The Business Analytics Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The Business Analytics Institute ( BAI ) er en tjenesteudbyder dedikeret til at hjælpe både ledere og ledelse med at forbedre deres evne til at træffe hårde beslutninger.

Vi er instituttets partnere, inviterede professorer og associerede med over tredive års erfaring i branchen, rådgivning og lederuddannelse.

Vi har arbejdet for forskellige klienter, herunder Apple, Cegid, IBM, Oracle, SAP og SAS på fire kontinenter og ledet snesevis af missioner for Big 4-konsulentgrupper inden for økonomi, sundhedsvidenskab, produktion, telekommunikation og offentlig service.

The Business Analytics Institute samarbejder med tre typer organisationer i udførelsen af vores mission: Business Schools og universiteter, der ønsker at fremme deres ekspertise inden for forretningsanalyse; Private konsulentfirmaer, der tilbyder handelsspecifik ekspertise samt logistikassistance i tilrettelæggelsen af instituttets arrangementer i Europa og Asien; Software Editors, der leverer software og support i udførelsen af vores træningsaktiviteter.

Placeringer

Saint-Martin-d'Uriage

Address
66 les Rapeaux - St Martin d’Uriage (38410) - France
38410 Saint-Martin-d'Uriage, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: