MEST Entrepreneur in Training Program

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Meltwater Entrepreneurial School of Technology (MEST) og MEST Incubator giver træning, frøinvesteringer og mentorskab til den næste generation af globalt vellykkede afrikanske software iværksættere.

Hvad er MEST?

MEST tilbyder håbende iværksættere et fuldt sponsoreret, intensivt 12-måneders træningsprogram. Iværksættere i erhvervsuddannelser (EIT'er) er hentet fra topkandidater i Ghana, Nigeria, Kenya, Sydafrika og Cote d'Ivoire.

Stadier af programmet

0-12 MÅNeder Uddannelse

Top-aspirerende iværksættere fra hele Afrika vælges til at deltage i fuldt finansieret etårigt iværksætteruddannelsesprogram i Accra, Ghana.

12-18 MÅNEDER Investeringer

Gennem Meltwater Foundation vil MEST tilbyde $ 50k- $ 200k i frøfinansiering til udvalgte kandidatgrupper i stedet for en minoritetsandel i virksomheden.

12-18 Måneder inkubation

Nye porteføljeselskaber krydser broen til vores inkubator og fortsætter med at modtage omfattende fuldtidsstøtte og adgang til ressourcer, mentorskab og et globalt netværk.

72316_72313_28336215_10155925735651327_4133293075440998676_o.jpg

MEST Story

MEST blev udviklet i Accra, Ghana i 2008 af Jørn Lyseggen, CEO for Meltwater Group. Han mener, at talent er overalt, selvom muligheden ikke er, og at disse håbende iværksættere med rette støtte og vejledning kan opnå store ting. Denne overbevisning er fundamentet for MEST, som viser, at en ny generation af unge succesfulde globale software-iværksættere kan stamme fra Afrika.

Afrika Technology Summit

MEST er den stolte arrangør af Afrika Technology Summit, en årlig konference, hvor de klareste sind i det afrikanske teknologi rum indkaldes til at diskutere innovationer, udfordringer og fremtiden for den tekniske verden på kontinentet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

MEST Entrepreneur in Training Program

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Ghana Accra

MEST tilbyder erhvervsuddannelse i erhvervsuddannelse, kommunikation og softwareudvikling, herunder omfattende praktisk projektarbejde, der kulminerer i en endelig tonehøjde og muligheden for at modtage frøfinansiering. [+]

MEST tilbyder et 12 måneders fuldtids-sponsoreret program , hvor eleverne - kendt som iværksættere i uddannelse (EIT'er) - gennemfører en kandidatuddannelse i softwareudvikling, forretning og kommunikation.

MEST-programmet giver rigelig iværksætteruddannelse og omfattende praktisk projektarbejde, der er designet til at sikre EITs masterindustrial-beprøvede metoder til udvikling af opstart. Denne kurser er suppleret med en række gæsteforelæsninger, der indeholder erfaringer og indsigt hos internationalt anerkendte ledere og succesfulde iværksættere.

Kurset kulminerer i en investor pitch og chancen for at modtage frø finansiering og indtaste MEST inkubator.

Mere end et træningsprogram... [-]