The Open Design School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem er vi?

En accelerator Kreative Karriere

Open Designskole blev født fra mødet mellem passionerede mennesker og uddannelsesmæssige fagfolk engageret design. Med Icademie, fjernundervisning gruppe, der har udviklet en solid ekspertise i blandet fjernundervisning og indledte skolen af ​​design i 2014, har vi den samme DNA: innovation og vision nye spørgsmål for uddannelse på tidspunktet for den digitale revolution.

vores missioner

Open Designskole lærer dig de færdigheder, du har brug for at forbedre din virksomhed, opfylde dine karriereønsker, du åbner nye muligheder, deltage i eller oprette en start ... Vores mission ud over tog dig, er at ledsage dig til succes for dit projekt design gennem:

En ny online undervisning model, der kombinerer e-learning og særlige øjeblikke-ansigt (designskoler i workshops partnere). En modulær løsning, en færdigheder-baserede tilgang, fremme interoperabilitet og tværfaglig i de forskellige områder af design. Programmer rettet mod innovation, lovende nicher og nye forretningsmæssige behov. Ledsagende designere eksperter på deres område og aktivitet, som vil guide og rådgive den lærende i læringsprocessen.

Vores værdier: Innovation, Åbning, internationalisering

I en teknologisk verden i bevægelse, vælger vi at positionere os i de nye anvendelser til at formidle til alle vores fremtidige elever viden, som vil hjælpe dem med at tage et skridt foran udfordringerne i den digitale skabelse af morgendagens .

Med et fælles ønske om at afsløre for hver sit eget potentiale, at transformere og kanalisere de kreative muligheder; med en pædagogisk tur til forsoning (mellem mentorer, virksomheder og elever, samtidig med at mangfoldigheden af ​​profiler), vi gør disse friheder, som udgør vores åbning, i hjertet af vores pædagogiske projekt. Dette tilsagn førte til nytænkning tilrettelæggelsen af ​​undervisningen i lyset af nye digitale muligheder.

Vores strategiske alliancer of excellence, navnlig gennem Pearson Education netværk giver os mulighed for at arbejde i en logik internationalisering, foreslå angelsaksiske eksamensbeviser anerkendt i internationale markeder, hvilket fører til retsforfølgning af undersøgelser Niveau II (Bac 3) i gymnasier / universiteter i næsten 100 lande (herunder Frankrig).

Virkelighed og Employablité

Med et lager af gennemprøvede programmer og underviste i de mest prestigefyldte universiteter / internationale skoler under ledelse af Pearson Education og Ofqual (den engelske pendant til franske RNCP), The Open Designskole garanterer kvaliteten af ​​dens uddannelse udstedt samlede faglige fordybelse (kreative trusser, "design udfordringer" omkring udbud, business coaching ...). Således er vores ønske er at give til dem, der har tillid til os, at nøglen omdanne deres karriere og måske deres liv, i dag og i morgen.

Din Learning Environment

indhold

Under videoer: eksklusiv video kurser, designet af eksperter og designere. Online Kurser: Kurser i struktureret linje og rige multimedie ressourcer, som omfatter interaktive øvelser og filer til dine praktiske arbejde og evaluering emner. E-bøger: Resuméet e-bog for hvert modul, som omfatter de væsentlige begreber, som du kan skrive oplysninger om og en samling af uddrag fra opslagsværker. Selvstudier: Tutorials fordelt omhyggeligt blandt de mest professionelle og effektive marked. Engelsk online: Engelsk: en komplet forløb opgradering og læring online reference, kan du følge hele din rejse.

RichMedia naturligvis interaktiv og åben. Du er velkommen til at berige og dele.

Dine kurser er opbygget omkring forskellige ressourcer og uddannelsesmæssige aktiviteter online, som du kan følge på ethvert tidspunkt på smartphone, tablet eller bærbare computer.

Aktiviteter

Virtual Class: Din levende virtuelt klasseværelse til din studieordning, dine behov og din tidsplan. Masterclass: Kvartalsvise online masterclasses: en professionel besidder et virtuelt klasseværelse i et par uger, og deler sin erfaring og ekspertise sin kunst. Live-konferencer: En live konference hver måned: en professionel eller en virksomhed kommer omkring et projekt, demonstrere sin ekspertise online i 60 eller 90 minutter, og giver dig mulighed for at interagere. Disse konferencer er så tilgængelige i replay. Værker og praktiske emner: Den selvkorrigerende og adaptivt øvelser. Arbejde praksis og projekter dig i form af tegninger, computerfiler, fotos, scannede billeder eller skærmbilleder og du gemmer på perronen i din "rejse board" for deres uddannelsesmæssige korrigere peer eller dine lærere. Workshops: De "fysiske" værksteder eller "digital" med jævne mellemrum i dit kursus, disse refleksion workshops og produktion overvåget af fagfolk giver dig mulighed for at arbejde i fysisk kollaborativ mode (workshop med design partnerskoler) eller mode "collaborative 3,0" gennem en innovativ enhed.

Du fremskridt ved at praktisere alene eller sammen med andre.

Du lever særlige øjeblikke sat i individuelle eller kollektive praksis, men også online workshops i design skoler partnere.

en EF

Communautez: Interagere og communautez med enkle og brugervenlige redskaber, der giver dig konstant udveksling mellem ligemænd, med dine vejledere og dine lærere. Netværk: Opbyg dit netværk omkring udveksling og privilegerede forbindelser med virksomheder i pædagogisk samarbejder, projekter, konkurrencer, job eller møder arrangeret af skolen. Collaborative: Et hold bygning uden grænser. Sproget i skabelsen tværs af grænserne og forbinder verden. Deltag et hold (klasse), arbejde og bringe dine projekter i fællesskab i hele din rejse. Opbyg et netværk nyder Pleiad af internationale profiler af elever, interessenter og virksomheder.

Du lære af andre og med andre.

Dine kurser er opbygget omkring forskellige ressourcer og uddannelsesmæssige aktiviteter online, som du kan følge på ethvert tidspunkt på smartphone, tablet eller bærbare computer.

Personlig og faglig akkompagnement

Tutorials og rutebiler: En pædagogisk team og vejledere opfylde dine spørgsmål, give dig råd, du coachent og interagere i realtid med dig på din anmodning. Designere Eksperter: En undervisning team af designere og top eksperter, der alle erhverv, er på din side til at forklare, lære dig, og give dig lidenskab og tilgængelighed deres håndværk. Praktik: En praktikplads under aftale omkring din afgangsprojekt, som er sponsoreret af en virksomhed eller ikke. Det resulterer i en hukommelse og sit forsvar før juryen for grad. Udfordringer Virksomheder: Forretning Udfordringer: regelmæssigt hele din rejse, partnervirksomheder tillade dig at tænke i realtid til en kort og opbygge et team forslaget "collaborative 3,0" mode. Udvikling Rådet: En udvikling bord består af uafhængige personligheder fra verden af design og digital skabelse med en mission for at hjælpe skolen i sin pædagogiske implementering og strategiske retninger.

Et professionelt team er på din side, med tæt nærhed.

Dine kurser er opbygget omkring forskellige ressourcer og uddannelsesmæssige aktiviteter online, som du kan følge på ethvert tidspunkt på smartphone, tablet eller bærbare computer.

Placeringer

Paris

The Open Design School

Address
52 rue de l'Arbre Sec

75001 Paris, Ile-de-France, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 75 85 85 68