Læs den officielle beskrivelse

10 gode grunde til at vælge ISTEC

  • For effektivt forberede erhvervslivet - Den internationale handy med over 80 partneruniversiteter på alle kontinenter - Forsikring personlig støtte - Trives gennem dynamiske foreninger - A modulopbygget uddannelse sti, du bygger i henhold til dine ønsker og projekter - Mange professionelle specialiseringer - en ekspertise på over 50 år på de videregående uddannelser - en skole i hjertet af Paris nyder en placering i et større europæisk økonomisk område - Business Network partnere og kraftfulde Kandidater - beskæftigelsesegnethed garanteret!

I hjertet af en stor europæisk økonomisk område

Den ISTEC ligger i hjertet af det historiske distrikt i Paris, i nærheden af ​​Canal Saint-Martin og tæt på det kulturelle centrum af Villette. Dens placering i en større europæisk økonomisk knudepunkt: Paris og dens region, tillod ISTEC at udvikle et netværk af partnervirksomheder og involveret i liv og udvikling på skolen. Studerende for deres praktik og deres opgaver i virksomheder, direkte fordel af denne strategiske placering.

Som en del af et partnerskab med IGS Group, ISTEC placeret på campus, på 12 rue Alexandre Parodi i det 10. arrondissement i Paris og har et behageligt arbejdsmiljø, moderne og relevante krav infrastruktur teknologi i det XXI århundrede. Tusindvis af studerende fra forskellige programmer og nationaliteter gå der til også dele fælles projekter og undervisere.

Campus Jemmapes: Også ISTEC har en anden campus dedikeret til det, der ligger langs Canal St Martin, 5 minutters gang fra den første Campus rue Alexandre Parodi. Ud over undervisningslokaler, auditorier, mødelokaler, møde og afslapning, Campus omfatter: - Center for undersøgelser og forskning på ISTEC - CERI - tjenesten partnerskaber og forretningsforbindelser, - den Alumni Association - Kontorer i studenterforeninger.

Denne campus, i en historisk industribygning, er fuldt møbleret i en ånd af "international rejse".

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

ISTEC

Tilbring 3 uger i Paris for en forbløffende akademisk og kulturel oplevelse ... [+]

Tilbring 3 uger i Paris for en forbløffende akademisk og kulturel oplevelse

MÅL

At give de studerende en bedre viden og erfaring af landet, kulturen, den franske og europæiske erhvervsmiljø og det franske sprog.

BESKRIVELSE

I løbet af tre uger i Paris, vil de studerende deltage i tre kurser på engelsk (fransk og europæisk økonomi i 2-kreditter, fransk luksus industrien i 2-kreditter og drive virksomhed i Europa: en interkulturel forståelse for 2 point) og en fransk samtale kursus, som står i 20 timer.

PÆDAGOGIK

Vores tilgang øger diskussion, udveksling med professor og blandt studerende og inclass præsentationer. Gruppen er begrænset til maksimalt 20 elever.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk