Læs den officielle beskrivelse

Ved oprettelsen af ​​École Lenôtre i 1971 reagerede Gaston Lenôtre på uddannelsesbehovet hos både franske og udenlandske fagfolk. I dag kommer mere end 3.000 praktikanter, mænd og kvinder fra hele Frankrig og mere end 100 lande til at øge deres viden og ekspertise i ekspertisen.
Hvert år skabes nye udviklingsniveauer, der bedre opfylder forventningerne hos fagfolk i fødevareindustrien.


I næsten 20 år tilbyder Ecole Lenôtre lange opholdsprogrammer, der giver dig mulighed for at få en intensiv træning i fransk køkken, kager:

Pastry Chef Diploma: 23 uger
https://www.academiccourses.com/Pastry-Chef-DiplomaEcole-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/
  • Cooking Chef Diploma: 23 uger

https://www.academiccourses.com/Cooking-Chef-Diploma-ECOLE-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/

Når du går med i disse formationer, får du chancen for at blive omgivet af mange fagfolk, der er fra de bedste kokke i verden.

Du vil lære og praktisere i et klasseværelse med højst 12 studerende . På Ecole Lenôtre mener vi, at arbejde i små grupper er den bedste måde at få mest ud af vores kokke. Du vil øve dig selv og også i grupper.

Vores professionelle skole i Plaisir har 10 klasseværelser og professionelt udstyrspersonale. Vi arbejder med leverandører af høj kvalitet i både mad og professionelle materialer, som du også finder i de bedste kokke køkkener.

På Ecole Lenôtre træner vi jer til at være professionelle, og vi tror på, at vores ekspertise kan gøre dig til en af ​​de bedste kokke i morgen.

Ecole Lenôtre åbnede også en helt ny skole i centrum af Paris, Quai Henri IV. Det ligger i en båd fra Yachts de Paris med en smuk udsigt på Cathedrale Notre Dame de Paris.

Det er sammensat af et 150 kvm ² madlavning klasseværelse med alle de nye materialer og faciliteter. På den anden side kan du finde et opholdsrum til at arrangere middage, præsentationer, ceremonier.

Under dine formationer på Ecole Lenôtre Plaisir får du også mulighed for at få klasser på denne nye placering.

Kom og følg os på vores Facebook-side:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Eller på vores nye hjemmeside:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Ecole Lenôtre

The Cooking Chef træning er blevet skabt for folk, der er villige til at træne eller genopfinde sig selv i madlavning. For dem, der ønsker at lære fra grundlaget for det ... [+]

ECOLE LENÔTRE COOKING CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre giver sine studerende og partnere en banebrydende uddannelse til at lette, opmuntre, kommunikere og vedligeholde højtydende standarder og ekspertise. "Cooking Chef Ecole Lenôtre " -uddannelsen er rettet mod voksne, der er lidenskabelige med at lave mad, uanset om de er på et konverteringskursus og for fagfolk, der søger at øge deres fagområde.

Støtteberettigelse til dette kursus har følgende forudsætninger :

At være 18 år eller ældreAt have grundlæggende kendskab til det sprog, hvor kurset er undervist (niveau B1)At kunne læse og skriveAt kende det grundlæggende i hygiejne og sikkerhed i et fødevaremiljøAt have grundlæggende kendskab til grundlæggende ræsonnement (beregninger og logik)STRUKTUR AF ECOLE LENÔTRE CHEF TRAINING... [-]
Frankrig Plaisir Paris
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
25 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Ecole Lenôtre

Kageruddannelsen er skabt for folk, der er villige til at træne eller genopfinde sig selv i Pastry, fra grundlaget til den højeste teknik af konditori. ... [+]

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre giver sine studerende og partnere en banebrydende uddannelse til at lette, opmuntre, kommunikere og vedligeholde højtydende standarder og ekspertise. Uddannelsen "Pastry Chef Ecole Lenôtre " er rettet mod voksne, der er lidenskabelige med at lave mad, uanset om de er på et konverteringskursus og for fagfolk, der søger at øge deres fagområde.

Støtteberettigelse til dette kursus har følgende forudsætninger :

At være 18 år eller ældreAt have grundlæggende kendskab til det sprog, hvor kurset er undervist (niveau B1)At kunne læse og skriveAt kende det grundlæggende i hygiejne og sikkerhed i et fødevaremiljøAt have grundlæggende kendskab til grundlæggende ræsonnement (beregninger og logik)STRUKTUR FOR EKOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]
Frankrig Plaisir Paris
Marts 2020
Engelsk,Fransk
Fuldtid
25 uger
på universitet
Læs mere på dansk

School Introduction

School visit

Lenôtre Sa
Address
40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Frankrig
Hjemmeside
Telefonnummer
+33 (0)1 30 81 46 34
Address
Quai Henri IV
75004 Paris, Île-de-France, Frankrig
Hjemmeside