Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Denne sommer, lære fransk i Frankrig!

Siden 1930 Sommer Kurser for udenlandske studerende velkommen Nancy hvert år i løbet af sommeren af ​​udlændinge fra alle samfundslag for sprogstudier fra en til fire uger.

En mulighed for at kombinere studier og glæde i en universitetsby besøgt af mere end 45.000 studerende. Lær fransk mens opdage Frankrig og dets kultur.

KURSER

Kurser undervises af universitetsprofessorer specialiseret i at undervise i fransk sprog til udlændinge. Indholdet af kurset er tilpasset dit niveau, uanset om du er nybegynder eller fransk lærer i udlandet.

Deltag, blandt de mange muligheder, der tilbydes i eftermiddag, konferencer, workshops eller sprog teater værksted. Alle kommunikationsværktøjer er tilgængelige på stedet computer og WiFi-forbindelser).

AKTIVITETER

Uden for klasseværelset, er der planlagt mange udflugter for dit ophold, såsom en weekend i Paris, hovedstaden i Frankrig, opdagelsen af ​​en typisk fransk område. 2016: Reims, Champagne vingård og Ardennerne i fodsporene af Arthur Rimbaud.

Underholdning er tilgængelig under aftenen og i weekenden. Du kan deltage i grill, filmforevisninger eller vandreture i vores smukke franske regioner.

BYEN NANCY

Oplev en by med en rig arkitektonisk arv af det attende århundrede på listen over World Heritage of Humanity af UNESCO.

Nancy er også en af ​​hovedstæderne i jugendstil, som kan ses, eller et gadehjørne eller i et af de mange museer i byen.

Men det er frem for alt en moderne by, kendt som en af ​​de store franske kulturelle centre med sine festivaler, sin Operaen og dens Koreografisk Center.

Placeringer

Nancy

Summer Courses for Foreign Students

Address
35, Cours Léopold
F-54000 Nancy, Grand Est, Frankrig
Telefonnummer
+33 (0)6 03 76 42 68