ESME SUDRIA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ESME SUDRIA : Innovationsånden uden grænser

ESME SUDRIA blev grundlagt i 1905 og er en privat nonprofitskole under tilsyn af Ministeriet for Uddannelse og Forskning. Skolen har en lang tradition for at uddanne ingeniører med et bredt, veludviklet fundament, der gør det muligt for dem at gå ind i nogen facetter på ingeniørmarkedet uden vanskeligheder.

En anerkendt ingeniørskole

Medlem af konsortiet for de bedste franske skoler i teknik og erhvervsliv «Grandes Ecoles», ESME SUDRIA er også underskriver Erasmus-charteret for videregående uddannelse 2014-2020 og et medlem af «ni» -netværket, det internationale netværk af ingeniørskoler.

ESME SUDRIA mission er at uddanne ingeniører gennem topmoderne forskning. Vi søger at bidrage til fremme af videnskabelig viden og udvide vores undervisning gennem industrielle og internationale partnerskaber.

Studieliv i Frankrig

Fritid spiller også sin rolle på ESME med mange elever i klubber, der spænder fra sport til musik og vin. De mange sociale aktiviteter, der organiseres i skolen, repræsenterer fremragende lejligheder for at opleve den franske livsstil og møde nye venner.

Derudover øger skolens omfattende netværk af alumner og kontakter i branchen internationale muligheder for praktikophold og karriere i udlandet.

Grundforskning

ESME SUDRIA giver alle studerende mulighed for at være tæt involveret i avanceret forskning. Faktisk er medarbejderne på tværs af tværfaglige fakulteter forpligtet til anvendt forskning gennem industrielle og grundlæggende kontakter samt akademisk forskning inden for vores grundlæggende forskning. Forskningsområder dækker for eksempel et stort udvalg af emner fra energisystemer til medicinsk billeddannelse eller retsmedicin.

Partnerskaber omfatter internationale grupper og nystartede virksomheder samt prestigefyldte nationale institutioner som INSERM (National Institute for Health and Medical Research) eller CNRS (National Institute for Scientific Research). Studerende er tilknyttet disse forskningsaktiviteter gennem praktikophold og projekter. De fleste masterstudenter udfører en R

Placeringer

Paris

Address
ESME Sudria
40 Rue du Docteur Roux


75015 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig