Orchestra Pro

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En nutidig vision om undervisning etableret over to år


En tværfaglig skole forankret i realistikken i scenekunst


Orchestra Pro er en tværfaglig kunstskole, der er unik i Marseille, hvor læringen af sang , dans og drama overvejes på tværs af og uadskillelige teknikker og live-produktion .


En professionel træning unik i Frankrig


Ved at nærme sig de kunstneriske, tekniske og administrative forestillinger i de tre discipliner tilbyder skolen en professionel uddannelse, der er unik i sin art .

Gennem forskellige workshops er eleverne involveret i en konstant mekanik for produktion og skabelse . Inviteret til at være konstant i aktion, bliver de sande kunstnere.


Sikringen af ​​et højt læringsniveau


Ledet af Benjamin Balensi, en talentfuld musiker og pianist, tilbyder skolen højt niveau , krævende træning, mens man lytter til eleverne.

Undervisningen i teater, dans og sang, udtænkt på tværs af vejen, giver eleverne mulighed for at blive komplette kunstnere, der er i stand til at opfylde de mange forventninger fra scenens fagfolk .


Krævende lærere og højttalere


Ledet af et pædagogisk hold bestående af erfarne fagfolk og berømte højttalere , udvikler hver elev sin egen kunstneriske identitet. Indenfor sin stang (sang, dans eller teater) følger han en træning, der kræver en dyb engagement og en konstans for arbejde, hvis progression strækker sig over to år .


Åbning til et stort professionelt netværk


Orchestra Pro er en reel støtte til alle kunstnere i formation. Ledsaget af hans karriere ambition, drager han fordel af et stort fagligt netværk, som alle lærerpersonale søger, en permanent opfølgning og tilpasset rådgivning .

Efter afslutningen af ​​hans træning er han i stand til at udnytte omfanget af hans talent til at tage flyvning.

Placeringer

Marseille

Address
8 rue Saint Sébastien
13006 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig