Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Sorbonne s franske sprog og Civilization Kurser (CCFS), Arrangeret af Robert de Sorbon Foundation, er . Siden 1919 har CCFS været indrømme studerende fra hele verden, fra sande begyndere til professorer i fransk som fremmedsprog. Det Sorbonne s franske sprog og Civilization Kurser give Fransk sprogkurser med fonetik og franske civilisation lektioner. De tilbyder også specialiserede moduler og (TCF, DELF, DALF), som letter adgangen til franske universiteter. Vores læringscenter er placeret på 214 Boulevard Raspail (Paris, 14. arrondissement), i hjertet af den prestigefyldte Montparnasse distrikt. Sekretariatet er klar til at byde dig velkommen og besvare alle dine spørgsmål.

Vi tilbyder også boligstøtte, administrativ støtte, kulturelle tjenesteydelser, et bibliotek, flere undersøgelse haller, et kollegium, og computerrum.

Alle klasseværelser er udstyret med interaktive whiteboards (IWB) og vores fonetik laboratorier har avanceret IT-teknologi. Internetadgang leveres af en Wi-Fi-netværk, der dækker hele bygningen.

Den eksamen center

Sorbonne s franske sprog og Civilization Kurser har også en officiel eksamen center for at tage TCF, DELF og DALF franske nationale eksamener.

Vores eksamen center består af to hubs: TCF (fransk Knowledge Test) hub og DELF-DALF (Diplom i franske Studies - Diploma in Advanced fransk) hub. Disse tests er designet til at vurdere generelle franske sprog niveau som defineret af den fælles europæiske referenceramme for sprog (CEFR). De er rettet mod alle, der ønsker at vurdere og validere deres kendskab til fransk-for faglige, personlige eller faglige årsager-i en enkel, pålidelig og hurtig måde.

Placeringer

Paris

Address
Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
French Language and Civilization Courses at the Sorbonne
214 Boulevard Raspail

75014 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig