Institut Europeen De Francais

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Klik på billedet for at få et øjeblikkeligt online tilbud og book nu!

Betingelser:
Gælder for kurser indtil 31.12.2018

Institut Européen de Français er en fransk skole i Montpellier, der har til formål at tilbyde de højeste standarder for undervisning til sine studerende gennem personlig opmærksomhed, professionalisme, kvalitet, i en venlig og venlig atmosfære. Fordi hver person er unik, arbejder vi for at give hver enkelt en unik oplevelse i det sydlige Frankrig, som folk kan huske for evigt.


Vores mission

«Til fordel for møder, interkulturel udveksling og selvopdagelse takket være en sprog- og kulturstudieferie i Montpellier.»


Vores værdier

Personlig opmærksomhed

Fordi hver person er unik, fra den første kontakt, skal vi lede og lede dig til det ophold, der er bedst tilpasset dine behov og ønsker. Før, under, men også efter dit ophold lægger vi særlig vægt på din tilfredshed. Uanset din anmodning gør vi alt for at reagere så godt som muligt på dine forventninger.


En venlig og familiær atmosfære

Beliggende i to af de smukkeste palæer i byen, har vores franske skole rummelige og lyse klasseværelser. Fordi vi ved, hvad der går "på en rejse" betyder, garanterer vi dig, takket være vores professionelle team, at du vil føle dig hjemme. Lad mødet magi gøre sit arbejde.

Professionalisme

Vores lærere er alle højt kvalificerede specialister i at undervise fransk som fremmedsprog. Deres erfaringer i Frankrig og for de fleste i udlandet giver dem mulighed for bedre at forstå dine behov, mens hele tiden fremhæver det bedste af dig selv.


Kvaliteten af ​​vores service

Godkendt af den franske fremmedsprog kvalitetsmærke, regeringer af højere uddannelse og forskning, kultur og kommunikation og udenrigsministeriet samt andre anerkendelser i Frankrig og udlandet, vores institut er en af ​​de bedste franske skoler i Frankrig.

IEF er også en fransk skole med

  • Mere end 1300 studerende og over 40 forskellige nationaliteter i gennemsnit hvert år
  • Mindst 5 niveauer hele året rundt
  • 5 faste lærere og mere end 10 deltidslærere
  • 13 fuldt udstyrede, rummelige og lyse klasseværelser
  • Et gennemsnit på 7 studerende og højst 12 studerende pr. Klasse

Placeringer

Montpellier

Address
23, rue Saint Guilhem
34000 Montpellier, Occitanie, Frankrig