luftfart som en jagerpilot, flyveinstruktør og flyvning eksaminator. Han har også 22.500 uheld-fri flyvetimer og har sat en høj standard flyvning organisation med en høj respekt i sikkerhed.

En løbende uddannelse af vores medarbejdere for at imødekomme de højeste europæiske standarder er et "must" for os. Alle piloter ofte evalueret af vores kvalitet personale, og også den græske civile luftfartsmyndighed.

Vores fremragende sikkerhed rekord er en væsentlig faktor for valget Superior Air.

Så hvorfor skulle du vælge Superior Air?

 • Vi er certificeret og flyve ifølge de seneste strenge europæiske forordninger.
 • Vi er ejere, piloter og mekanikere, så vi har en absolut kontrol over vores virksomhed.
 • Vi driver vores egen vedligeholdelse facilitet i henhold til europæisk EASA 145 standarder.
 • Vi driver vores egen CAMO (Continuous luftdygtighed Management Organisation).
 • Vi løbende træne og evaluere vores piloter til de strengeste europæiske standarder.
 • Du vil få om bord på et meget velholdt helikopter i en fremragende stand.
 • Vore piloter har et dybt kendskab til dette job.
 • Vi har passion for luftfart.
 • Vi kender hver skjult hjørne af landet.
StockSnap_Q49FJUUYDB

Selskabsværdier

At drive en flyvemaskine er en kompliceret proces.

En virksomhed skal bruge en stor sum penge til personaleuddannelse, investering i reservedele og vedligeholdelse for at holde flåden luftvurderet. Den eneste måde at reducere omkostningerne på er at "skære hjørner", en metode, der viser sig at være imod SIKKERHED. Vi vil aldrig følge disse metoder i Superior Air, selv om det nogle gange gør os '' ikke konkurrencedygtige '' på et åbent marked. Vi foretrækker at håndtere kunder, der forstår hvad de betaler for og hvorfor. Alle vores fly opretholdes i henhold til fabrikantens specifikationer og kontrolleres i overensstemmelse med de seneste strenge europæiske regler. Det er selvfølgelig ikke let for enhver passager at kontrollere status for en flyvende maskine, især når det er hundreder eller tusinder af miles væk. Men kundekommentarer, sikkerhedsrekord, flådens generelle tilstand og effektivitet i personalet er nogle af de første indikationer på et virksomheds niveau og værdier. Når du søger for at bestille en flyvning, skal du være sikker på nogle ting ... Er dette et rigtigt firma med et aktivt og ægte luftoperatørcertifikat eller bare et godt websted? Hvor er medarbejderne bag dette firma?

Vi opfordrer dig til at tage en tur på vores hjemmeside, og det skal da være let at indse, hvad du betaler for.

Superior Air er den hurtigst voksende General Aviation Company i Grækenland, der driver den største flyflåde og blandt nogle få virksomheder i verden, der har infrastruktur, personale og faciliteter for at være en licenseret flyoperatør (AOC), et flyveuddannelsesakademi ( ATO), en Part 145 Vedligeholdelsesorganisation og CAMO (Continuous Airworthiness Management Organization), en flyveoperatør samt et servicecenter og forhandler for forskellige større fabrikanter som Robinson Helicopters og Piaggio Aerospace.

Vores erfaring på luftfartsmarkedet i disse år har ført til en vigtig konklusion. '' Du får hvad du betaler for, og der er ingen pris, du kan lægge på sikkerhed ''.

Kristopher-allison-249.993

Faciliteter

Vores faciliteter er bekvemt placeret på Megara General Aviation Airport. Superior Air tilbyder et fremragende miljø for alle vores elever, partnere og venner:

 • Nybyggede kontorer og klasseværelser
 • Flight Simulator
 • Rummelig opholdsstue og spiseplads med alle bekvemmeligheder
 • Klasseværelser udstyret med pc'er, whiteboards, projektorer, videospilere, væg- og bordkort, klimaanlæg.
 • Vedligeholdelsesområde
 • Spare Parts Stores
 • Operations Office
 • Planlægningsområde
 • Administration Office
 • Briefing værelser
 • WC brusere
 • Gratis Wi-Fi i hele hangar og kontorer
 • Gratis parkeringsplads
Asaf-r-93.851
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Atpl integreret

på universitet Fuldtid 16 - 16 måneder Åben tilmelding Grækenland Megara

Vores ATPL integreret kursus er designet til at tilbyde uddannelse på højt niveau til studerende, der ønsker at blive professionelle piloter på kun et år. Ingen tidligere erfaring er nødvendig for at starte dette kursus. Ved hjælp af state-of-the-art udstyr og fly, vil Superior Air tilbyde uddannelse på højeste niveau for at fremme din kommende karriere luftfart. [+]

Vores ATPL integreret kursus Er designet til at tilbyde uddannelse på højt niveau til studerende, der ønsker at blive professionelle piloter på kun et år. Ingen tidligere erfaring er nødvendig for at starte dette kursus. Ved hjælp af state-of-the-art udstyr og fly, vil Superior Air tilbyde uddannelse på højeste niveau for at fremme din kommende karriere luftfart.

Når du er færdig med vores ATPL integreret kursus Du vil have et kommercielt pilotcertifikat CPL (A), Multi Engine Class Rating (ME), Instrument Rating (IR) og ATPL Theory kredit samt MCC Course. Det betyder, at når du er færdig med din uddannelse, du vil vide alt, hvad du har brug for og vil have modtaget alle de uddannelse er nødvendige for at starte din karriere som pilot.... [-]


Kommerciel pilotlicens (h)

på universitet Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder Åben tilmelding Grækenland Megara + 1 mere

Formålet med Commercial Pilot License (H) modulære kursus er at uddanne PPL (H) eller ICAO / JAA pilotilladelsesindehavere til det niveau af færdighed, der er nødvendigt for at drive single-pilot single-motor helikoptere i kommerciel lufttransport. Du vil også kunne få EASA CPL (H). [+]

Vores ATPL modulære kursus Er designet til at tilbyde uddannelse på højt niveau til studerende, der ønsker at blive professionelle piloter, der gennemfører deres træning som separate moduler. Dette kursus er normalt foretrækkes fra folk, der ønsker at få fjernundervisning mulighed i træning på jorden og / eller ikke har tid til at følge det integrerede program, som er mere krævende. Ingen tidligere erfaring er nødvendig for at starte dette kursus.

Ved hjælp af moderne udstyr og fly, vil Superior Air tilbyde uddannelse på højeste niveau for at fremme din kommende karriere luftfart. Hvis ansøgeren er indehaver af et PPL eller en ikke JAA licens, det passende modulopbygget kursus for CPL, IR, ME, MCC, Night Kvalifikation og ATPL teori har der skal følges. Ansøgere til dette kursus har valget mellem Residential og fjernundervisning teoretisk uddannelse kurser. Når du er færdig med vores modulopbyggede kursus vil du holde en kommerciel pilotcertifikat CPL (A), Multi Engine Class Rating (ME), instrumentet Rating (IR) og ATPL teori kredit.... [-]


Videoer

Superior Air Flight Academy/Air Taxi Operator

Kontakt
Besøgsadresse
Megara Airport
Megara, West Attica, 19100 GR
Sociale medier
Besøgsadresse
12, Minoas St.
P.O. Box 147

Megara, West Attica, 19100 GR