Zeus Consulting

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Udnyttelse af mange års erfaring i Mellemøsten, Zeus Consulting hjælper virksomheder i forskellige områder optimere deres resultater gennem skræddersyede Governance, Risk og Compliance-løsninger. Vi arbejder med international bedste praksis for at sikre en effektiv drift resultat af virksomheder.

Vi leverer rådgivning og certificeret uddannelse målrettet forretningsstrategi, projekt, kvalitet, risiko og service management, teknologi aktivering og internationale standarder Overholdelse og rapportering. Alle kurser er fuldt akkrediteret, leveret af Senior Trainers med global erfaring.

Zeus Consulting forbliver up-to-date med nye tendenser og har et netværk af eksperter konstant speciale og voksende deres færdigheder til bedst give vores kunder med de nuværende redskaber, teknikker, metoder og teknologi. Derudover har vi en grøn gren på vej ud af sin kerne med fokus på at hjælpe virksomheder med bæredygtige tiltag og indføre innovative måder at udnytte mens kulturelt og miljømæssigt opretholde sig selv og jorden.

Zeus model er baseret på internationalt anerkendte Best Practices, der er målrettet tre områder af erhvervslivet kørende: Folk, processer og teknologi. Ved at inkorporere bedste praksis inden for disse områder, har Zeus forbedret service delivery, produktivitet og virksomhedsdrift af en lang række velrenommerede organisationer.

Vi og vores samarbejdspartnere er dygtige i at tilpasse internationale rammer til erhvervslivets behov, især i Mellemøsten. Vores ekspert viden og kompetencer i SFIA, TIPA, ITIL, PMI, PRINCE2, EFQM, GRI og den holder af det sammen med vores forskellige erfaringer med arabiske enheder og Kultur har gjort os en større markedsandel i Mellemøsten i løbet af kort tid .

Vores Vision, Mission og Værdier

Vision

Nytte til virksomhederne, internationale bedste praksis med viden oversættelse drive dem gennem det 21. århundrede innovativt og bæredygtigt

Mission

Bygge videre på vores styrker i regeringsførelse, overholdelse, projekt, kvalitet, risiko og service management til at være det første valg for virksomheder for ledelse, strategi, bæredygtig vækst, innovation og viden til i morgen. Udvikle en samarbejdskultur mellem klienter og Zeus fagfolk til at maksimere på effektiv coaching og løsning levering. Hjælp virksomheder vokser bæredygtigt for langvarig realisering af gavn. Juster driftsøkonomiske, strategi og mål for industriens ledere til internationale standarder og ekspertise til positivt påvirke deres forretning, kundegrundlag, samfund, og planeten.

Værdier

Kvalitet - aldrig på kompromis med kvaliteten Excellence - Stræb efter at fastholde og være ledere af topkvalitet Integritet - Opretholde gennemsigtighed og etisk forhold til alle medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere Grow - Udvid på videnbase og fremskridt gennem individuel og organisatorisk udvikling Samarbejde - Arbejde med kunderne og ikke kun for de kunder, Bæredygtighed - Ingen virksomhed kan trives, hvis det ikke integrere miljøet, de mennesker, og hovedstaden helt i sin funktion. Vi skylder vores kunder, offentligheden, og Moder Jord.

Placeringer

Dubai

Zeus Consulting

Address
Zeus Consulting
Dubai, UAE Knowledge Village, Block 13, Office G13

Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Telefonnummer
+971 4 4211692