Ecole des Ingénieurs de la Ville de Paris

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EIVP, en skole for ekspertise

EIVP er en del af Conférence des Grandes Ecoles, et netværk, der repræsenterer erhvervs- og ingeniørskoler, der uddanner deres studerende til at være fremragende. Gennem en uafhængigt etableret læseplan sigter de mod at give uddannelse i tæt samarbejde med erhvervslivet og åbne på internationalt niveau. Ingeniørskolerne leverer statsanerkendte eksamensbeviser akkrediteret af Commission des Titres d'Ingénieur - et uafhængigt organ, der vurderer institutioner for videregående uddannelser inden for teknik. Efter to års forberedende klasser kan studerende indtaste EIVP efter at have bestået konkurrencedygtige prøver.

workplace, team, business meeting

Uddannelse

EIVP ligger i hjertet af Paris siden 1959 og er den eneste institution i Frankrig, der leverer et ingeniøreksamen i det efterspurgte domæne Urban Engineering - en grad chartret af CTI (Commission des Titres d'Ingénieurs).

Gennem en læseplan, der vedrører forskellige tekniske områder, tilbyder EIVP en bred uddannelse inden for sin specialitet.

Grunduddannelse

Flere eksamensbeviser kan erhverves på EIVP gennem grunduddannelsesprogrammer:

 • Kandidatgrad i byteknik
 • Dobbeltdiplom Ingeniør / Arkitekt
 • Arkitektuddiplom gennem EPSAA
 • Professionel bachelorgrad ACPAE

Studerende kan vælge at specialisere sig i løbet af deres studier:

 • Med udvekslingsperioder i partnerskoler
 • Gennem dobbeltgrader (med partnerskoler i Frankrig eller i udlandet)

Kontinuerlig uddannelse

Fagfolk, der er villige til at erhverve yderligere kvalifikationer eller et nyt eksamensbevis, kan også deltage i klasser.

 • Professionel bachelorgrad ACPAE
 • Diplomet DAUCEQ
 • Specialiserede kandidatuddannelser:
  • Integrerede bysystemer
  • URBANTIC
  • URBEAUSEP
 • VAE (validering af tidligere erfaring)

En skole med international erfaring

EIVP understreger konstant vigtigheden af at have en international oplevelse og har udviklet en sammenhængende international strategi. EIVP er blandt andre programmer involveret i Erasmus + og BRAFITEC samt at være medlem af n + i-netværket. Nogle studerendes foreninger ved EIVP udfører også missioner i udlandet.

Partnerskaber med udenlandske institutioner giver studerende mulighed for at tilbringe et semester i udlandet på det universitet og det land, de vælger, eller endda at erhverve en dobbelt grad. Mange studerende vælger også at gennemføre deres praktikpladser i udlandet.

Et årligt forum i oktober og en årlig international forretningsbegivenhed i december giver virksomheder mulighed for fuldt ud at deltage i EIVPs internationale strategi og sætte dem i stand til at netværke og finde fremtidige talenter til at ansætte, mens et internationalt seminar tilbyder EIVPs internationale studerende en global indsigt i aktuelle bytekniske tendenser.

Forskning

EIVP stræber efter at uddanne ingeniører, der vil genopfinde byer, og samarbejder med andre organisationer for at udføre anvendt forskning vedrørende de tekniske og miljømæssige aspekter af byplanlægning og vedligeholdelse. Dette kan være internationale projekter eller i partnerskab med den franske regering, med by- og serviceselskaber, universiteter eller lokale myndigheder.

EIVP er vært for et forskerteam sammensat af undervisere, forskere, ph.d.-studerende og forskningsingeniører, hvis forskningsemner vedrører 3 hovedområder:

 • Byens modstandsdygtighed
 • Byenergi og byklima
 • Byudvikling og det offentlige rum

Studerende, der er interesseret i innovation og forskning, kan deltage i deres 2. eller 3.-års praktik, eller de kan gennemføre en virksomhedssponseret ph.d. En kandidatgrad i forskning er tilgængelig for 3.-årige studerende i samarbejde med Marne-la-Vallée.

EIVP er medlem af COMUE Université Paris Est og ADVANCITY og en partner af Ecole Ponts Paris Tech.

people, girls, women

Karriere

Virksomhedsrelationer

Gennem adskillige arrangementer, året rundt, såsom Summer University eller Business Forum, inviteres virksomheder, der er involveret i byteknik, til at deltage i EIVP og dets studerendes liv.

Studiebesøg og stedbesøg i løbet af deres studier giver studerende mulighed for at møde fagfolk såvel som under forelæsninger på skolen. De fremtidige ingeniører erhverver erhvervserfaring gennem praktikpladser fra deres første år, i Frankrig eller i udlandet.

Takket være alumninetværket har studerende en direkte forbindelse til kandidatingeniører og får råd fra fagfolk.

Efter eksamen

En byingeniør beskæftiger sig med alle domæner, der er relateret til koncept, konstruktion og styring af byer, med konstant opmærksomhed på bæredygtig udvikling.

En af EIVP's ingeniørers specificiteter er hans eller hendes kapacitet til at forstå projekter på globalt plan, mens han stadig kan anvende hans eller hendes kapacitet som ingeniør.

Mange kandidater beslutter at arbejde i udlandet for lokale eller franske virksomheder etableret i udlandet. Deres viden, der er erhvervet ved EIVP, giver dem mulighed for at implementere ingeniørprojekter over hele verden.

3 primære sektorer ansætter ingeniører med grader fra EIVP:

 • Byggefirmaer
 • Konsulentfirmaer inden for engineering og byplanlægning
 • Lokale myndigheder og tilknyttede virksomheder

Placeringer

Ile-de-France

Address
Rue Rebeval,80
75019 Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig