Ecole Baraelin Langues - ADEL PROVENCE

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Adel Provence tilbyder forskellige priser og måder at motivere unge til at tale fransk og give dem selvtillid og midler til at gøre det. Ved at bruge de metoder, der af den opnåede viden i Frankrig (oral udtryk, ordforråd, grammatik og forståelse).

Total fordybelse og opdagelse - året rundt i 17 til 60 år

Undervisningen fokuserer på fire grundlæggende færdigheder: mundtlig forståelse, skriftlig forståelse, mundtlige udtryk og skriftlige udtryk. Standard kurser dækker emner af mundtlig kommunikation, grammatik, kultur fag og fransk Civilisation. For korte ophold vi tilbyder individuelle eller gruppe klasser for både begyndere og øvede elever. På den første dag af dit kursus vil du sidde en evaluering test i fransk, hvilket vil give os mulighed for at placere dig i henhold til dine evner.

Vælg at lære fransk i Marseille, Sydfrankrig! Vores franske sprogskole kan rumme dig fra en uge til flere måneder. Vi byder velkommen til elever i alle aldre og niveauer hele året rundt. Hvis du studerer fransk i Frankrig med Adel Provence, vil du helt sikkert finde den rigtige franske sprogkurser tilpasset dine behov!

Placeringer

Marseille

ECOLE BARAERLIN ADEL

Address
23 Rue Edmond Dantes
13004 Marseille Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig
Telefonnummer
+33 (0)4 91 47 96 79