CAFA Wine School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CAFA Formations - Frankrig cafa Wine International Sommelier Skole lærer faderskab, er et forskningsinstitut vin og alkoholholdige drikkevarer professionel smagning, etableret i 1986, er beliggende i Bordeaux 'centrum Century Riverside distriktet i Chartrons (fra en siden, Frankrigs mest berømte Bordeaux vinhandlere og flere kvarterer placeret her). Vi glæder os over studerende fra hele verden kommer her for at lære favorit vin professionel vinsmagning teknikker, for at forstå den vinfremstilling proces.

Ved at studere her, kan du også blive verdens elite vinindustri: vin service vejleder, vinimportører, vin distributører, restaurant operatører til god vin, kælder mester, vin kultur og uddannelse ekspert, professionel vin smager, osv .

Vin er ikke kun en kunst at leve, men også en lidenskab. College lærere, der er under opsejling og vinsmagning eksperter lidenskab, give fuld spille til deres faglige kvalifikationer. Ikke alene har de den højeste HD i ønologi og vinsmagning skole, også involveret i aktiv arbejde inden for vinindustrien i verden.

De seneste 30 år, tusindvis af cafa studerende i en professionel brygning teknologi uddannelse og praktikophold i Frankrig vingårde og vingårde, vinproducenter, vinkælder relateret til handel. Praksis omfatter: vinhøsten, vin gæring, vin dyrkningsmetoder teknologier, professionel smagning, deltage i professionel udstilling i vinindustrien, vinsmagning organisation, deltagelse i handel aktiviteter. Gennemført et væld af praksis efter at lære viden om vin regioner rundt om i verden, Implantologi, brygning videnskab, professionelle smagning metoder, markedsføring og andre faglige kurser. Indtast den professionelle verden i kontinuerlig læring og praksis, at blive professionelle.

cafa er også udstyret med franske køkken og desserter læring faglig læring, har han gjort et fremragende bidrag til udbredelsen af det franske køkken. Vin, fransk køkken, dessert er essensen af fransk madkultur og kunsten at leve, cafa er villig til at kigge med dig for at hjælpe dig lykkes!

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Nationale franske sommelier og vin konsulent med speciale i

på universitet Fuldtid Deltid Åben tilmelding Frankrig Bordeaux

CAFA Wine School Wine School Profession: BA i fransk og fransk vin faglig uddannelse i franske og franske køkken fransk vin og spiritus professionelle BTS teknisk salg professionel international vin og spiritus på markedet fagfolk nationale franske sommelier og vin konsulent med speciale i etårige franske nationalforsamling Statens sommelier og vin konsulent sommelier og vin konsulent med speciale i toårig professionel engelsk uddannelse lovgivning år [+]

1. fransk mad og vin erhverv eller speciale franskDet franske sprog og faglige kurser, vil de studerende modtage faglig uddannelse i fransk, alle ressourcer vil være til rådighed for de studerende.Vores partnere franske liga Bordeaux til cafa give forskellige niveauer af studerende i fransk kurser - "høj kvalitet fransk kursus"Alle lærerne er professionelle og har et diplom og har mange års erfaring med undervisning af lærere, brug af interaktive undervisningsmetoder, på skoleudstyr, klasseværelser er udstyret med aircondition og multimedier, kursusindhold og CEFR (europæiske referenceramme for sprog) konsekvent. Alle kurser er sat ved at foreslå "fælles europæiske referenceramme for sprog" i og omkring dialogen, de fire grundlæggende elementer i læseforståelse, skrivning og dialog i sådanne områder. Test er nødvendig, før adgang til placering af dine præstationer, fra A1 til C2 vi var 6 niveauer af kurser.Den samlede varighed af 160 timer, for 8-ugers kursus- Frivillige poster: fransk vinUd over systematisk træning i fransk, men du kan også lære viden om franske vinregioner: Bordeaux, Bourgogne, Alsace, Provence, Champagne, etc.Tasting færdigheder at mestre, og lægge fundamentet for landet at komme ind i franske sommelier og vin konsulent med speciale i avanceret træning.Valgfrit: vælg en fire-ugers praktik på virksomheden i løbet: vingård, vinbutik, vin og restaurant handel selskab og andre ledende sommelier.- Frivillige poster: fransk køkkenFor de studerende er interesserede i det franske køkken, fransk køkken, vi tilbyder professionel træning for dig, så du kan lære fransk måltid faglig viden og færdigheder.Franske køkken kokken behov for fødevarer gevinster, men også kendte tilberedningsmetoder, fødevareforarbejdning og... [-]

Videoer

Cafa Formations sous titre Anglais

30 Ans Cafa Formations