Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fra den prisbelønnede kulinarisk legende kommer Ducasse Uddannelse, Den førende globale organisation af professionelle og pre-professionelle kulinariske og konditori kunst skoler, hvor lidenskab og hengivenhed for kunsten at gæstfrihed understreger en rig historie af usædvanlige standarder smedet gennem årtier af praksis og erfaring.


Oprettet i 1999, Ducasse Uddannelse sætter de højeste standarder kulinariske og wienerbrød industri med sine omfattende blær uddannelsesprogrammer, der lægger vægt praktisk læring teknikker med præcision, innovation og stringent skillsbased metodologi.


"Jeg har altid forsøgt at videregive min vision af kulinariske og wienerbrød kunst. Jeg deler min viden til alle folk villige til at styrke deres færdigheder med et enkelt motto i tankerne: excellence i praksis "Alain Ducasse.

Excellence i praksis


To campusser er nu etableret i Frankrig: Centre de formation d'Alain Ducasse (cfaD), med speciale i kulinariske kunst og wienerbrød til restauranten og Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), som har været i over tredive år, referencen skole, I Frankrig og i udlandet, til fransk wienerbrød, bageri, chokolade, konfekture og is fagfolk.


Vores wienerbrød programmer tilbydes på Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Bachelor i fransk konditori
  • Franske konditorvarer
  • Fransk chokolade og konfekture kunst
  • Franske bageri Arts
  • French Pastry Campus: Winter & Summer sessioner
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomas » Se Diplomas » Se Certifikatuddannelser » Se kurser » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Fransk konditori campus

på universitet Fuldtid 2 måneder March 2019 Frankrig Yssingeaux

Har du altid ønsket at lære hemmelighederne i fransk kage? Ducasse Education giver dig mulighed for at tage et intenst 2-måneders program for at lære alle de grundlæggende teknikker i fransk konditorivarer. [+]

Oplev og lær fundamentet af traditionelle franske konditorvarer gennem en 2-måneders intensiv faglig træning. Fra tilberedningen af ​​dejlige dej og cremer til oprettelsen af ​​desserter, vil du lære de professionelle essentielle teknikker. Udfyld din uddannelse med en 1 måneders valgfri praktikplads på en fransk virksomhed for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå en effektiv læring og levere en personlig opfølgning.

KLASSTYPE • 90% hands-on • 10% teori

MODULER • Grundlæggende konditordejer, tærter og tartlets • Choux wienerbrød • Butterdej • Lejede konditordej • Brød og viennoiseries • Chokolade • Moderne entremets • Buffet forberedelse og afsluttende eksamen... [-]


Diploma

Overordnet fransk pastry arts diplom

på universitet Fuldtid 3 måneder May 2019 Frankrig Yssingeaux

Opgrader dine faglige færdigheder og erhverve komplekse og moderne konditorier gennem en intensiv 2-måneders avanceret træning. Forbedre din know-how ved at mestre den rigtige kombination af smag, teksturer og former for at skabe høj kvalitet bagværk med uddybede teknikker. [+]

Har du altid elsket at lave bagværk og lige begyndt at spekulere på, om dette er den karriereændring, du leder efter?

Opgrader dine faglige færdigheder og erhverve komplekse og moderne konditorier gennem en intensiv 2-måneders avanceret træning. Forbedre din know-how ved at mestre den rigtige kombination af smag, teksturer og former for at skabe høj kvalitet bagværk med uddybede teknikker. Udfyld din uddannelse med en 1 måneders valgfri praktikplads på en fransk virksomhed for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå en effektiv læring og levere en personlig opfølgning.... [-]


Kursus

Fransk Bageri Arts

på universitet Fuldtid 2 måneder May 2019 Frankrig Yssingeaux

Et intenst 2-måneders program for at lære alle de grundlæggende teknikker og hemmeligheder af traditionelt fransk brød og viennoiseries. [+]

Behold grundlæggende traditionelle franske bageristekster gennem en 2-måneders intensiv faglig træning. Fra forberedelsen af ​​almindelige, traditionelle eller specielle brød til oprettelsen af ​​syrnet eller bløde viennoiseries, vil du lære fagfolkens væsentlige teknikker. Udfyld din uddannelse med en 1 måneders valgfri praktikplads på en fransk virksomhed for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå en effektiv læring og levere en personlig opfølgning.

KLASSE TYPE • 85% hands-on • 15% teori

MODULER • Brød og viennoiseries (traditionelt, regionalt, specielt og garneret brød og viennoiseries) • Regionale kager og desserter • Snacking og catering producerer • Meilleur Ouvrier de France-stilbrød • Buffet forberedelse og afsluttende eksamen... [-]


Fransk Chokolade

på universitet Fuldtid 2 måneder May 2019 Frankrig Yssingeaux

Et intensivt 2-måneders program for at lære alle de grundlæggende og uddybede teknikker for chokolade og konfekturekunst. [+]

Master de grundlæggende elementer i chokolade og konfekture kunst gennem en 2-måneders intensiv faglig uddannelse. Du vil lære og anvende professionelle væsentlige teknikker til at producere chokolade, konfekture, chokoladebaserede kager og kunstneriske stykker. Udfyld din uddannelse med en 1 måneders valgfri praktikplads på en fransk virksomhed for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå en effektiv læring og levere en personlig opfølgning. KLASSTYPE • 80% hands-on • 20% teori

MODULER • Chokolade • konfekture • Chokoladebaserede kager • Kunstnerisk chokolade og sukkerstykker • Buffet forberedelse og afsluttende eksamen... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, 43200 FR