Læs den officielle beskrivelse

Accord sprogskole på Grands Boulevards i Paris

Grundlagt i 1988, ACCORD Sprogskole, ligger på den berømte Grands Boulevards i Paris, kun få minutters gang fra Louvre museet, Opéra, Georges Pompidou Centre (Beaubourg) og den berømte Grands Magasins.

Uanset om du deltage i et intensivt fransk kursus eller en Executive Program på ACCORD Language School, er du sikker på at få de bedst mulige betingelser for at lære fransk og til bedre at forstå den franske kultur og levevis:

Beliggende i en smuk, typisk parisisk bygning i hjertet af Paris 20 lyse og rummelige klasseværelser fuldt udstyret med audiovisuelle udstyr En moderne og dynamisk undervisningsform integrere moderne kultur Kurser til rådighed hele året rundt 6 sproglige niveauer fra nybegyndere til avancerede 4 klasseværelser dedikeret til fagfolk og en-til-en uddannelse En varieret blanding af studerende: fra universitetsstuderende til medarbejdere og ledere. Over 50 forskellige nationaliteter En selskabelig fransk atmosfære

En skole tildeles af det officielle franske kvalitetscertifikat og tilknyttet faglige organisationer såsom SOUFFLE og CAMPUSFRANCE.

Om ACCORD Manchester

Vi fokuserer på at levere Generelt engelsksprogede kurser og Forretning engelsksprogede kurser for at give dig de bedste værktøjer til at kommunikere effektivt. Vores British Council akkrediteret skole er en lille sprog skole, hvor du kan lære og forbedre dine engelskkundskaber hurtigt i et venligt miljø. Vores engelske kurser og uddannelser er rettet mod voksne studerende, som alle er motiverede, ivrige efter at forbedre deres sprogfærdigheder, lære om den britiske kultur og finde ud af om hinanden. ACCORD Manchester hilser mange forskellige nationaliteter, hovedsagelig europæiske. Vi sørger for, at vi aldrig har en overvejende nationalitet for at sikre, at vores studerende har adgang til en bred vifte af kulturer og lære om at studere og arbejde i et multikulturelt miljø.

Vores lærere er kvalificerede og erfarne i at undervise General engelsk og Business English. De fleste har lært engelsk i udlandet og / eller har arbejdet i erhvervslivet. ACCORD Manchester ligger i hjertet af Manchesters livlige forretning kvartal og giver det perfekte miljø for at studere General engelsk og Business English. ACCORD Manchesters specialiserede engelskkurser foregår på Brook House i Manchester. Brook House er en smuk, traditionel engelsk bygning beliggende i den pulserende og kosmopolitisk centrum med alle dens faciliteter.

British Council akkrediteret, ACCORD Manchester er en lille, venlig og professionel engelsk skole. Vores klasserne er små, hvilket giver vores studerende alle muligheder for at deltage og udvikle deres færdigheder. Vores virksomhed engelsksprogede kurser er skræddersyet til at imødekomme vores elevers særlige behov. Hvis du har brug for at forbedre dine forhandlingsevner, vil vores virksomhed engelsklærere indarbejde dette emne i lektionsplanen. Hvis du har brug for at arbejde på en bestemt færdighed, vil vores engelske lærere tage dette emne i løbet af kurset. Lad os vide, hvad du har brug for, før din Business engelsk kursus begynder, og vi vil sørge for, at din tilpassede kursus opfylder dine behov præcist. Uanset om det er et generelt engelsk sprogkursus eller en Business engelsk kursus, vores engelske lærere fokus på vores elevers særlige behov, hvad enten det er at bestå IELTS eksamen for at deltage i et britisk universitet, fremme deres internationale karriere, eller udvikle deres sprogfærdigheder at tage højde for deres job etc. Vores personale er altid klar til at hjælpe vores studerende med eventuelle forespørgsler, de måtte have, uanset om det være at finde den bedste pub i Manchester eller give detaljer om, hvordan man bedst for at komme til det historiske York. Under pauser, kan eleverne besøge "Student Corner" for at kontrollere deres e-mails på computeren eller se på, hvad der er på i Manchester. Gratis Wi-Fi adgang er tilgængelig for alle vores studerende i hele skolen. Vi gør vores bedste for at gøre de studerende føler sig godt tilpas med os på ACCORD Manchester og hele deres ophold i byen. Manchester er et fantastisk sted at besøge, og der er mange aktiviteter til rådighed, fra gallerier, museer og teatre til jazzklubber, festivaler og sport.

Manchesters indkøbscenter, kun et par minutter væk fra ACCORD Manchester, er usædvanlige, der tilbyder alt fra luksus stormagasiner og designerbutikker til de typisk engelske butikker. Hver stil køkken er til rådighed i Manchester fra thailandsk til italiensk, men lad os ikke glemme de traditionelle engelske pubber, som vil give dig mulighed for at fortsætte med at øve dine sprogkundskaber, mens prøvetagning et af Manchesters lokale øl og den stadigt berømte "fisk og chips". Og hvis du er en fodbold fan, kan du ikke undgå vores to berømte fodboldhold: Manchester United og Manchester City!

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Accord Language Schools

Denne Business engelsk kursus henvender sig til ledere, direktører, fagfolk og business-studerende, der ønsker at forbedre deres forretning engelskkundskaber i specifikke ... [+]

Denne Business engelsk kursus henvender sig til ledere, direktører, fagfolk og business-studerende, der ønsker at forbedre deres forretning engelskkundskaber i specifikke forretningsmæssige emner og situationer. Samt forbedre deres forretning engelskkundskaber, får de studerende et indblik i den arbejdskultur både i Storbritannien og internationalt. Dette kursus er til rådighed for voksne studerende i alderen 18 år og derover.

Programmets målsætninger

Tilliden til at udtrykke meninger, fremsætte forslag, beder om præciseringer, etc. Kommuniker med succes i et tværkulturelt miljø Forbedre færdigheder i at analysere forretningsmæssige problemstillinger på engelsk Fokus på specifikke arbejde spørgsmål, faglige krav Socialisere og netværke med større tillid ... [-]
Frankrig Paris Det Forenede Kongerige Manchester
September 2020
Fuldtid
1 - 9 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Accord Language Schools

Med sin beliggenhed ved kysten, Eastbourne og alle dens faciliteter er ideel for uafhængige studerende, der ønsker et udfordrende og stimulerende engelsk program. ... [+]

Med sin beliggenhed ved kysten, Eastbourne og alle dens faciliteter er ideel for uafhængige studerende, der ønsker et udfordrende og stimulerende engelsk program.

Engelsk kurser på Eastbourne Centre har lært at British Council standarder. Sommeren Programmet giver de studerende en række engelske kurser at vælge imellem at give dem den fleksibilitet og uafhængighed, som voksne ønsker.

Eleverne kan vælge mellem følgende kurser:

Semi-Intensivt engelskkursus (15 timer om ugen) Intensivt engelskkursus (20 timer om ugen) Super Intensivt engelskkursus (25 timer om ugen) En-til-en undervisning er også tilgængelig.

Overnatning

Studerende dette program kan vælge at bo i en bolig, der passer dem og deres budget:... [-]

Frankrig Paris Det Forenede Kongerige Manchester
September 2020
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
Accord Language Schools

Undervisning indhold: Udvikling af de fire kommunikative færdigheder, lytte, tale, læse og lytte, gennem brug af autentiske materialer. ... [+]

Intensivt General fransk kursus "A" (26 lektioner / uge - 20 timer)

Undervisningens indhold:

Udvikling af de fire kommunikative færdigheder, lytte, tale, læse og lytte, gennem brug af autentiske materialer. Udforskning franske kultur og læring relaterede idiomatiske udtryk i forskellige sammenhænge.

Intensivt General fransk kursus "B" (30 lektioner / uge - 23 timer)

Undervisning indhold:

Udvikling af de fire kommunikative færdigheder, lytte, tale, læse og lytte, gennem brug af autentiske materialer. Udforskning franske kultur og læring relaterede idiomatiske udtryk i forskellige sammenhænge Konsolidering af sprogkundskaber og / eller udvikling af specialiserede kompetencer afhængig af workshoppen valgt (parisisk Kultur og Civilisation, Writing, fonetik, Oral, Teater, Forretning fransk, fransk sprog Certification, etc.). ... [-]
Frankrig Paris Det Forenede Kongerige Manchester
September 2020
Fuldtid
1 - 13 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Accord Language Schools

Denne generelle engelsk kursus henvender sig til alle studerende fra Elementary til højt niveau, som ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder i General engelsk, der dækk ... [+]

Denne generelle engelsk kursus henvender sig til alle studerende fra Elementary til højt niveau, som ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder i General engelsk, der dækker hver dag emner og situationer. Det Intensive General engelske program fokuserer på at udvikle de fire kommunikative færdigheder: lytte, tale, læse og skrive. Denne generelle engelskkursus opfordrer også eleverne til at udforske den britiske kultur gennem brug af autentiske materiale og lære relaterede idiomatiske udtryk i forskellige sammenhænge. Dette kursus er til rådighed for voksne studerende i alderen 18 år og derover.

Programmets målsætninger

Øge tilliden og flydende i tale engelsk Forbedre nøjagtigheden for at muliggøre en klar kommunikation af ideer Udvikle forståelse af grammatik Sammen i et multikulturelt miljø Arbejdet med at skrive, læse og lytte færdigheder Fokus på studerendes personlige behov og mål ... [-]
Frankrig Paris Det Forenede Kongerige Manchester
September 2020
Fuldtid
1 - 9 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Accord Language Schools

Dette kursus er perfekt til professionelle, advokater, studerende og dem med en interesse i fransk ret. ... [+]

Fransk og Law Program: (36 lektioner / uge - 27 timer) Dette kursus er perfekt til professionelle, advokater, studerende og dem med en interesse i fransk ret. Udvikle dine sprogfærdigheder, øge din selvtillid og udvide din viden om specialist ordforråd og retskultur i Frankrig. Klasse størrelse: 14 studerende per maksimal gruppe.

Kursus indhold:

Emnerne er udvalgt til at passe til de studerendes baggrunde og kan omfatte Commercial Law, den franske straffelov, Menneskerettigheder, International Law, Diplomacy etc. Indrømmer unik fransk og Law Program tilbyder eksklusive besøg på institutioner som Court of Appeal og Industrial Tribunal samt gæsteforelæsninger på forfatningsret og Human Rights League for blot at nævne et par stykker. ... [-]

Frankrig Paris Det Forenede Kongerige Manchester
September 2020
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
Accord Language Schools

En-til-én intensive engelsk kurser er særligt velegnede til studerende, der ønsker at forbedre deres engelskkundskaber hurtigt, har meget specifikke behov med hensyn til ... [+]

En-til-én intensive engelsk kurser er særligt velegnede til studerende, der ønsker at forbedre deres engelskkundskaber hurtigt, har meget specifikke behov med hensyn til tilgængelighed, specialist sprogkrav eller simpelthen ikke føler sig godt tilpas læring i en gruppe. Når det tages i tillæg til holdundervisning, en-til-en undervisning sikrer, at du forbedre dine engelskkundskaber hurtigt. Individuel engelsk undervisning fokuserer på den studerendes styrker og svagheder, og øger det samlede niveau af tillid. Dette kursus er til rådighed for voksne studerende i alderen 18 år og derover. Når det tages i tillæg til holdundervisning, en-til-en undervisning sikrer, at du forbedre dine engelskkundskaber hurtigt. Individuel engelsk undervisning fokuserer på den studerendes styrker og svagheder, og øger det samlede niveau af tillid. Dette kursus er til rådighed for voksne studerende i alderen 18 år og derover.... [-]

Frankrig Paris Det Forenede Kongerige Manchester
September 2020
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk

Summer course

Accord Language Schools

Leg og Lær: Dette er, hvordan de studerende beskriver ACCORD undervisning metode under Paris All Inclusive fransk Summer Campus. ... [+]

The Summer Campus er specielt designet til unge og møder:

Forældrenes forventninger med hensyn til sikkerhed, kvalitet i undervisningen, komfort, hygiejne og sund mad Unges forventninger: opdage Paris, få venner med andre unge af forskellige nationaliteter, blive involveret i mange sportsgrene og sjove aktiviteter.

Boligen er beliggende syd for Paris. Klasser og aktiviteter finder sted i boligen.

Saint Nicolas Sommer campus: Et ophold i Paris

Den "Saint Nicolas Residence», bekvemt placeret i det sydlige Paris og tilbyder komfortabel indkvartering, samtidig giver let adgang til de mest berømte parisiske vartegn: Louvre museet, Eiffeltårnet, Montmartre, Notre-Dame, etc.... [-]

Frankrig Paris Det Forenede Kongerige Manchester
September 2020
Fuldtid
Deltid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Introduction to the school in Paris

The location in Paris