Olympus Aviation Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Olympus Aviation Academy er grundlagt og drevet af veteranflyvevåben og flyveinstruktører for civil luftfart, der følger de højeste af EUROPÆISKE CIVIL AVIATION AUTHORITY / EASA standarder. Olympus Aviation Academy giver professionel pilotuddannelse på alle niveauer fra 0 til ATPL (Air Transport Pilot License). Akademiet opretholder en høj grad af disciplin, som er nødvendig for at opbygge en fremtidig aviators færdigheder og karakter. <img class="image-element" title="" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/23/23324_photo.jpg" " />

Træning i høj kvalitet Alle træningsflyvninger overvåges personligt af træningschefen for at sikre træning af høj kvalitet.

GARANTERET PRIS I Olympus Aviation Academy forstår vi, at pilotuddannelse er dyrt. Skjulte gebyrer vil resultere i, at en studerende kommer uden for sit budget. Vi garanterer, at der ikke er nogen skjulte gebyrer.

  • Cessna 152 Long Range Tanks

23326_photo_3.jpg

Hvorfor OAA ?

Valg af den rigtige flyskole: Valget af den rigtige træningsskole er det første skridt på din vej til at blive en kompetent privat eller professionel pilot og den vigtigste beslutning, du vil tage. Der er ingen uformel tilgang til at lære at flyve. En vellykket flyvekarriere er kun mulig ved at opnå den bedste træning i de formative timer med luftfart. Hovedmålet med OAA er at give det bedst mulige fundament for studerendes piloter fra første dag. Vi foretager ingen genveje og overlader intet til tilfældighederne. ”Flyvning er en kunst, og kunsten at flyve undervises og læres af det rigtige personale.”

Placeringer

Kalamaria Municipality

Olympus Aviation Academy

Address
Adrianoupoleos 1a
55133 Kalamaria Municipality, Thessaloniki, Grækenland
Telefonnummer
+30 231 047 5111