Læs den officielle beskrivelse

OLYMPUS Aviation Academy bygger og drives af veteran luftvåben og civil luftfart flyveinstruktører, efter de højeste EUROPÆISKE Civil Luftfart / EASA standarder. Olympus Aviation Academy yder professionel pilotuddannelse, på alle niveauer, fra 0 til ATPL (Air Transport Pilot Licence). Akademiet opretholder en høj grad af disciplin, er nødvendige for at bygge et fremtidigt Aviators færdigheder og karakter.

Pay as you Fly - Ingen risiko

Mens mange annoncere "pay as you flyve" idé, at Olympus Aviation Academy er det helt rigtigt!

Uddannelse af høj kvalitet

Alle træningsflyvning er personligt overvåget af chefen for Uddannelse for at sikre uddannelse af høj kvalitet.

E-Learning

Hele undersøgelse materiale tilgængeligt online for både hjemmet og fjernundervisning studerende. Du kan studere fra hjemmet, selv før din ankomst!

International lufthavn

Som studerende på Olympus Aviation Academy, er du trænet i den næststørste lufthavn i Grækenland (ikke i små eller militære lufthavne, med mange begrænsninger, som kan resultere i forsinket uddannelse).

Bliv Professional Pilot på kun 12 måneder

Din tid er værdifuld, så ikke spilder det i flyvning skoler med langsom træning.

International Hour Building

Avancerede uddannelse studerende piloter og Hour Builders har mulighed for at besøge og blive trænet i mere end 50 lufthavne og flyvepladser omkring det græske fastland og øer (f.eks. Mykonos, Santorini, Korfu, Kreta, Rhodos, Kos, Zakynthos (Zante), Skiathos, Mytilene og i mange andre europæiske lufthavne, enten til VFR eller IFR tilgange.

Gratis Aerobatic Træning

Den eneste certificerede flyvning akademi for kunstflyvning træning i Sydeuropa. Under dit timer bygning, vil du blive uddannet til at udføre aerobatic manøvrer!

Erfarne medarbejdere

Du bliver undervist af højt kvalificerede undervisere med mange års flyvning og uddannelse erfaring, (flyvevåbnet og flyselskaber) for at gøre dit kursus sjovt og givende.

garanterede pris

I Olympus Aviation Academy forstår vi, at pilotuddannelsen er dyrt. Skjulte gebyrer vil resultere i en elev ud af hans budget. Vi garanterer, at der er ingen skjulte gebyrer.

certificeret Fleet

Cessna 152 Aerobat Cessna 172 Diesel Cessna 152 Long Range Tanks Seneca III / PA-34

Alle flyvemaskiner er certificeret til IFR træning og selvfølgelig flåden vokser, for at opfylde de studerendes behov.

Hvorfor OAA?

At vælge den rigtige Flight School:

Valget af den rigtige uddannelse skole er det første skridt på vej til at blive en kompetent Privat eller Professional Pilot og den vigtigste beslutning, du vil gøre. Der er ikke nogen afslappet tilgang til at lære at flyve. En succesfuld flyvende karriere er kun muligt ved at opnå den bedste uddannelse i de formative timers træning luftfart. Den centrale målsætning for OAA er at yde den bedst mulige fundament for studerende piloter fra dag ét. Vi gør ingen genveje, og vi overlader intet til tilfældighederne.

"Flying er en kunst og kunsten at flyve bliver undervist og lært af det rette personale."

Great Instructional Erfaring:

Med over 34 års erfaring som en Air Force pilot, civil pilot, flyveinstruktør, Flight Instruktørens Instruktør, Flight eksaminator, med i alt 13300 timer flyvetid, der består af 3800 luftvåben timer, 9250 civile timer og 250 sea plane timer, betragtes som en af ​​de bedste på flyrejser Instruktører i Grækenland.

Eksemplificeret solid undervisning og instruktions evner i en meget krævende luftvåben og kommercielt miljø, gennem udførelse af pensum design, ledelse og revision for entry level piloter, men samtidig give virkningsfulde kurser, PPL, fra 0 til ATPL (Air Transport Pilot Licence), MCC, tilsyn og evaluering i fire Flight Training Organisationer (FTOs / Atos) i henhold til JAA / EASA regler. Succesfuld uddannet mere end 280 private og professionelle piloter.

Flight Safety:

OAA vigtigste mål er at give Professional Training henhold til del FCL / EASA reglerne i flyvesikkerhed og standarder for vedligeholdelse. OAA udnytter kun fuldt certificeret af EASA og HCAA Grækenlands, fly.

Træning Erfaring:

Olympus Aviation Academy er en godkendt JAA / EASA Training Organisation ATO GR 123, i Thessaloniki / Grækenland, med tilladelse fra Hellenic Civil Aviation Authority (HCAA). Olympus Aviation Academy er etableret af professionelle piloter fra flyvevåbnet og civil luftfart industri med tusindvis flyvende timer og stor erfaring i uddannelse proces. Ground instruktører har vist specialiserede færdigheder og lang tids erfaring inden for luftfart.

Fremragende vejr:

De fremragende vejrforhold i Thessaloniki gør os i stand til at levere uafbrudt træning hele året rundt, uden at spilde kostbar tid og penge. Om sommeren, høje temperaturer her er normalt mellem 27 og 33 grader Celsius, selvom de nogle gange klatre højere. I efteråret og vintermånederne, nætter er betydeligt køligere, og normal dagtimerne høje temperaturer er mellem 21 og 25 grader Celsius.

I kun 12 måneder:

I Olympus Aviation Academy den gennemsnitlige tid, der kræves for at fuldføre Zero til ATPL kursus er 12 - 14 måneder, herunder alle Uddannelse og eksamen.

Gæstfrihed:

Hos OAA du vil blive personligt guidet igennem hvert trin af dit træningsprogram, i et gæstfrit miljø fra den første indledende flyvning til hele vejen igennem til den dag du modtager din færdiggørelse af certifikat på relativ licens.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Olympus Aviation Academy

Gyldig ICAO CPL / IR / MEP ... [+]

Studerende til dette kursus skal have et pilotcertifikat.Forudsætninger:Gyldig ICAO CPL / IR / MEPEASA Medical (klasse 1) certifikatMindst en X-land tur 300 NM

Teoretisk træning / e - fjernundervisningsprogram for CPL / ATPL licenseret:

Avanceret e-Learning online program via OAA hjemmeside13500 spørgsmål til 14 emner i Oxford bøger56 fremskridtstest udvalgt af et automatisk program i henhold til HCAA eksamener14 Afsluttende prøveren fremgangstest svarer til 12 timers læsetid650 timer min læsetidPrivate sessioner med vores grundinstruktører65 timers revision-fremskridtstest i overensstemmelse med OAA træningsvejledningerOAA endelig certifikatHCAA eksamener

Varighed / Omkostning for e-DL: I henhold til EASA er den mindste fjernundervisning varighed 3 måneder / 2500 € ... [-]

Grækenland Thessaloniki
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy har udviklet en grundig integreret pilotuddannelse program for at bringe de studerende op til færdigheder, så de fungerer som co-piloter på enkel ... [+]

INTEGRERET '' OLYMPUS '' nul - TO ATPL frosset

OLYMPUS Aviation Academy har udviklet en grundig integreret pilotuddannelse program for at bringe de studerende op til færdigheder, så de fungerer som co-piloter på enkelte og / eller flermotorede passagerfly i erhvervsmæssig lufttransport og fortsætte deres karriere i luftfart.

Den integrerede kursus er en fuld tid kursus fra nul timer erfaring gennem at opnå en frossen EASA ATPL (fATPL) herunder engelsk sprogfærdighed (ICAO) og MCC certifikat.

Når du vælger at tilmelde dig et integreret kursus du har besluttet at blive professionel pilot deltage i en fuldtids kursus, herunder dag-til-dag jorden og flyvetræning.

Pre Krav: Minimumsalderen for indrejse i OLYMPUS Aviation Academy Professional Flight Training er 18 år. Flydende engelsk. Indehaveren af ​​et gyldigt EASA Medical Certificate klasse 1. Kursus Varighed: ... [-]
Grækenland Thessaloniki
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
12 - 14 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Olympus Aviation Academy
Address
14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece
57001 Thessaloniki, Thessaloniki, Grækenland
Hjemmeside
Telefonnummer
+30 231 047 5111