Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fra den prisbelønnede kulinarisk legende kommer Ducasse Uddannelse, Den førende globale organisation af professionelle og pre-professionelle kulinariske og konditori kunst skoler, hvor lidenskab og hengivenhed for kunsten at gæstfrihed understreger en rig historie af usædvanlige standarder smedet gennem årtier af praksis og erfaring.


Oprettet i 1999, Ducasse Uddannelse sætter de højeste standarder kulinariske og wienerbrød industri med sine omfattende blær uddannelsesprogrammer, der lægger vægt praktisk læring teknikker med præcision, innovation og stringent skillsbased metodologi.


"Jeg har altid forsøgt at videregive min vision af kulinariske og wienerbrød kunst. Jeg deler min viden til alle folk villige til at styrke deres færdigheder med et enkelt motto i tankerne: excellence i praksis "Alain Ducasse.

Excellence i praksis


To campusser er nu etableret i Frankrig: Centre de formation d'Alain Ducasse (cfaD), med speciale i kulinariske kunst og wienerbrød til restauranten og Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), som har været i over tredive år, referencen skole, I Frankrig og i udlandet, til fransk wienerbrød, bageri, chokolade, konfekture og is fagfolk.


Vores wienerbrød programmer tilbydes på Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Bachelor i fransk konditori
  • Franske konditorvarer
  • Fransk chokolade og konfekture kunst
  • Franske bageri Arts
  • French Pastry Campus: Winter & Summer sessioner
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier

Placeringer

Yssingeaux

Address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, 125, Allée du Château de Montbarnier
43200 Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrig