Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Introduktion
ECOLE DUCASSE - ENSP
École Nationale Supérieure de Pâtisserie ligger i Yssingeaux i Frankrigs Auvergne -region. Grundlagt i 1984, er det referenceskolen i Frankrig - og globalt - for fagfolk inden for wienerbrød, bageri, chokolade, konfekt og iskunst.
Indrettet i Château de Montbarnier kombinerer skolen med succes arv og modernitet og tilbyder en unik familiær atmosfære. Det er vært for en række prestigefyldte kulinariske arrangementer hvert år, herunder udvælgelsesrunder til Un des Meilleurs Ouvriers de France -konkurrencen og Festival National des Croquembouches.
Vores wienerbrødsprogrammer :
Essentials -programmer:
- Fransk konditori Essentials
- French Essentials for chokolade og konfekt
- Fransk bageri Essentials
Diplomer:
- Fransk konditori Diplom
- Ekspertbevis i fransk konditori
Placeringer
- Yssingeaux
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier, Allée de Montbarnier