Læs den officielle beskrivelse

For næsten 50 år, GOBELINS har l'école de l'billede været en global reference inden for digital kommunikation, interaktivt design og underholdning. Kendt som en af ​​de bedste skoler i verden, GOBELINS tilbyder kurser i fotografering, Animeret Filmmaking, 3D animation, Motion Design og Video Gaming.

GOBELINS, har l'école de l'billede udviklet en række programmer og internationale tjenester for at imødekomme behovene hos internationale studerende, fagfolk, skoler, virksomheder, festivaler og endda kulturelle tjenesteydelser af ambassader.

ANIMATED filmmaking

4 år på fuld tid: Dette kursus giver eleverne mulighed for at mestre både traditionelle og digitale animation teknikker (2D og 3D) efter professionelle metoder i animation studio betingelser, så de studerende til at fange hvert trin i film design og produktion samt gradvist udstyre dem med alle de færdigheder forventes at være i stand til at arbejde på en lang funktion.

3D ANIMATION

1 år på fuld tid: Avanceret program i 3D Character Animation hvilke funktioner konferencer af internationale animation og video game eksperter, at produktionen af ​​en individuel demo hjul og tre måneders praktik med en uddannelse rapport skrives. Dette kursus er en mulighed for at udvikle faglige niveau færdigheder i at lede, skuespil og bevægelse.

FOTOGRAFERING

3 års fuld tid: Aktivering studerende tilegner højt niveau kreative og tekniske færdigheder, der undervises sammen med eksperter fra forskellige praksis, således at studerende får professionel kvalitet resultater. Træning foregår i forskellige formater: konventionelle lektioner, konferencer, kernefag og workshops tema omkring reklame, mad fotografering, mode, skønhed og arkitektur.

MOTION DESIGN

1 år på fuld tid: Udvidelse studerendes færdigheder i et område i stigende grad efterspurgt af professionelle: bevægelse design. Dette felt gør det muligt at designe og skabe kommunikation tilpasset mobile støtter og nye kommunikations- rum, til at organisere meddelelser ved at kombinere de tre vektorer af Motion Design: animerede billeder, typografi i bevægelse og lyddesign.

VIDEOSPIL

1 år Specialized kandidatuddannelse: program "Interactive Digital Experiences", udtænkt med CNAM / ENJMIN, er den første af sin art i Frankrig. Styrken ved dette program er, at det forbereder højt niveau ingeniører, grafikere og it-specialister til at blive eksperter i design og skabelse af spil til mobiltelefoner, tabletter, sociale netværk, terminaler og installationer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

GOBELINS - L'école de l'image

Tegning på sin erfaring og verdensomspændende ry inden for karakter animation, GOBELINS udtænkt en specialiseret faglig uddannelse i 3D karakter animation OLE wich profil ... [+]

Tegning på sin erfaring og verdensomspændende ry inden for karakter animation, GOBELINS udtænkt en specialiseret faglig uddannelse i 3D karakter animation, som profiler er højt krævet. Dette program er blevet bygget med hjælp fra instruktører fra de bedste 3D-animation studios og omfatter hands-on øvelser at mestre retning, bevægelser og handler færdigheder.

Dette program omfatter også konferencer fra internationale animation og video spil eksperter, produktion af en demo hjuls, en professionel praktik og en end-of-uddannelse rapport.

Dette program har en stærk international fokus med deltagere fra hele verden.

fag handler Bevægelse: tyngdekraft og vægt Animation stilarter: fra realisme til tegneserie Character Animation: mennesker, dyr og toons Lipsync 3D layout De forskellige 3D Animation teknikker: metode og praksis Konferencer fra internationale animation eksperter Produktion af en individuel demo-hjuls fremvisning den studerendes animation færdigheder FÆRDIGHEDER Færdigheder af 3D karakter animation (menneskelige figurer, dyr, realist stil, tegneserie, etc.) Kreativitet i form af animation DE AKTIVER Specialisering træning i 3D Character Animation. Internationalt fokus med deltagere fra hele verden Højt niveau internationale instruktører Hands-on praktiske øvelser med høje niveauer af pædagogisk progression, således at deltagerne kan nå et professionelt niveau af 3D-animation og får nye karrieremuligheder. Deltagelse i FMX, en af ​​de største europæiske konferencer til 3D animation fagfolk 2-måneders praktik med en uddannelse rapport, der skal skrives. Produktion af en demo hjuls, især nyttigt i den professionelle verden og for jobsøgning MÅLGRUPPE ... [-]
Frankrig Paris
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Summer course

GOBELINS - L'école de l'image

Frankrig er i dag den tredjestørste animation producent i verden og den europæiske leder. ... [+]

[-]
Frankrig Paris
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Exercices des étudiants Animateurs de personnages 3D de GOBELINS

NEBULA - Animation Short Film 2014 - GOBELINS

Oktapodi - Animation Short Film - GOBELINS

WILDFIRE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

MADE IN CHINA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

AMA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

SHUDŌ | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

LE DERNIER JOUR D'UN CONDAMNE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS