Læs den officielle beskrivelse

Den Université Jean Moulin Lyon 3, et universitet åben for verden

I hjertet af Lyon og Bourg-en-Bresse, tilbyder Jean Moulin-universitetet et læringsrum og forskning med fokus på menneskelige og sociale videnskaber. Med 7 forskerskoler og 19 forskningsenheder, det udvikler tværfaglig forskning i forbindelse med de store spørgsmål i samfundet.

Medlem af universitetet i Lyon, er vært mere end 28 000 studerende og tilbyder en bred vifte af uddannelser, som i kvalitet uddannelse rammer, der bidrager til den intellektuelle og personlige udvikling.

Med over 5 000 internationale studerende hvert år, mange samarbejder i verden og videnskabelige samarbejdsprojekter med udenlandske universiteter, University Jean Moulin mærke vil dens internationalisering ved at fremme studerendes og læreres mobilitet.

Baseres adgang til videregående uddannelse på lige muligheder er en konstant bekymring for universitetet Jean Moulin Lyon 3, som bekræfter sin overbevisning om, at mangfoldighed og specificitet er rige, og at hver af os er også defineret af dets forskelle.

Fuldt ud forpligtet til de socioøkonomiske partnere, Jean Moulin-universitetet bestræber sig på at bidrage til succes for de studerende og deres beskæftigelsesegnethed, især ved at tilskynde praktikophold, vekselstrøm og iværksætteri.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Jean Moulin Lyon 3 University

Studerende, der er indskrevet i DEUF, drager også fordel af en undervisningsvejledning (afhængigt af de studerede emner), hvor de mødes med undervisere, som hjælper dem m ... [+]

Studieretning: Alle niveauer af studie

Introduktion til fransk kultur og civilisation: 10 timer pr. Semester / 3 point Valgfag: Kurser, der skal vælges i alle fakulteter. For yderligere information om kurser, se venligst kursuskataloget.

Ankomstdato:

Efterårssemester: I begyndelsen af ​​september til alle studieområder Forårssemester: Tidlig januar [-]
Frankrig Lyon
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Jean Moulin Lyon 3 University

... [+]

SELF-programmet er designet til at fremme en betydelig forbedring af den studerendes kvalifikationsniveau på fransk sprog, mulig opfyldelse af krav til hjemmehøjskurser og efterfølgende overførsel af penge.

Specifikke funktioner

SELF-programmet er et semesterprogram eller et årligt program.

Det starter normalt i slutningen af ​​august / i begyndelsen af ​​januar og slutter midt i december / slutningen af ​​april.

Entré kriterier:

SELF-programmet er åbent for studerende (bytte / ikke-bytte), der opfylder følgende krav:

... [-]
Frankrig Lyon
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Campus