Sup’Biotech Paris

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sup'Biotech studerende gør teknik og naturvidenskab kursusaktiviteter, herunder forelæsninger, laboratoriearbejde, og langsigtede kreative projekter. I modsætning til på mange andre STEM-orienterede skoler, Sup'Biotech understreger også industri know-how og tilbyder en virkelig preprofessional pensum.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Summer courses » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Summer course

Sommer-programmer: fødevarevidenskab og stamceller engineering

på universitet Fuldtid 3 - 3 uger June 2019 Frankrig Villejuif

Sup'Biotech er en privat bioteknologi ingeniør skole beliggende i Paris hovedstadsområdet. Vi er den eneste institution i Frankrig tilbyder sommerkurser i relation til bioteknologi, og vi gør alt, hvad vi kan for at sikre eleverne få maksimal kulturelle og faglige berigelse under vores 3-ugers sommerkursus i fødevarevidenskab og stamceller teknik. [+]

Summer Program på Sup'Biotech

Sup'Biotech er en privat ingeniørskole beliggende i hovedstadsområdet i Paris, der er specialiseret i forskellige nye bioteknologiske områder. Sup'Biotech er en del af Ionis Institute of Technology klynge.

Det er en af ​​de bedste biotekskoler i Frankrig og er en del af IONIS, Frankrigs førende højere private uddannelsesgruppe. Dens elever går på toppositioner i en række industrier, herunder sundhed, bioinformatik, farmaceutiske og kosmetiske industrier, grønne industrier og agribusiness.

Sommerprogrammer 2018

Stem Cell Engineering

Dette program har til formål at give eleverne en bred introduktion til det spændende område for sygdomsmodellering ved hjælp af stamceller. Studerende vil undersøge, hvad der gør stamceller unikke, med et specifikt fokus på deres karakterisering og deres funktion. De vil udvide deres viden til at inkludere en introduktion til det mere specialiserede område af genom redigering (CRISPR-Cas9). Dette kursus er en fantastisk måde at dykke dybt ind i sygdomsmodellering for studerende, der er interesseret i medicinske felter eller stamcelleforskning.... [-]


Videoer

Discover Sup'Biotech

Sup'Biotech fête ses 10 ans avec ses étudiants

Inside Sup’Biotech