CAFA Wine School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CAFA Formations - Frankrig cafa Wine International Sommelier Skole lærer faderskab, er et forskningsinstitut vin og alkoholholdige drikkevarer professionel smagning, etableret i 1986, er beliggende i Bordeaux 'centrum Century Riverside distriktet i Chartrons (fra en siden, Frankrigs mest berømte Bordeaux vinhandlere og flere kvarterer placeret her). Vi glæder os over studerende fra hele verden kommer her for at lære favorit vin professionel vinsmagning teknikker, for at forstå den vinfremstilling proces.

Ved at studere her, kan du også blive verdens elite vinindustri: vin service vejleder, vinimportører, vin distributører, restaurant operatører til god vin, kælder mester, vin kultur og uddannelse ekspert, professionel vin smager, osv .

Vin er ikke kun en kunst at leve, men også en lidenskab. College lærere, der er under opsejling og vinsmagning eksperter lidenskab, give fuld spille til deres faglige kvalifikationer. Ikke alene har de den højeste HD i ønologi og vinsmagning skole, også involveret i aktiv arbejde inden for vinindustrien i verden.

De seneste 30 år, tusindvis af cafa studerende i en professionel brygning teknologi uddannelse og praktikophold i Frankrig vingårde og vingårde, vinproducenter, vinkælder relateret til handel. Praksis omfatter: vinhøsten, vin gæring, vin dyrkningsmetoder teknologier, professionel smagning, deltage i professionel udstilling i vinindustrien, vinsmagning organisation, deltagelse i handel aktiviteter. Gennemført et væld af praksis efter at lære viden om vin regioner rundt om i verden, Implantologi, brygning videnskab, professionelle smagning metoder, markedsføring og andre faglige kurser. Indtast den professionelle verden i kontinuerlig læring og praksis, at blive professionelle.

cafa er også udstyret med franske køkken og desserter læring faglig læring, har han gjort et fremragende bidrag til udbredelsen af det franske køkken. Vin, fransk køkken, dessert er essensen af fransk madkultur og kunsten at leve, cafa er villig til at kigge med dig for at hjælpe dig lykkes!

Placeringer

Bordeaux

Address
108, Quai des Chartrons
33000 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrig