Læs den officielle beskrivelse

CAVILAM - Alliance française er et privat universitet i Vichy (Auvergne), en by i det centrale Frankrig, og er dermed mindre end 3 timer fra Paris og 2 timer fra Lyon. Instituttet er åbent hele året rundt.

Vichy er kendt som "Queen of kurbyer", en populær destination for turister og kurgæster Thermal. Villaerne, de lange veje i parken fra Napoleons æra, med sine gamle træer, de helbredende kilder, der er inspireret af Art Nouveau Opera og floden Allier Vichy låne en hidtil uset charme og flair for ægte fransk art de vivre. Sportsfans tilbyder Vichy infrastrukturer af højeste klasse i en meget grøn, naturlige landskab.

Vores institut er beliggende i centrum af byen ved foden af ​​Parc des Célestins.

Fra vores campus fra alt er tilgængelig til fods eller på cykel: togstationen samt biografer, banker, butikker, restauranter og indkvartering.

Et sprog institut for alle

CAVILAM - Alliance française er et knudepunkt for international kultur i Frankrig, idet år mere end 5.000 studerende fra over 120 lande og er involveret i pædagogisk innovation i sprogundervisningen med.

Vores lærere har alle en universitetsuddannelse som lærer i fransk som fremmedsprog (FLE), eller for moderne fremmedsprog (LVE). Deres uddannelse omfatter de nyeste undervisningsmetoder. Disse metoder giver en effektiv sprogindlæring (oral udtryk, skriftlige udtryk, lytteforståelse, tekstforståelse). De arbejder med virkelige dokumenter og autentiske kommunikationssituationer, fremmer interaktivitet og kreativitet i klasseværelset, gå opgave forude for opgaven og sætte en ny teknologi, som er blevet tilpasset til sprogundervisning.

Departementet Fransk som fremmedsprog

Departementet Fransk som fremmedsprog holder følgende tilbud til dig:

Fransk kurser efter nedsænkning princip for voksne på alle niveauer Uddannelsesseminarer for lærere / inde, fransk som fremmedsprogsundervisningen (i Frankrig: FLE) Forberedelse til officielle franske kvalifikationer (DELF / DALF, TCF etc.) Sprogkurser for skoleklasser Summer School "Sport og Sprog" for 12- til 16-årige Kurset "franske sprog og gastronomi", som bringer dig det franske køkken med en kombination af workshops, foredrag, rundvisninger og smagsprøver tættere.

Institut for Fremmedsprog

Institut for Fremmedsprog vil gerne rette en national og internationalt publikum. Glæder sig over, over 1.700 studerende om året. Denne afdeling tilbyder følgende kurser:

Intensive kurser for engelsk, tysk, spansk og italiensk Extension kurser (aften eller eftermiddag) Sprogkurser med professionel orientering (til brug i et bestemt arbejdsmiljø) Individuelle lektioner Særlige kurser for unge (10 til 17 år) Summer School "Sport og Sprog" for unge "Special Kids" -Englischkurse for vores mindste (6 til 9 år) Muligheden for deres engelske færdigheder gennem en test (TOEIC - TOEIC) officielt bekræftet, og en internationalt anerkendt certifikat.

En Competence Center

CAVILAM er "Centre d'approches Vivantes des Langues et des Médias" (Center for levende sprog og medier koncepter) blev grundlagt i 1964. Pulse var universiteterne i Clermont-Ferrand og byen Vichy. 2012 sluttede sig til instituttet i det internationale netværk af Alliance Française.

Som et institut med verdensry for vores institution hele verden for sin pædagogiske innovation evne er berømt. Den modtager hvert år mere end 5.000 udenlandske studerende og udenlandske studerende (inn) s fra mere end 120 nationer i gæstfri atmosfære af en ekstraordinær by.

Særlig gunstig beliggenhed ved foden af ​​den smukke Parc des Célestins floden Allier: CAVILAM - Alliance française tilbyder kvalitets seminarer i en komfortabel, dog elegant atmosfære og moderne faciliteter til 9.000 m² med en ekstraordinær teknisk udstyr.

Vores institut arbejder regelmæssigt med det franske udenrigsministerium, Institut Français, Den Internationale Organisation for Francophonie (OIF), de franske kulturelle tjenesteydelser i udlandet og en række medier - ledet af TV5 Monde, Radio France Internationale og Canal Académie - sammen.

Kvalitetsmærke "fransk som fremmedsprog"

2008-2012 blev Instituttet givet officiel blåstempling "Label Qualité FLE" fransk som fremmedsprog de franske skolebestyrelser, lave topkarakterer i alle de reviderede områder (modtagelse, lokaler, uddannelse og administration).

Hvad kvalitet betyder for os ...

Vi vil besvare alle anmodninger om oplysninger eller for at tilmelde dig inden for 48 timer. Vi gør alt for at give deltagerne opfyldt i enhver henseende. Dette gælder især for den modtagelse, den pædagogiske kvalitet i undervisningen og organiseringen af ​​kultur- og fritid program, hvor vi bringer dig den franske livsstil tættere. Vi håndterer alle klager og søge passende løsninger. Vi forfølger hvert kursus i hans daglige rutine. Vi er fortsat fast i kontakt med deltagerne. Vi administrerer institutionen, så der alle føler komfortable og personalet behandles retfærdigt. Vi tilbyder vores medarbejdere muligheder for personlig og faglig udvikling.

Vores værdier

I CAVILAM - Alliance française udveksles, et sted fuld af liv, lærte af de sprog og opleve forskellige kulturer, vi ønsker at give dig de følgende værdier:

Excellence, uddannelsesmæssige innovation, selskabelighed

Indkvarteringen i værtsfamilier og de talrige besøg og aftenarrangementer du binder hurtigt til det franske livsstil og sikre, at du gøre hurtige fremskridt.

Vores Strengths

Især med undervisning af høj kvalitet FLE kvalitetscertifikat En året rundt Institute Kurser begynder hver mandag Fri og gratis adgang til den inter-universitetsbiblioteket Varieret overnatningsmuligheder: værtsfamilier, sovesale, studios, Apartment Hotels, Hotels. Franske livsstil, så du kan ankomme meget sprogligt i værtslandet. Individuel overførsel og modtagelse (banegård, lufthavn) Kulturelle begivenheder Gæstfri, kosmopolitisk atmosfære En mellemstor by med en høj livskvalitet Et hold, der altid har tid og et åbent øre for sine gæster. Individuel tilgang Udøvelse af kvalitet

Vores metode

Lær fransk og forstå franske samfund - det er målene for vores arrangementer. Vores pædagogik bygger på de seneste innovationer i undervisningsmetoder og bygger på en meddelelse og handlingsorienteret tilgang.

Intensiv læring gennem en række aktiviteter Tilgange, der fremmer erhvervelsen af ​​kommunikationsfærdigheder Berigende interkulturel udveksling

Ved ankomsten, deltagerne gennemføre en sprogtest. Så du tildeler de kurser, der svarer til dit niveau og læringsmål mest sandsynlige. Niveauer og læring indhold er i overensstemmelse med kravene i den fælles europæiske referenceramme (CEFR) for sprogundervisning.

Lærerne tager hensyn til indlæring tempo hver enkelt elev og give status for hver deltager i en ugentlig opgørelse fast. The University of Clermont-Ferrand sikrer pædagogisk styring af vores kurser. Ved afslutningen af ​​deres ophold, vil alle studerende får to officielle dokumenter:

et certifikat med karakterer for performance og flid et certifikat fra CAVILAM - underskrevet i fællesskab Alliance française University Blaise Pascal i Clermont-Ferrand

Programmer undervist i:
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

CAVILAM

En-til-en undervisning giver specielt designet klasser til at tage højde for hele spektret af de studerendes behov. ... [+]

Mål & program

En-til-en undervisning giver specielt designet klasser til at tage højde for hele spektret af de studerendes behov. Specifikke mål og pædagogiske mål udarbejdet baseret på individuelle niveauer og behov, der dækker alt fra almindelige franske og business fransk til forberedelse til prøver og lektioner designet til at opfylde specifikke jobkrav. En-til-en undervisning kan kombineres med et program for yderligere aktiviteter, såsom frokost med en vejleder, møder med økonomiske, kulturelle eller politiske personligheder, ture og meget mere.

Deltagere, der har opfyldt fremmøde krav vil modtage et certifikat ved afslutningen af ​​deres uddannelse, underskrevet af CAVILAM - Alliance Française og Blaise Pascal University i Clermont-Ferrand, sammen med en detaljeret færdigheder evaluering.... [-]

Frankrig Vichy
September 2019
Engelsk,Tysk,Spansk
Fuldtid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
CAVILAM

Dette program er rettet mod studerende, der agter at forfølge de videregående uddannelser i Frankrig til universiteter eller Grandes Ecoles med fokus på business eller in ... [+]

Mål & program

Juni 29-juli 24 2015 27 juli - 21 august 2015 Dette program er rettet mod studerende, der agter at forfølge de videregående uddannelser i Frankrig til universiteter eller Grandes Ecoles med fokus på business eller ingeniørvidenskab. Den kombinerer almindelig fransk forbedring i formiddag med forberedende klasser for universitetsuddannelse i eftermiddag. Kurset familiarises studerende med de forskellige studieaktiviteter tilgange er nødvendige for at forfølge et universitet-niveau kursus i Frankrig så effektivt som muligt. Krævede minimumsniveau på fransk: B1

26 sprog lektioner om ugen

18 almindelige franske klasser Workshop klasser på forberedelse til undersøgelser på universitetsniveau ... [-]
Frankrig Vichy
September 2019
Engelsk,Tysk,Spansk
Fuldtid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
CAVILAM

Dette kursus er designet til at sikre systematisk forbedring i alle aspekter af skriftlig og mundtlig fransk. ... [+]

Mål & program

Dette kursus er designet til at sikre systematisk forbedring i alle aspekter af skriftlig og mundtlig fransk. Temabaserede sprog workshops fremme hurtigere fremskridt på et bestemt område, med muligheder, herunder mundtlige og skriftlige kommunikation, ordforråd, grammatik, kultur, fonetik og forberedelse til DELF / DALF / TCF tests samt sang og teater i juli og august.

26 sprog lektioner om ugen:

18 holdundervisning, der svarer til den studerendes niveau 8 Sprog workshops tema Deltagere, der har opfyldt fremmøde krav vil modtage et certifikat ved afslutningen af ​​deres uddannelse, underskrevet af CAVILAM - Alliance Française og Blaise Pascal University i Clermont-Ferrand, sammen med en detaljeret færdigheder evaluering. ... [-]
Frankrig Vichy
September 2019
Engelsk,Tysk,Spansk
Fuldtid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
CAVILAM

Den kombinerede program giver deltagerne mulighed for at forbedre deres franske færdigheder i grupper svarende til deres niveau og samtidig nyder godt af en-til-en underv ... [+]

Mål & program

Den kombinerede program giver deltagerne mulighed for at forbedre deres franske færdigheder i grupper svarende til deres niveau og samtidig nyder godt af en-til-en undervisning. Kurset tilbyder en mere skræddersyet tilgang, der giver eleverne mulighed for at forbedre deres færdigheder gennem interaktion som del af en gruppe med fokus på individuelle mål med en privat tutor.

24 sprogundervisning om ugen:

18 holdundervisning, der svarer til den studerendes niveau 6 en-til-en undervisning Deltagere, der har opfyldt fremmøde krav vil modtage et certifikat ved afslutningen af ​​deres uddannelse, underskrevet af CAVILAM - Alliance française Blaise Pascal University i Clermont-Ferrand, sammen med en detaljeret færdigheder evaluering ... [-]
Frankrig Vichy
September 2019
Engelsk,Tysk,Spansk
Fuldtid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
CAVILAM

Dette er den mest intensive program til rådighed, der er designet til folk, der har brug for at opnå et funktionelt niveau af fransk hurtigt af faglige grunde. ... [+]

Mål & program

Dette er den mest intensive program til rådighed, der er designet til folk, der har brug for at opnå et funktionelt niveau af fransk hurtigt af faglige grunde. Studerende deltage i en gruppe fra det intensive program, der svarer til deres niveau, samt deltage 14 en-til-en lektioner om ugen (mål, varighed og tidsplan udarbejdet med lederen af ​​det franske sprog Department). Temabaserede sprog workshops fremme hurtigere fremskridt på et bestemt område, med muligheder, herunder mundtlige og skriftlige kommunikation, ordforråd, grammatik, kultur, fonetik og forberedelse til DELF / DALF / TCF tests samt sang og teater i juli og august.

40 sprogundervisning om ugen:... [-]

Frankrig Vichy
September 2019
Engelsk,Tysk,Spansk
Fuldtid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
CAVILAM

En mulighed for yngre elever i alderen 12 og 16, at få mest ud af deres sommer med en sjov tilgang til at lære fransk og chancen for at afprøve forskellige sportsgrene! ... [+]

Mål & program

En mulighed for yngre elever i alderen 12 og 16, at få mest ud af deres sommer med en sjov tilgang til at lære fransk og chancen for at afprøve forskellige sportsgrene! Et partnerskab mellem CAVILAM - Alliance française sommer-camp arrangør Vichy Stages (en godkendt Youth & Sports organisation). Alle deltagere får et certifikat på kurset.

Mornings:

Franske lektioner på CAVILAM - Alliance française med kvalificerede lærere med erfaring i at arbejde med børn og teenagere (ikke mere end 15 studerende i hver klasse). Udenlandske studerende tager franske klasser, mens franske studerende kan vælge mellem engelsk, spansk og tysk. Alle studerende deltager i de samme aktiviteter i eftermiddag.... [-]

Frankrig Vichy
September 2019
Engelsk,Tysk,Spansk
Fuldtid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
CAVILAM

Et meget intensivt program for dem opsat meget hurtigt for at forbedre deres sprogfærdigheder. ... [+]

Mål & program

Et meget intensivt program for dem opsat meget hurtigt for at forbedre deres sprogfærdigheder. Studerende deltage i en intensiv klasse, der svarer til deres niveau, samt deltage seks en-til-en lektioner om ugen (mål, varighed og tidsplan udarbejdet med lederen af ​​det franske sprog Department). Temabaserede sprog workshops fremme hurtigere fremskridt på et bestemt område, med muligheder, herunder mundtlige og skriftlige kommunikation, ordforråd, grammatik, kultur, fonetik og forberedelse til DELF / DALF / TCF tests samt sang og teater i juli og august.

32 sprogundervisning om ugen:

18 holdundervisning, der svarer til den studerendes niveau 8 Sprog workshops tema 6 en-til-en undervisning ... [-]
Frankrig Vichy
September 2019
Engelsk,Tysk,Spansk
Fuldtid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk