Læs den officielle beskrivelse

Hvem er vi?

En accelerator Kreative Karriere

Open Designskole blev født fra mødet mellem passionerede mennesker og uddannelsesmæssige fagfolk engageret design. Med Icademie, fjernundervisning gruppe, der har udviklet en solid ekspertise i blandet fjernundervisning og indledte skolen af ​​design i 2014, har vi den samme DNA: innovation og vision nye spørgsmål for uddannelse på tidspunktet for den digitale revolution.

vores missioner

Open Designskole lærer dig de færdigheder, du har brug for at forbedre din virksomhed, opfylde dine karriereønsker, du åbner nye muligheder, deltage i eller oprette en start ... Vores mission ud over tog dig, er at ledsage dig til succes for dit projekt design gennem:

En ny online undervisning model, der kombinerer e-learning og særlige øjeblikke-ansigt (designskoler i workshops partnere). En modulær løsning, en færdigheder-baserede tilgang, fremme interoperabilitet og tværfaglig i de forskellige områder af design. Programmer rettet mod innovation, lovende nicher og nye forretningsmæssige behov. Ledsagende designere eksperter på deres område og aktivitet, som vil guide og rådgive den lærende i læringsprocessen.

Vores værdier: Innovation, Åbning, internationalisering

I en teknologisk verden i bevægelse, vælger vi at positionere os i de nye anvendelser til at formidle til alle vores fremtidige elever viden, som vil hjælpe dem med at tage et skridt foran udfordringerne i den digitale skabelse af morgendagens .

Med et fælles ønske om at afsløre for hver sit eget potentiale, at transformere og kanalisere de kreative muligheder; med en pædagogisk tur til forsoning (mellem mentorer, virksomheder og elever, samtidig med at mangfoldigheden af ​​profiler), vi gør disse friheder, som udgør vores åbning, i hjertet af vores pædagogiske projekt. Dette tilsagn førte til nytænkning tilrettelæggelsen af ​​undervisningen i lyset af nye digitale muligheder.

Vores strategiske alliancer of excellence, navnlig gennem Pearson Education netværk giver os mulighed for at arbejde i en logik internationalisering, foreslå angelsaksiske eksamensbeviser anerkendt i internationale markeder, hvilket fører til retsforfølgning af undersøgelser Niveau II (Bac 3) i gymnasier / universiteter i næsten 100 lande (herunder Frankrig).

Virkelighed og Employablité

Med et lager af gennemprøvede programmer og underviste i de mest prestigefyldte universiteter / internationale skoler under ledelse af Pearson Education og Ofqual (den engelske pendant til franske RNCP), The Open Designskole garanterer kvaliteten af ​​dens uddannelse udstedt samlede faglige fordybelse (kreative trusser, "design udfordringer" omkring udbud, business coaching ...). Således er vores ønske er at give til dem, der har tillid til os, at nøglen omdanne deres karriere og måske deres liv, i dag og i morgen.

Din Learning Environment

indhold

Under videoer: eksklusiv video kurser, designet af eksperter og designere. Online Kurser: Kurser i struktureret linje og rige multimedie ressourcer, som omfatter interaktive øvelser og filer til dine praktiske arbejde og evaluering emner. E-bøger: Resuméet e-bog for hvert modul, som omfatter de væsentlige begreber, som du kan skrive oplysninger om og en samling af uddrag fra opslagsværker. Selvstudier: Tutorials fordelt omhyggeligt blandt de mest professionelle og effektive marked. Engelsk online: Engelsk: en komplet forløb opgradering og læring online reference, kan du følge hele din rejse.

RichMedia naturligvis interaktiv og åben. Du er velkommen til at berige og dele.

Dine kurser er opbygget omkring forskellige ressourcer og uddannelsesmæssige aktiviteter online, som du kan følge på ethvert tidspunkt på smartphone, tablet eller bærbare computer.

Aktiviteter

Virtual Class: Din levende virtuelt klasseværelse til din studieordning, dine behov og din tidsplan. Masterclass: Kvartalsvise online masterclasses: en professionel besidder et virtuelt klasseværelse i et par uger, og deler sin erfaring og ekspertise sin kunst. Live-konferencer: En live konference hver måned: en professionel eller en virksomhed kommer omkring et projekt, demonstrere sin ekspertise online i 60 eller 90 minutter, og giver dig mulighed for at interagere. Disse konferencer er så tilgængelige i replay. Værker og praktiske emner: Den selvkorrigerende og adaptivt øvelser. Arbejde praksis og projekter dig i form af tegninger, computerfiler, fotos, scannede billeder eller skærmbilleder og du gemmer på perronen i din "rejse board" for deres uddannelsesmæssige korrigere peer eller dine lærere. Workshops: De "fysiske" værksteder eller "digital" med jævne mellemrum i dit kursus, disse refleksion workshops og produktion overvåget af fagfolk giver dig mulighed for at arbejde i fysisk kollaborativ mode (workshop med design partnerskoler) eller mode "collaborative 3,0" gennem en innovativ enhed.

Du fremskridt ved at praktisere alene eller sammen med andre.

Du lever særlige øjeblikke sat i individuelle eller kollektive praksis, men også online workshops i design skoler partnere.

en EF

Communautez: Interagere og communautez med enkle og brugervenlige redskaber, der giver dig konstant udveksling mellem ligemænd, med dine vejledere og dine lærere. Netværk: Opbyg dit netværk omkring udveksling og privilegerede forbindelser med virksomheder i pædagogisk samarbejder, projekter, konkurrencer, job eller møder arrangeret af skolen. Collaborative: Et hold bygning uden grænser. Sproget i skabelsen tværs af grænserne og forbinder verden. Deltag et hold (klasse), arbejde og bringe dine projekter i fællesskab i hele din rejse. Opbyg et netværk nyder Pleiad af internationale profiler af elever, interessenter og virksomheder.

Du lære af andre og med andre.

Dine kurser er opbygget omkring forskellige ressourcer og uddannelsesmæssige aktiviteter online, som du kan følge på ethvert tidspunkt på smartphone, tablet eller bærbare computer.

Personlig og faglig akkompagnement

Tutorials og rutebiler: En pædagogisk team og vejledere opfylde dine spørgsmål, give dig råd, du coachent og interagere i realtid med dig på din anmodning. Designere Eksperter: En undervisning team af designere og top eksperter, der alle erhverv, er på din side til at forklare, lære dig, og give dig lidenskab og tilgængelighed deres håndværk. Praktik: En praktikplads under aftale omkring din afgangsprojekt, som er sponsoreret af en virksomhed eller ikke. Det resulterer i en hukommelse og sit forsvar før juryen for grad. Udfordringer Virksomheder: Forretning Udfordringer: regelmæssigt hele din rejse, partnervirksomheder tillade dig at tænke i realtid til en kort og opbygge et team forslaget "collaborative 3,0" mode. Udvikling Rådet: En udvikling bord består af uafhængige personligheder fra verden af design og digital skabelse med en mission for at hjælpe skolen i sin pædagogiske implementering og strategiske retninger.

Et professionelt team er på din side, med tæt nærhed.

Dine kurser er opbygget omkring forskellige ressourcer og uddannelsesmæssige aktiviteter online, som du kan følge på ethvert tidspunkt på smartphone, tablet eller bærbare computer.

Programmer undervist i:
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

The Open Design School

Al kommunikation, nu 360, bruger billedet 2d / 3d. Ikke en reklame på tv eller på internettet, der ikke er ledsaget af specielle effekter, animeret grafik i 3D. ... [+]

MÅL

Al kommunikation, nu 360, bruger billedet 2d / 3d. Ikke en reklame på tv eller på internettet, der ikke er ledsaget af specielle effekter, animeret grafik i 3D.

Denne nye profession specialdesigne digitale værktøjer giver muligheder med stort potentiale inden for industrielt design og arkitektur og indretning. Udformningen af ​​genstande eller køretøjer, og arkitektonisk design ved hjælp af disse kreationer lavet og bragt i 3d scene til prototype deres koncept eller udtrykker innovation og potentiale i deres produkt ved at præsentere det fra forskellige vinkler, så sublime realistiske detaljer, dens indhold, og virkningerne af lys.

Stærk efterspørgsel udøves i dag på disse færdigheder i stadig eller flytte digital modellering, som strækker sig til det internationale marked af mange virksomheder, der har et vitalt behov for at bruge disse nye teknologier til deres kommunikation eller af deres innovationer.... [-]

Frankrig Paris
Åben tilmelding
Fransk
Deltid
24 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
The Open Design School

Interaktive medier er en del af vores daglige liv og spredning med stor hastighed. Gennem denne grad, får du den nødvendige viden af ​​avancerede digitale teknologier og ... [+]

MÅL

Interaktive medier er en del af vores daglige liv og spredning med stor hastighed. Gennem denne grad, får du den nødvendige viden af ​​avancerede digitale teknologier og vil studere computergrafik værktøjer og web miljø. Målet er at få en solid praksis og færdigheder i at lykkes i denne voksende industri. Opret erfaringer og bruger nye brugere via websteder, applikationer eller grænseflader; opfinde nye former for interaktion og medrivende grænseflader LSE vigtigste mål for denne uddannelse.

Praktiske oplysninger Format: bland læring Workshops fremmøde-4 Entré: pot, line vedligeholdelse og arbejde rekord Foreløbig varighed: 24 måneder Tilmelding: på ethvert tidspunkt af året Praktik: mission selskab 3 til 6 måneder i Frankrig eller i udlandet (ikke obligatorisk) Diplom ... [-]
Frankrig Paris
Åben tilmelding
Fransk
Deltid
24 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
The Open Design School

Anerkendelse og interesse for indretning har udviklet sig betydeligt i det seneste årti og udsmykningen industrien boomer. Den praksis af bæredygtigt design og energieffe ... [+]

MÅL

Anerkendelse og interesse for indretning har udviklet sig betydeligt i det seneste årti og udsmykningen industrien boomer. Den praksis af bæredygtigt design og energieffektivitet er i høj grad integreret i dag. Udviklingen af ​​teknologi og materialer, sociale og demografiske ændringer afslører nye behov hos kunder, der forventer konkrete løsninger Professionel: forbedring af plads, organisering af strømningsretning, optimere små rum, opfange en kunde , forbedring af arbejdsmiljøet ... Alle kompetencer er udviklet inden for denne diplom i indretning.

Praktiske oplysninger Format: bland læring Workshops fremmøde-4 Entré: pot, line vedligeholdelse og arbejde rekord Foreløbig varighed: 24 måneder Tilmelding: på ethvert tidspunkt af året Praktik: mission selskab 3 til 6 måneder i Frankrig eller i udlandet (ikke obligatorisk) Diplom ... [-]
Frankrig Paris
Åben tilmelding
Fransk
Deltid
24 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
The Open Design School

Videoen spilindustrien nu dominerer underholdning markedet, men også, at af de alvorlige spil og mobile spil, sociale netværk, og Smart TV cloud gaming. Den hurtige udvik ... [+]

MÅL

Videoen spilindustrien nu dominerer underholdning markedet, men også, at af de alvorlige spil og mobile spil, sociale netværk, og Smart TV cloud gaming. Den hurtige udvikling af sine teknologier, sin produktionslinje mere struktureret, og de økonomiske modeller, kommer nye kvalifikationskrav (konceptuelle, kunstneriske og tekniske). Formålet med denne grad er at uddanne kommende dygtige fagfolk i stand til at skabe en sjov og spændende medrivende oplevelse ved hjælp af de mekanismer interaktivitet.

Praktiske oplysninger Format: bland læring Workshops fremmøde-4 Entré: pot, line vedligeholdelse og arbejde rekord Foreløbig varighed: 24 måneder Tilmelding: på ethvert tidspunkt af året Praktik: mission selskab 3 til 6 måneder i Frankrig eller i udlandet (ikke obligatorisk) Diplom ... [-]
Frankrig Paris
Åben tilmelding
Fransk
Deltid
24 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
The Open Design School

Ud af indespærring af en informeret offentlig, videospil i dag indtager en fremtrædende plads, og er åben for alle. Han blev den store kulturelle industri i Frankrig og i ... [+]

MÅL

Ud af indespærring af en informeret offentlig, videospil i dag indtager en fremtrædende plads, og er åben for alle. Han blev den store kulturelle industri i Frankrig og i verden, med flere anvendelsesområder gennem mobile spil, den alvorlige spillet eller "annonce spil," tilbyder en vifte af ønskede aktiviteter: 3d animator, effekter specielle, matte maler, game artist, etc.

Den "game animator" skabt en visuel verden, der giver spillerne mulighed for at fordybe sig i spillet. Dens opgave kræver højt specialiserede tekniske færdigheder og en stærk kunstnerisk kultur.

Med denne uddannelse, vil du opdage alle faser af design og animation af et videospil, enten modellering af figurer, rekvisitter, iscenesættelse og specielle effekter. Der lægges særlig vægt på at lære de mest avancerede software og kunstnerisk grundlæggende at få en overordnet forståelse af virksomheden, og du smede en operationel ekspertise.... [-]

Frankrig Paris
Åben tilmelding
Fransk
Deltid
24 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
The Open Design School

En verden af ​​luksus, mode og design, drevet af dynamikken i nye markeder, er nu permanent transformationer. Nye teknologier, nye trends, nye marketing og kommunikation ... [+]

MÅL

En verden af ​​luksus, mode og design, drevet af dynamikken i nye markeder, er nu permanent transformationer. Nye teknologier, nye trends, nye marketing og kommunikation metoder og nye muligheder. Dette program er designet til at opdage nye trends og mode industrien generelt, mens de udvikler væsentlige færdigheder i tøj design og tilbehør design. I tema og hovedformålet, opnå hver lære af sin egen samling, som vil være hans eksamensbevis projekt, og vil blive præsenteret for en udvalgt professionel jury.

Praktiske oplysninger Format: bland læring Workshops fremmøde-4 Entré: pot, line vedligeholdelse og arbejde rekord Foreløbig varighed: 24 måneder Tilmelding: på ethvert tidspunkt af året Praktik: mission selskab 3 til 6 måneder i Frankrig eller i udlandet (ikke obligatorisk) Diplom ... [-]
Frankrig Paris
Åben tilmelding
Fransk
Deltid
24 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
The Open Design School

Denne kunstneriske forberedelse til formål at gøre det muligt for dig at udvikle din kreativitet og en grundlæggende kunstnerisk kultur, som vil dreje sig om de andre fag ... [+]

MÅL

Denne kunstneriske forberedelse til formål at gøre det muligt for dig at udvikle din kreativitet og en grundlæggende kunstnerisk kultur, som vil dreje sig om de andre fag, du har valgt blandt National Diploma af specialiserede enheder i Kunst og Design. En række kunstneriske studier med en omfattende og tværfaglig tilgang, som så mange opdagelser til at udvikle din nysgerrighed og refleksion, og lede dig og mod aksen af ​​ekspertise for dig.

Praktiske oplysninger Format: bland læring Workshops fremmøde-2 Entré: pot, line vedligeholdelse og arbejde rekord Foreløbig varighed: 12 måneder Tilmelding: på ethvert tidspunkt af året Praktik: mission selskab 3 til 6 måneder i Frankrig eller i udlandet (ikke obligatorisk) Diplom ... [-]
Frankrig Paris
Åben tilmelding
Fransk
Deltid
12 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

The Open Design School - Avez-vous des idées que vous souhaitez réaliser ?