Olympus Aviation Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Olympus Aviation Academy er grundlagt og drevet af veteranflyve- og luftfartsflyinstruktører, der følger de højeste af EUROPÆISKE CIVIL AVIATION AUTHORITY / EASA-standarder. Olympus Aviation Academy leverer professionel pilotuddannelse på alle niveauer fra 0 til ATPL (Air Transport Pilot License). Akademiet opretholder en høj grad af disciplin, som er nødvendig for at opbygge en fremtidig aviators færdigheder og karakter. 23324_photo.jpg

Betal som du flyver - Ingen risiko Mens mange reklamerer for "pay as you fly" -ideen, er det på Olympus Aviation Academy helt sandt!

Træning i høj kvalitet Alle træningsflyvninger overvåges personligt af træningschefen for at sikre træning af høj kvalitet.

E-Learning Hele studiemateriale, der er tilgængeligt online til både studerende og fjernundervisning. Du kan studere hjemmefra, selv før din ankomst!

International lufthavn Som studerende ved Olympus Aviation Academy er du trænet i Grækenlands næststørste lufthavn (ikke i små eller militære lufthavne med mange begrænsninger, hvilket kan resultere i forsinket træning).

Bliv professionel pilot på kun 12 måneder. Din tid er værdifuld, så spild ikke den i flyskoler med langsom træning.

International Hour Building Avanceret træning af studerende piloter og Hour Builders har mulighed for at besøge og blive trænet i mere end 50 lufthavne og flyvepladser omkring det græske fastland og øer (f.eks. Mykonos, Santorini, Corfu, Crete, Rhodos, Kos, Zakynthos (Zante) , Skiathos, Mytilene og i mange andre europæiske lufthavne, enten til VFR- eller IFR-tilgange.

Gratis aerobatisk træning Det eneste certificerede flyakademi til aerobatisk træning i Sydeuropa. I løbet af din timebygning bliver du trænet til at udføre aerobatiske manøvrer!

Erfarne medarbejdere Du læres af højt kvalificerede vejledere med mange års flyve- og træningserfaring (luftvåben og flyselskaber) for at gøre dit kursus underholdende og givende.

GARANTERET PRIS I Olympus Aviation Academy forstår vi, at pilotuddannelse er dyrt. Skjulte gebyrer vil resultere i, at en studerende kommer uden for sit budget. Vi garanterer, at der ikke er nogen skjulte gebyrer.

Certificeret flåde

  • Cessna 152 Aerobat
  • Cessna 172 Diesel
  • Cessna 152 Long Range Tanks
  • Seneca III / PA-34

Alle fly er certificeret til IFR-træning, og flåden udvides naturligvis for at imødekomme de studerendes behov.

23326_photo_3.jpg

Hvorfor OAA ?

Valg af den rigtige flyskole: Valget af den rigtige træningsskole er det første skridt på din vej til at blive en kompetent privat eller professionel pilot og den vigtigste beslutning, du vil tage. Der er ingen uformel tilgang til at lære at flyve. En vellykket flyvekarriere er kun mulig ved at opnå den bedste træning i de formative timer med luftfart. OAA 's hovedmål er at skabe det bedst mulige fundament for studerendepiloter fra første dag. Vi foretager ingen genveje og overlader intet til tilfældighederne. ”Flyvning er en kunst, og kunsten at flyve undervises og læres af det rigtige personale.”

Stor instruktionsmæssig oplevelse: Med over 34 års erfaring som luftvåbenspilot, civil pilot, flyinstruktør, flyinstruktør instruktør, flyveundersøger, med i alt 13300 timers flyvetid, bestående af 3800 flyvåbenstimer, 9250 civile timer og 250 søflyvningstimer betragtes som en af de bedste flyveinstruktører i Grækenland. Eksempler på solide undervisnings- og undervisningsevner i et meget krævende luftvåben og kommercielt miljø gennem udførelse af pensumdesign, ledelse og revision for piloter på indgangsniveau, mens der tilbydes effektive træningskurser, PPL, fra 0 til ATPL (Air Transport Pilot License) , MCC, overvågning og vurdering i fire flyvetræningsorganisationer (FTO'er / ATO'er) i henhold til JAA / EASA-reglerne. Trænet mere end 280 private og professionelle piloter.

Flysikkerhed: OAA hovedmål er at give professionel træning i henhold til del FCL / EASA-regler for flyvesikkerhed og vedligeholdelsesstandarder. OAA anvender kun fuldt certificeret af EASA og HCAA fra Grækenland, fly.

Træningserfaring: Olympus Aviation Academy er en godkendt JAA / EASA Uddannelsesorganisation ATO GR 123 i Thessaloniki / Grækenland under tilladelse fra Hellenic Civil Aviation Authority (HCAA). Olympus Aviation Academy er etableret af professionelle piloter fra luftvåben og civil luftfartsindustri med tusinder af flyvetimer og stor erfaring i træningsprocessen. Jordinstruktører har bevist specialiserede færdigheder og langvarig erfaring inden for luftfart.

Fremragende vejr: De fremragende vejrforhold i Thessaloniki giver os mulighed for at levere uafbrudt træning hele året rundt uden at spilde dyrebar tid og penge. Om sommeren er høje temperaturer her normalt mellem 27 og 33 grader, selvom de undertiden klatrer højere. I efteråret og vintermånederne er nætterne betydeligt køligere, og normale dagtemperaturer er mellem 21 og 25 grader Celsius.

På kun 12 måneder: I Olympus Aviation Academy den gennemsnitlige tid, der kræves for at gennemføre Zero to ATPL-kurset, 12 - 14 måneder, inklusive al træning og eksamen.

Gæstfrihed: Hos OAA bliver du personligt guidet gennem hvert trin i dit træningsprogram, i et gæstfrit miljø fra den første introduktionsflyvning til hele den dag, du modtager din udfyldelse af et certifikat på den relative licens.

Placeringer

Kalamaria Municipality

Olympus Aviation Academy

Address
Adrianoupoleos 1a
55133 Kalamaria Municipality, Thessaloniki, Grækenland
Telefonnummer
+30 231 047 5111