Le Cordon Bleu Paris

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i Paris i 1895, har Le Cordon Bleu blevet en af ​​de mest fremtrædende institutioner. Le Cordon Bleu tilbyder programmer, der spænder fra kulinariske uddannelse til universiteternes læseplaner i mad og drikke, gæstfrihed og turisme.

Le Cordon Bleu giver håbefulde kulinariske fagfolk mulighed for at omsætte deres ambitioner til virkelighed. Fokus på at mestre teknikker giver de studerende selvtillid og viden til at anvende, hvad de har lært at enhver stil køkken. Kandidater modtager et diplom, der er anerkendt i hele verden, et pas for livet at åbne dørene til en succesfuld karriere.

Paris er det ideelle sted valg for at studere kunst og kulinariske teknikker, garanterer en uforglemmelig kulturel oplevelse i verdens hovedstad for gastronomi, mode og luksus. Louvre, Eiffeltårnet, Notre Dame og Sacré Coeur alle sammen i at fremhæve de rige og enestående arkitektoniske arv i denne By Light. Teaterforestillinger, koncerter, kunstsamlinger, fotografi og skulptur udstillinger og hyppige lokale festivaler og festligheder alle indstillet den parisiske scene, med den ekstra romantisk tiltrækning af at udforske de lokale markeder, boghandlere, fortovskafeer, og stjerne restauranter.

Cordon Bleu School, der ligger på den venstre bred af Seinen i den berømte 15. arrondissement, er en 4-etagers bygning med 2 demonstration værelser og 3 praktiske værelser.

Gode ​​grunde til at vælge Le Cordon Bleu i Paris

Byen Paris, fødestedet for Le Cordon Bleu, er en af ​​de gastronomiske hovedstæder i verden. Dens open-air markeder, bistroer og boulangeries gør det det perfekte sted at lære om kulinariske kunst og absorbere Frankrigs kultur. Grundlagt i 1895, Le Cordon Bleu i Paris har over 100 års erfaring i Culinary Arts uddannelse. Chef instruktører kommer fra en række forskellige baggrunde: nogle er blevet tildelt Michelin stjerner, andre har modtaget prestigefyldte priser. Alle er dedikeret til at lære deres håndværk. Vores undervisningsmetoder "ur, gør, lære" transporteres i demonstrationer efterfulgt af praktiske øvelser, som kontrolleres af vores kokke. Demonstrationsprojekter klasser bliver undervist på fransk og oversat til engelsk. De bedste studerende kan få praktikpladser i parisiske virksomheder, en uvurderlig erhvervserfaring, som vil lette fremtidige professionelle sysler. At studere på Le Cordon Bleu i Paris, vil gøre dig i stand til at møde folk fra hele verden; hvor mere end 55 nationaliteter er repræsenteret hver sigt. Siden lanceringen har vores gruppe vokset til en verdensomspændende organisation med over 50 skoler i 23 lande, undervisning mere end 20 000 studerende årligt. Le Cordon Bleu International tilbyder kurser i gastronomi, gæstfrihed og turisme fra start til MBA-niveau.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Diplomas » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Boulangerie diplom

på universitet Fuldtid 1 - 6 måneder September 2019 Frankrig Paris

Udviklet af Le Cordon Bleu Paris, Boulangerie Diploma uddanner fremtidens fagfolk og iværksættere i væsentlige boulangerie teknikker, såvel som nye tendenser [+]

Udviklet af Le Cordon Bleu Paris, Boulangerie Diploma uddanner fremtidens fagfolk og iværksættere i væsentlige boulangerie teknikker samt nye tendenser på området.

Programmål

Dette program vil give de studerende de nødvendige færdigheder til at arbejde i en traditionel boulangerie eller i en produktionsvirksomhed i Frankrig eller i udlandet. I løbet af programmet studerende:

Erhverve de principielle teknikker, der anvendes i håndværksmæssige boulangerie Lær produktionsprocessen og hvordan man arbejder i et team Anskaf et repertoire af traditionelle og moderne boulangerie opskrifter

HVEM ER DETTE PROGRAM TIL? Nogen søger at erhverve de væsentlige teoretiske og praktiske viden i boulangerie For fagfolk på udkig efter en karriere forandring Nogen søger at arbejde i boulangerie profession som en håndværker eller ansat i en breadbaking selskab EKSAMENSBEVIS ... [-]

Grand diplôme - køkken og wienerbrød diplom

på universitet Fuldtid 9 måneder September 2019 Frankrig Paris

Kurset kombinerer undervisning i både køkken og wienerbrød discipliner. Ingen anden kulinarisk institution giver så mange praktiske kurser under kok tilsyn. [+]

Le Grand Diplôme - Cuisine og Pastry Kvalifikation

Le Grand Diplôme® er det mest omfattende program i French Culinary Education udbydes af Le Cordon Bleu. Kurset kombinerer undervisning i både Køkken og Pastry discipliner. Ingen anden kulinarisk institution giver så mange praktiske kurser under kok tilsyn. Le Cordon Bleu er forpligtet til at give de studerende med en hel vifte af kulinariske teknikker og til at udvikle deres egen kreativitet og kunstneriske udtryk. Disse kurser giver en mulighed for at mestre den Franske køkken og wienerbrød teknikker som derefter kan anvendes til andre køkkener verden.

Klasser er givet i fransk og oversat til engelsk.

LE GRAND Diplôme PROGRAM ... [-]

Køkken diplom

på universitet Fuldtid 9 måneder September 2019 Frankrig Paris

Den Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu tilbyder de studerende den mest stringent og omfattende program i klassiske franske kulinariske teknikker til rådighed i dag. [+]

Cuisine Diplom - en unik Cuisine Kvalifikation

Den Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu tilbyder de studerende den mest stringent og omfattende program i klassisk Fransk kulinariske teknikker rådighed i dag. Den Diplôme de Cuisine gives når den studerende har bestået de grundlæggende, Intermediate og Superior niveauer. Studerende kan kun tilmelde sig ét niveau (fx: Basic) og kan fortsætte til et andet niveau senere (i en begrænset tidsramme). Selv med tidligere erhvervserfaringStuderende skal begynde med det grundlæggende niveau, før adgang til næste niveau.

Den studerende vil modtage et certifikat for hvert niveau afsluttet. Efter en vellykket afslutning af Diplôme de Cuisine og Diplôme de Konditori Le Grand Diplôme er tildelt. ... [-]


Vin og management program

på universitet Fuldtid 10 måneder September 2019 Frankrig Paris

Denne omfattende kursus giver dig færdigheder i at blive en vin ekspert og viden til at forstå, hvordan vin virksomhed fungerer, åbne dørene til en karriere i både vin og gastronomi. [+]

Vin og Management Program

Programmet finder sted i Paris, den franske hovedstad for kultur, gastronomi, og kunsten at bo fint. Franske vinmarker forbliver en reference i hele verden, hvilket gør det til det ideelle land for dybdegående vin studier.

Denne omfattende kursus giver dig færdigheder i at blive en vin ekspert og viden til at forstå, hvordan vin virksomhed fungerer, åbne dørene til en karriere i både vin og gastronomi.

Dette kursus er også ideel til dem, der overvejer en karriere i restaurationsbranchen, eller for dem, der ønsker at blive iværksætter i en vin-relateret virksomhed, såsom en vin bar, vin butik eller vin import / eksport.

MÅL

Studerende tilegner sig viden og færdigheder gennem både teori og praktisk uddannelse til: Vurdere kvaliteten af ​​en vin af organoleptisk analyse og være i stand til at analysere vin på verdensplan; ... [-]


Wienerbrød diplom

på universitet Fuldtid 9 måneder September 2019 Frankrig Paris

Den Diplôme de Konditori Le Cordon Bleu tilbyder de studerende den mest stringent og omfattende program i klassiske franske Pastry teknikker til rådighed i dag. [+]

Konditor Diplom - Pastry Basic, Intermediate og Superior kvalifikationer

Den Diplôme de Pâtisserie Le Cordon Bleu tilbyder de studerende den mest stringent og omfattende program i klassisk French Pastry teknikker til rådighed i dag.

Den Diplôme de Pâtisserie gives når den studerende har bestået de grundlæggende, Intermediate og Superior niveauer. Studerende kan kun tilmelde sig ét niveau (fx: Basic) og kan fortsætte til et andet niveau senere (i en begrænset tidsramme). Selv med tidligere erhvervserfaring, skal den studerende begynde med det grundlæggende niveau, før adgang til næste niveau.

Den studerende vil modtage et certifikat for hvert niveau afsluttet. Efter en vellykket afslutning af Diplôme de Cuisine og Diplôme de Pâtisserie Le Grand diplôme tildeles. ... [-]


Videoer

Le Cordon Bleu Paris

Unveiling Le Cordon Bleu Paris new institute | Le Cordon Bleu Paris

Kontakt

Le Cordon Bleu Paris - arts culinaires et management hôtelier

Adresse, linje 1 Le Cordon Bleu Paris 8, rue Léon Delhomme
75015 Paris, Île-de-France, Frankrig
Hjemmeside http://www.cordonbleu.edu/paris
Telefon +33 1 85 65 15 00