Læs den officielle beskrivelse

106196_rsz_106139_img_6151.jpg

Præsentation - Et engagement

Paris Academy of Art er et kunstinstitut dedikeret til realistisk maleri og tegningsteknikker på højt niveau.

Akademiet er åbent for alle dem, der, uanset alder, nationalitet eller baggrund, ønsker at erhverve de færdigheder, der er nødvendige for at blive realiseret ved realistisk maleri eller tegning.

Ved at tilmelde sig i Paris Academy of Art følger du i disse berømte fodspor og fortsætter en stringent, krævende, excellence-baseret kunstnerisk tradition. Ligesom i andre kunstneriske discipliner kræver tegning og maleri præcis og streng uddannelse, styret af de bedste kunstmestere. Paris Academy of Art tilbyder et fokuseret, excellence-orienteret miljø, der favoriserer denne uddannelse.

Det lægger også vægt på professor-student forholdet og hjælper den studerende med at gøre fremskridt under de bedste forhold. Klassestørrelser ved Paris Academy of Art er små, og hver elev er individuelt overvåget.

I slutningen af ​​deres tid på Paris Academy of Art vil de studerende have de nødvendige færdigheder til at arbejde inden for områder som varieret som biograf, animation, videospil og illustration. De kan også vælge at arbejde som freelance kunstnere. Uanset hvad deres valg måtte være, vil Paris Academy of Art give dem de værktøjer, de har brug for for at nå deres mål.

Historie - En renæssance

I løbet af det nittende århundrede var den parisiske kunstskole et must for lærlinge kunstnere. De lærte kun at tegne der, men de studerende ville også tilmelde sig private akademier, hvor de ville øve sig på tegning fra levende modeller og færdiggøre deres træning i maleri og skulptur.

Begyndelsen af ​​det tyvende århundrede markerede fremkomsten af ​​moderne kunst og afvisningen af ​​de strenge regler undervist i akademier. Facet med denne nye situation faldt akademierne. Heldigvis var mange studerende, der var uddannet i disse akademier, kommet fra udlandet, især fra USA. Nogle af dem var i stand til at etablere studier i deres hjemlande og dermed fortsætte akademieteknikken.

I løbet af 1980'erne vendte nogle angelsaksiske kunstnere tilbage til Europa og grundlagde skoler, hvilket medførte undervisning i akademisk-baserede, realistiske tegninger og malerier tilbage til Europa.

Men ingen af ​​disse skoler var i Paris! Paris Academy of Art ønsker derfor at bringe et større akademi tilbage til Paris og fortsætte den undervisning, der udgør en hjørnesten i vores kunstneriske arv.

106197_rsz_106141_img_4903.jpg

Metode - Excellence

Vores metode er både gradvis og intensiv og følger den, der blev brugt i det nittende århundrede parisiske studier.

Det skubber eleverne til at overgå dem, så de får den tillid, de har brug for til at have en karriere som kunstner på højt niveau.

Det understøttes af fire fundamenter:

  • undervisningen i fundamentet for maleri og tegning ved at stole på herrene i den italienske renæssance;
  • individuel overvågning: hver elev drager fordel af personlig overvågning, ved at observere og analysere andres arbejde er afgørende;
  • styret progression: hvert trin i læringsprocessen, defineret før tid med instruktører, skal erhverves, inden du går videre til næste trin;
  • drive og et ønske om at arbejde: studier er fuldtids (mere end seks timer om dagen fem dage om ugen), så de studerende kan udvikle selvdisciplinen, som vil være afgørende for deres fremtidige professionelle liv.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Paris Academy of Art

Class'Art er et etårigt tegneintensivt program designet til at give et stærkt fundament for studerende, der har til hensigt at forfølge yderligere studier i akademiske el ... [+]

Class'Art er et etårigt tegneintensivt program, der ignoreres for at give et stærkt fundament for studerende, der har til hensigt at forfølge yderligere studier på akademiske eller professionelle kunstskoler over hele verden eller at hjælpe med at forfinde kunstnerens observatoriske tegningsfærdigheder med en eksisterende praksis. Øvelser er designet til at fremme en rationel proces til oversættelse af visuelle fænomener med linje og værdi. Den strenge læseplan er centreret om den traditionelle undersøgelse af gipsstøbning og tegning fra den levende model.

Cast Hall Øvelser

1) Bargue plader støbte kopier

I kompleksitet vil denne serie af kopier blive udført i grafit for at hjælpe den studerende med at etablere en rationel blokeringsproces ved at udvikle visuelle værktøjer som komparativ måling, abstrakte former og fliser på billedplanet.... [-]

Frankrig Bois-Colombes
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Paris Academy of Art

Address
Rue Raspail,78
92270 Bois-Colombes, Ile-de-France, Frankrig