Skies Aviation Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til vores Academy!

SKIES AVIATION ACADEMY ligger i Thessaloniki og er den første godkendte træningsorganisation under EASA reglerne i Grækenland, GR ATO-122, der guider enhver person fra nul flyvende erfaring til Airline Transport Pilot License (ATPL) gennem vores personales viden, erfaring og kvalitet uddannelse.

Vision

At blive den betroede leder i luftfartsindustrien i Europa ved at give maksimal kvalitet faglig uddannelse af kommende Airline Pilots og andre aeronautiske discipliner.

Mission Statement

For at levere den højeste uddannelsesniveau ved at give overlegen læringsmiljø og sikkerhed under flyvning uddannelse, som vil give hver af vores elever til at nå deres endelige mål.

Vi tilbyder professionel flyvning instruktions- og teoretiske kurser fra Privatpilot (PPL) op til Airline Transport Pilot Licence (ATPL) med alle tilknyttede bedømmelse af lokale og udenlandske studerende. Uanset om du vælger at flyve til din fornøjelse, eller opbygge din karriere som professionel pilot, garanterer vi dig den bedste uddannelse oplevelse!

Vi opererer mere end 330 dage af VFR flyvende betingelser fra Thessaloniki International Airport - den næststørste lufthavn i Grækenland og ligger 10 min væk fra vores lokaler. Lufthavnen har 2 landingsbaner (2440m), ILS CAT II, ​​VOR / DME, Radar tilgang og NDB. Mens blive en Airline Pilot det kraftigt anbefales at have flyvende oplevelse på mojor lufthavne!

Vores Team

Kvaliteten af ​​uddannelsen bedømmes af kvaliteten af ​​undervisningen instruktører såvel som af de tekniske faciliteter til rådighed til træning. På Skies Aviation Academy begge kriterier er opfyldt.

Vores professionelle flyvning instruktører er alle med mange timers dokumenteret instruere erfaring både i luften og på jorden. Trods det kursus, du er tilmeldt, vores instruktør team er altid klar til at hjælpe dig med at nå dit mål og videre.

Skies Aviation Academy er kendt for sin tradition for uddannelse og for sine højt kvalificerede medarbejdere i Grækenland såvel som i udlandet. Vores Academy er det bedste sted for dem, hvis drøm er at blive pilot med ekspertise og komplet kendskab til deres erhverv.

Placeringer

Thessaloniki

Skies Aviation Academy

Address
Thessalonikis 10, Perea,
57019 Thessaloniki, Thessaloniki, Grækenland
Telefonnummer
+30 2392 021100