SupBiotech Paris

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sup'Biotech er en privat bioteknologisk ingeniørskole beliggende i Paris hovedstadsområde. Sup'Biotech-studerende arbejder inden for ingeniør- og naturvidenskab, inklusive forelæsninger, laboratoriearbejde og langsigtede kreative projekter. I modsætning til på mange andre STEM-orienterede skoler, lægger Sup'Biotech også vægt på branchens knowhow og tilbyder en virkelig præprofessionel læseplan. Sup'Biotechs kandidater rekrutteres af topfirmaer inden for bioteknologisektoren som L'Oreal, Sanofi, Watchfrog, Nestlé og utallige andre. Stort set alle Sup'Biotech-kandidater finder beskæftigelse eller går videre til videregående studier, og Sup'Biotechs unikke blanding af videnskab og ledelsesmæssige færdigheder er yderst værdifuld for arbejdsgivere af alle slags.

120322_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

Vi tilbyder bachelor-, kandidat-, studieophold i udlandet og sommerprogrammer for internationale studerende. Studerende kan begynde i år 1, 2, 3, 4 eller 5; kurser i første og andet år undervises enten på engelsk eller på fransk, mens tredje, fjerde og femte år gennemføres på engelsk. Kandidater får hurtig adgang til ledende stillinger både i Frankrig og i udlandet inden for områder som sundhed og medicinalvarer, innovation i fødevareforarbejdning, kosmetik, bioinformatik eller miljøet. Programmet er konstrueret omkring modellen af French Schools of Engineering akkrediteret af CTI: Foundation-cyklus (2 år), efterfulgt af Engineering-cyklus (3 år).

120321_PhotoSummer.jpg

Sup'Biotechs læseplan er en tværfaglig balance mellem naturvidenskab og ingeniørkurser (forelæsninger, praktisk laboratoriearbejde og projekter), ledelsesevner, industriel know-how. Vores studerende lærer også om det indenlandske og internationale bioteknologimarked. Sup'Biotechs professorer kommer fra forskellig uddannelses- og uddannelsesmæssig baggrund, såsom universiteter, forskningscentre og industri. Engelsk bruges i hele vores program; vores kandidatkurser undervises på engelsk, og klasser er udelukkende tilgængelige på engelsk fra det tredje år og fremover. Sup'Biotechs studerende er forberedt på en bred vifte af ansvarsområder i forskellige bioteknologiske og internationale virksomheder, der arbejder inden for områder som sundhed, kosmetik, miljøet, farmaceutiske produkter og agribusiness.120325_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

Som nævnt ovenfor inkluderer Sup'Biotechs femårige program to gradsprogrammer, der svarer til de nye europæiske standarder. Vores tre-årige bacheloruddannelse fører til en bachelorgrad fra Sup'Biotech. I vores kandidatuddannelse vælger studerende en mulighed som Forskning og Udvikling, Produktion eller Salg og Marketing. Efter afslutningen af vores to-årige kandidatuddannelse tildeles studerende et ingeniøreksamen i bioteknologi, svarende til en kandidatgrad.

BEMÆRK VENLIGST:

Sup'Biotech har ikke stipend til rådighed.

Vi er dog glade for at støtte alle ansøgninger om offentlige stipendier, som vores studerende ønsker at indsende til den franske regering eller velgørende institutioner.

Placeringer

Paris

Address
Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig