Læs den officielle beskrivelse

IFALPES - sprogskole i franske alper på bredden af ​​Annecy-søen mere end 20 års erfaring i at undervise fransk som fremmedsprog. Vores center er lille. Du er ikke tabt, og vores lærere vil altid være til rådighed for dig. IFALPES ligger 15 minutters gang fra byens centrum. Skolen er beliggende i samme bygning som IPAC School of Management. Fra 170 til 200 voksne studerende fra 50 lande hver måned kommer til at lære fransk i IFALPES. I en behagelig atmosfære, kan du kombinere studiet af det franske sprog i Frankrig i Alperne og nyde kulturen og arten af ​​de bjerge og søer.

Overnatning

Overnatning tjeneste IFALPES forpligter sig til at matche din type bolig efter dine ønsker for hele perioden af ​​dit ophold.

I familien: med morgenmad eller halvpension, en delt lejlighed med andre studerende studio Student Residence Residence ligger i byens centrum eller i nærheden af ​​den. Fra skole til alle bopæle kan nås med bus, cykel eller til fods.

Alle boliger er reserveret fra søndag til lørdag.

Udgifter til ydelser for udvælgelse og reservation af overnatning Betalinger Agency er 40 € for hver elev for et ophold på mindre end en måned og 70 € for et ophold længere end en måned. For at reservere et opholdssted skal udbetale et forskud på 200 €. Betaling tjenester rekrutteringsbureauer boliger fratrækkes forudbetalte og forudbetaling balance (160 € eller 130 €) er trukket som betaling af 1. måneds husleje. Tjenesteydelser for udvælgelse af boliger betales ved hver ændring af bopæl (40 €)

Hvordan er ankomst?

Uanset hvor du bor - en fransk familie eller i en lejlighed - det er godt at organisere din ankomst, forud familien eller udlejer / kollegium på den dato og tidspunkt for din ankomst.

Programmer undervist i:
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

IFALPES - Institut Francais des Alpes

Eleverne arbejder på at forbedre deres grammatik og ordforråd samt skriftlig og mundtlig forståelse. Der lægges foretaget på at kommunikere på fransk. ... [+]

Eleverne arbejder på at forbedre deres grammatik og ordforråd samt skriftlig og mundtlig forståelse. Der lægges foretaget på at kommunikere på fransk. De vil også studere fransk kultur og vil deltage i forskellige aktiviteter i løbet af deres lektioner: vin og ost prøvesmagning, besøg på lokale markeder osv ..

Den IFALPES indkvartering service vil finde den bedst egnede form for boliger, der passer til dit valg. Homestays, deles lejligheder, studios og sovesale placeret i centrum af byen eller i byen udkant. Fra skolen, de er tilgængelige med bus, på cykel eller til fods.

Enkeltværelse i værtsfamilie Halvpension Enkelt soveværelse i hostfamily med morgenmad Student Residence Individuelle studios eller lejligheder Delte lejligheder ... [-]
Frankrig Annecy
Åben tilmelding
Fuldtid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk

IFALPES Summer in Annecy, France

IFALPES Winter in Annecy, France