Georgian Institute Of Public Affairs

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den georgiske Institute of Public Affairs (GIPA) blev oprettet i 1994. Instituttets fire individuelle skoler tilbyder BA og MA-programmer samt kurser i områderne Public Affairs, Local Governance, journalistik, internationale spørgsmål og Law sammen et ph.d.-program i Social Sciences.

Undervisningen læseplaner, der bygger på principperne om liberalt demokrati, ytringsfrihed og innovation, tilbyde de studerende teoretisk viden samt praktiske færdigheder gennem integration af forskning og interaktiv undervisning. GIPA er et nationalt center for udvikling af bedste praksis i den offentlige forvaltning, jura, politik og journalistik i Georgien.

Fra begyndelsen af ​​oprettelsen har GIPA samlet succesrige ledere fra erhvervslivet, medierne, civilsamfundet og de offentlige tjenester til at bidrage til at udvikle en effektiv styring på staten, kommunale og lokale niveauer samt uafhængige og levedygtige medier i Georgien gennem interaktiv pædagogisk programmer, forskning og uddannelse.

Bortset fra kandidatgrad og certificerede uddannelsesprogrammer, GIPA udfører mange vellykkede forsknings- og uddannelsesprojekter og styrer den første engelsksprogede og elev-run Radio GIPA.

GIPA har fire skoler og to afdelinger:

  • School of Government
  • Kaukasus Journalisthøjskole og Media Management
  • School of Law og politik
  • School of Social Sciences
  • forskningsafdelingen
  • Georgisk Rural Department Development

Mission

Georgian Institute of Public Affairs (GIPA) ser sin mission at etablere de højeste akademiske og professionelle standarder i Georgien. Universitetet har til formål at give den grad af højere og faglig uddannelse samt akademisk forskning, som vil bidrage til en styrkelse af de demokratiske værdier og etablering af professionel etik i landet og derved skubbe Georgien fremad på sin vej i den europæiske integration. Disse forhåbninger tage rødder i studieretninger, hvor GIPA udfører sine pædagogiske og andre typer af programmer, sine mange års erfaring, traditioner og innovative virksomheder. Det er nogle af de mest karakteristiske kendetegn ved GIPA.

I løbet af sine 20 års eksistens, har universitetet i høj grad bidraget til udviklingen af ​​civilsamfundet i landet gennem sin interaktive uddannelsesprogrammer, undersøgelser og kurser.

Vores uddannelses- og certifikat programmer fuldt reagere på de udfordringer, som den nuværende Georgien står i forskellige aspekter af dens sociale og politiske liv. Forsknings- og offentliggørelse muligheder, der skabes på universitetet give en passende platform til at kommunikere ekspertudtalelse, holder offentlige diskussioner og har debatter om de mest gribende emner i samfundet.

GIPA er:

En fortaler for fremskridt, nye resultater og nyskabelser - Det skiller sig ud ved sin ubarmhjertige stræbe efter fremskridt og nyheder hvorfor det støt udkonkurrerer de tilgange og tendenser følges i landet.

Et center af vestlig uddannelse, kultur og værdier - Det spiller en vigtig rolle i at fremme den vestlige uddannelse, kultur og værdier, som indebærer at dyrke kritisk tænkning, sikrer den bedste kvalitet af undervisningen, udstyre de studerende med en passende sæt af færdigheder og viden der behørigt afspejler kravene fra nutidens arbejdsmarked.

En vigtig allieret i staten udviklingsprocessen - a) den besidder værdifuld ekspertise og kompetence og spiller en vigtig rolle i at forme den offentlige mening. Derfor samarbejde med universitetet er til gavn for regeringen samt den civile sektor. B) University alumni finder beskæftigelse på de ledende stillinger og bidrager til dannelsen af ​​progressive ideer, tilgange og tendenser i landet.

Placeringer

Tbilisi

Georgian Institute of Public Affairs

Address
7B, Ietim Gurji str.
0105 Tbilisi, Tbilisi, Georgien
Telefonnummer
+995 322 49 75 00