Læs den officielle beskrivelse

OM SKOLEN

CEEA er oprettet i 1996 og anerkendt af det franske kulturministerium, og har til opgave at uddanne skribenter og forberede dem på deres faglige miljø.

Forfattere lærer at oprette og udvikle scripts til kortfilm, tv-serier, animerede serier og spillefilm (alle disse formater behandles med lige store krav).

Den CEEA tilbyder en selektiv to års uddannelse attesteret af en professionel Manuskriptforfatter eksamensbevis.

Det tilbyder også praktikophold og korte faglige fagkurser på skriftligt plan for tv og film.

CEEA støttes af den franske nationale filmkommission (CNC) og alle de franske audiovisuelle netværk, herunder SACD og tv-selskaber som France Télévision, TF1, Canal + og Arte.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

CEEA European Sreenwriting School Of Paris

Hvis du elsker film og tv-serier og ønsker at skrive scripts (eller allerede gør); Hvis du ønsker at øve dine færdigheder i en venlig, men krævende atmosfære, i hjertet a ... [+]

CEEA International Summer Class

Program

Hvis du elsker film og tv-serier og ønsker at skrive scripts (eller allerede gør); Hvis du ønsker at øve dine færdigheder i en venlig, men krævende atmosfære, i hjertet af en af ​​verdens mest inspirerende og smukke byer ... Dette kursus er for dig!

Vores sommerklasse er et intensivt 3-ugers værksted i en af ​​de mest prestigefyldte og selektive screenwriting skoler i Frankrig: Conservatoire Européen d'écriture audiovisuelle (CEEA, European Writing School).

Denne sommer workshop tilbyder en høj kvalitet, praktisk tilnærmelse til scriptwriting kunst ... i et unikt læringsmiljø.

Skolen er beliggende i det fantastiske 18. århundrede Hôtel de Massa, i det 14. arrondissement. Det er lige ved siden af ​​Observatoriet og kun få gader væk fra den ikoniske Luxembourg Gardens, det livlige Montparnasse-område og Latinerkvarteret, hvor så mange forfattere, filmskapere og kunstnere har boet, arbejdet og studeret.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk