GOBELINS - L'école de l'image

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

For næsten 50 år, GOBELINS har l'école de l'billede været en global reference inden for digital kommunikation, interaktivt design og underholdning. Kendt som en af ​​de bedste skoler i verden, GOBELINS tilbyder kurser i fotografering, Animeret Filmmaking, 3D animation, Motion Design og Video Gaming.

GOBELINS, har l'école de l'billede udviklet en række programmer og internationale tjenester for at imødekomme behovene hos internationale studerende, fagfolk, skoler, virksomheder, festivaler og endda kulturelle tjenesteydelser af ambassader.

ANIMATED filmmaking

4 år på fuld tid: Dette kursus giver eleverne mulighed for at mestre både traditionelle og digitale animation teknikker (2D og 3D) efter professionelle metoder i animation studio betingelser, så de studerende til at fange hvert trin i film design og produktion samt gradvist udstyre dem med alle de færdigheder forventes at være i stand til at arbejde på en lang funktion.

3D ANIMATION

1 år på fuld tid: Avanceret program i 3D Character Animation hvilke funktioner konferencer af internationale animation og video game eksperter, at produktionen af ​​en individuel demo hjul og tre måneders praktik med en uddannelse rapport skrives. Dette kursus er en mulighed for at udvikle faglige niveau færdigheder i at lede, skuespil og bevægelse.

FOTOGRAFERING

3 års fuld tid: Aktivering studerende tilegner højt niveau kreative og tekniske færdigheder, der undervises sammen med eksperter fra forskellige praksis, således at studerende får professionel kvalitet resultater. Træning foregår i forskellige formater: konventionelle lektioner, konferencer, kernefag og workshops tema omkring reklame, mad fotografering, mode, skønhed og arkitektur.

MOTION DESIGN

1 år på fuld tid: Udvidelse studerendes færdigheder i et område i stigende grad efterspurgt af professionelle: bevægelse design. Dette felt gør det muligt at designe og skabe kommunikation tilpasset mobile støtter og nye kommunikations- rum, til at organisere meddelelser ved at kombinere de tre vektorer af Motion Design: animerede billeder, typografi i bevægelse og lyddesign.

VIDEOSPIL

1 år Specialized kandidatuddannelse: program "Interactive Digital Experiences", udtænkt med CNAM / ENJMIN, er den første af sin art i Frankrig. Styrken ved dette program er, at det forbereder højt niveau ingeniører, grafikere og it-specialister til at blive eksperter i design og skabelse af spil til mobiltelefoner, tabletter, sociale netværk, terminaler og installationer.

Placeringer

Paris

Gobelins - École de l'Image

Address
73 boulevard Saint-Marcel
75013 Paris, Ile-de-France, Frankrig