Læs den officielle beskrivelse

Fra den prisbelønnede kulinarisk legende kommer Ducasse Uddannelse, Den førende globale organisation af professionelle og pre-professionelle kulinariske og konditori kunst skoler, hvor lidenskab og hengivenhed for kunsten at gæstfrihed understreger en rig historie af usædvanlige standarder smedet gennem årtier af praksis og erfaring.


Oprettet i 1999, Ducasse Uddannelse sætter de højeste standarder kulinariske og wienerbrød industri med sine omfattende blær uddannelsesprogrammer, der lægger vægt praktisk læring teknikker med præcision, innovation og stringent skillsbased metodologi.


"Jeg har altid forsøgt at videregive min vision af kulinariske og wienerbrød kunst. Jeg deler min viden til alle folk villige til at styrke deres færdigheder med et enkelt motto i tankerne: excellence i praksis "Alain Ducasse.

Excellence i praksis


To campusser er nu etableret i Frankrig: Centre de formation d'Alain Ducasse (cfaD), med speciale i kulinariske kunst og wienerbrød til restauranten og Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), som har været i over tredive år, referencen skole, I Frankrig og i udlandet, til fransk wienerbrød, bageri, chokolade, konfekture og is fagfolk.


Vores wienerbrød programmer tilbydes på Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Bachelor i fransk konditori
  • Franske konditorvarer
  • Fransk chokolade og konfekture kunst
  • Franske bageri Arts
  • French Pastry Campus: Winter & Summer sessioner
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Har du altid elsket at lave bagværk og spekulerede på, om dette er den karriereændring, du leder efter? Ducasse Education giver dig mulighed for at tage et intensivt 7,5- ... [+]

Behold fundamentet for traditionelle franske konditorvarer med en 5,5 måneders intensiv faglig træning. Fra modtagelse af produkter til produktion, bevaring og emballering af kager og viennoiseries, vil du lære og mestre fagfolkens væsentlige teknikker. En 2-måneders obligatorisk praktikplads i en fransk virksomhed vil færdiggøre din uddannelse for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå en effektiv læring og levere en personlig opfølgning.

Klasse Type80% hands-on20% teorimodulerGrundlæggende konditorier dejer, tærter og tartletsChoux wienerbrødButterdejLeavened wiener dejenSvampe og kiksTeknisk forstærkningPetits-fours og kagerentremetsViennoiseries og bageriForgyldte desserterTema og bryllupskagerChokoladeRevision, afsluttende eksamen og buffet forberedelse Programmet omfatter... [-]
Frankrig Yssingeaux
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
7 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Opgrader dine faglige færdigheder og erhverve komplekse og moderne konditorier gennem en intensiv 2-måneders avanceret træning. Forbedre din know-how ved at mestre den ri ... [+]

Har du altid elsket at lave bagværk og lige begyndt at spekulere på, om dette er den karriereændring, du leder efter?

Opgrader dine faglige færdigheder og erhverve komplekse og moderne konditorier gennem en intensiv 2-måneders avanceret træning. Forbedre din know-how ved at mestre den rigtige kombination af smag, teksturer og former for at skabe høj kvalitet bagværk med uddybede teknikker. Udfyld din uddannelse med en 1 måneders valgfri praktikplads på en fransk virksomhed for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå en effektiv læring og levere en personlig opfølgning.... [-]

Frankrig Yssingeaux
Maj 2020
Engelsk
Fuldtid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Et intenst 2-måneders program for at lære alle de grundlæggende teknikker og hemmeligheder af traditionelt fransk brød og viennoiseries. ... [+]

Behold grundlæggende traditionelle franske bageristekster gennem en 2-måneders intensiv faglig træning. Fra forberedelsen af ​​almindelige, traditionelle eller specielle brød til oprettelsen af ​​syrnet eller bløde viennoiseries, vil du lære fagfolkens væsentlige teknikker. Udfyld din uddannelse med en 1 måneders valgfri praktikplads på en fransk virksomhed for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå en effektiv læring og levere en personlig opfølgning.

Klasse Type85% hands-on15% teorimodulerBrød og viennoiseries (traditionelle, regionale, specielle og garnerede brød og viennoiseries)Regionale kager og desserterSnacking og catering producererMeilleur Ouvrier de France-stilbrødBuffet forberedelse og afsluttende eksamenVarighed... [-]
Frankrig Yssingeaux
Maj 2020
Engelsk
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Et intensivt 2-måneders program for at lære alle de grundlæggende og uddybede teknikker for chokolade og konfekturekunst. ... [+]

Behold grundskemaerne i chokolade- og konfektekunst gennem en 2-måneders intensiv faglig træning. Du vil lære og anvende professionelle væsentlige teknikker til at producere chokolade, konfekture, chokoladebaserede kager og kunstneriske stykker. Udfyld din uddannelse med en 1 måneders valgfri praktikplads på en fransk virksomhed for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå effektiv læring og levere en personlig opfølgning.

Klasse Type80% hands-on20% teorimodulerChokoladekonfektureChokoladebaserede kagerKunstnerisk chokolade og sukker stykkerBuffet forberedelse og afsluttende eksamenVarighed... [-]
Frankrig Yssingeaux
Maj 2020
Engelsk
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Har du altid ønsket at lære hemmelighederne i fransk kage? Ducasse Education giver dig mulighed for at tage et intenst 2-måneders program for at lære alle de grundlæggend ... [+]

Oplev og lær fundamentet af traditionelle franske konditorvarer gennem en 2-måneders intensiv faglig træning. Fra tilberedningen af dejener og cremer til fremstilling af desserter vil du lære de professionelle essentielle teknikker. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå effektiv læring og levere en personlig opfølgning.

Klasse Type90% hands-on10% teorimodulerGrundlæggende konditorier dejer, tærter og tartlets Choux wienerbrødButterdejLeavened wiener dejenBrød og viennoiseriesChokoladeModerne entremetsBuffet forberedelse og afsluttende eksamenVarighed

2-måneders intensiv praktisk træning

... [-]
Frankrig Yssingeaux
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Campus Insiders - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Location address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, 43200 FR