Cretan Eagle Aviation

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Cretan Eagle Aviation har været i drift siden 2002 fra Nikos Kazantzakis Heraklion Lufthavn på øen Kreta placeret på den sydligste punkt i Grækenland.

Nikos Kazantzakis lufthavn opererer i en 24 timers basis gør os i stand til at tilbyde uddannelse uden restriktioner dagen eller om natten.

Uddannelsen flyvning finder sted over den smukke ø Kreta og de omkringliggende øer som Karpathos, Santorini og andre.

Vores flåde indeholder en Cessna C172R, en Katana DA-20a1, en Piper Arrow PA28, samt en Dual motor Piper Seneca.

E-LEARNING GROUND SCHOOL

Jorden uddannelse kan ske på afstand af flyveinstruktører via computer, hvis du er væk fra Iraklion. Du kan prøve de kretensiske Eagle Aviation online test på hjemmesiden for at være forberedt på de undersøgelser

"Kom flyve med os over Kreta og De Ægæiske Øer og leve en oplevelse for livet."

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Flyvetid - time bygning kursus

på universitet Fuldtid 1 - 100 timer September 2019 Grækenland Heraklion

Vi tilbyder Hour udgangspunkt i C-172R (Diesel) fly. Du kan flyve over smukke Kreta (den sydligste del af Grækenland) og resten af ​​de græske øer og fastlandet med et udvalg af mere end 30 græske lufthavne med forskellige vejrforhold. [+]

Vi tilbyder Hour udgangspunkt i C-172R (Diesel) fly.

Du kan flyve over smukke Kreta (den sydligste del af Grækenland) og resten af ​​de græske øer og fastlandet med et udvalg af mere end 30 græske lufthavne med forskellige vejrforhold.

Vores Cessna 172R med udholdenhed på mere end 8 timer, vil gøre dig i stand til at flyve næsten hvor som helst du kan lide i Det Ægæiske Hav og Middelhavslandene som Italien eller Tyrkiet uden at udsætte nogen tankning problemer.

Dette helt sikkert vil forbedre dine evner som en PIC (Luftfartøjschefen).

Pris: 1 time: 185 € 10 timer: 1.750 € 50 timer: 8.000 € 100 timer: 15.000 € [-]

Kursus: Privatpilotlicens (PPL)

Online på universitet Fuldtid 45 - 100 timer September 2019 Grækenland Heraklion + 1 mere

Inkluderet er minimum 45 timers flyvetræning. Du skal også bestå 9 skriftlige eksamener og en flyvetesttest ved kursets afslutning. Det kan afsluttes om 3 måneder, forudsat at du bestiller teoretiske eksamener ved første forsøg, men det kan også gøres i dit eget tempo. [+]

PPL-kurset er designet til at lære dig at styre et enkeltmotorstemplet (SEP) i løbet af dagen ved hjælp af visuel navigation (VFR).

Inkluderet er minimum 45 timers flyvetræning. Du skal også bestå 9 skriftlige eksamener og en flyvetesttest ved kursets afslutning. Det kan afsluttes om 3 måneder, forudsat at du bestiller teoretiske eksamener ved første forsøg, men det kan også gøres i dit eget tempo.

Kendskab til det engelske sprog er påkrævet. Engelske sprogklasser kan arrangeres mod et tillægsgebyr forud for eller under kurset afhængigt af hver enkelt studerendes behov.

PPL træningskursus omfatter:

• 45 flyvetimer

• 100 timers grundskole (80 timer minimum)... [-]


Night Rating Flight Course

på universitet Fuldtid 5 timer September 2019 Grækenland Heraklion

Night Rating Course indeholder Ground School, 5 timers minimum flyetræning om natten (3 timer minimum dobbelt og 5 Touch [+]

Night Rating Course indeholder Ground School, 5 timers minimum flyetræning om natten (3 timer minimum dobbelt og 5 Touch

Hvis en studerende kræver yderligere flyvetimer, er prisen 200,00 euro pr. Time. Der er ingen ekstra gebyr for ekstra timer af Ground School, hvis det er nødvendigt. Den gennemsnitlige tid til at gennemføre dette kursus er en uge.

[-]