Ecole Lenôtre

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ved oprettelsen af ​​École Lenôtre i 1971 reagerede Gaston Lenôtre på uddannelsesbehovet hos både franske og udenlandske fagfolk. I dag kommer mere end 3.000 praktikanter, mænd og kvinder fra hele Frankrig og mere end 100 lande til at øge deres viden og ekspertise i ekspertisen.
Hvert år skabes nye udviklingsniveauer, der bedre opfylder forventningerne hos fagfolk i fødevareindustrien.I næsten 20 år tilbyder Ecole Lenôtre lange opholdsprogrammer, der giver dig mulighed for at få en intensiv træning i fransk køkken, kager:
Konditor Diploma: 7 månederMadlavning Chef Diplom: 7 månederGrundlæggende om fransk wienerbrød: 6 ugerGrundlæggende om fransk køkken: 6 uger

Når du går med i disse formationer, får du chancen for at blive omgivet af mange fagfolk, der er fra de bedste kokke i verden.

Du vil lære og praktisere i et klasseværelse med højst 12 studerende . På Ecole Lenôtre mener vi, at arbejde i små grupper er den bedste måde at få mest ud af vores kokke. Du vil øve dig selv og også i grupper.

Vores professionelle skole i Plaisir har 10 klasseværelser og professionelt udstyrspersonale. Vi arbejder med leverandører af høj kvalitet i både mad og professionelle materialer, som du også finder i de bedste kokke køkkener.

På Ecole Lenôtre træner vi jer til at være professionelle, og vi tror på, at vores ekspertise kan gøre dig til en af ​​de bedste kokke i morgen.

Ecole Lenôtre åbnede også en helt ny skole i centrum af Paris, Quai Henri IV. Det ligger i en båd fra Yachts de Paris med en smuk udsigt på Cathedrale Notre Dame de Paris.

Det er sammensat af et 150 kvm ² madlavning klasseværelse med alle de nye materialer og faciliteter. På den anden side kan du finde et opholdsrum til at arrangere middage, præsentationer, ceremonier.

Under dine formationer på Ecole Lenôtre Plaisir får du også mulighed for at få klasser på denne nye placering.

Kom og følg os på vores Facebook-side:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Eller på vores nye hjemmeside:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Placeringer

Plaisir

Lenôtre Sa

Address
40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Ile-de-France, Frankrig
Telefonnummer
+33 (0)1 30 81 46 34

Paris

Address
Quai Henri IV
75004 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig