Læs den officielle beskrivelse

Zabeel International Institute of Management & Technology Etableret i 1988 er et førende Executive Educational and Professional Training Center i UAE med ti grene over hele landet. Det er akkrediteret af KHDA (Knowledge & Human Development Authority) og Undervisningsministeriet i Dubai samt af University of Cambridge International Examination Board, UK; American Institute of Business & Management (AIBM), USA; Project Management Institute (PMI), USA; IATA / UFTAA, Montreal, Canada; CIPS-UK; ACCA; CIMA osv. Vi tilbyder et bredt udvalg af kurser fra vores otte akademier, herunder teknik, flyselskab, økonomi, sprog, it, logistik, ledelse og bløde færdigheder. Zabeel Instituttet huser også en fuldt udviklet Corporate Division for at imødekomme uddannelsesbehovene i virksomhedernes verden.

Zabeel's fordele:

 • Mere end 26 års erfaring med uddannelse af professionelle ledere
 • Modtager af mange kvalitetspriser til træning siden 1988
 • Kvalificerede og certificerede undervisere
 • Sofistikeret laboratorier med avancerede maskiner og licenseret software
 • Certifikater bekræftet af Ministeriet for Uddannelse, UAE
 • Væsentlig ressource og kursusmateriale til reference
 • Gratis online support til yderligere læring og assistance
 • Gratis opfølgende orienteringsseminarer, workshops med placeringshjælp
 • Virksomhedskonsultation - ekspertise leveret inden for et hvilket som helst område eller industri
 • Særlige højt niveau 1-2 dags træningsprogrammer for top management

VISION:

Forening af mennesker og fagfolk på alle niveauer gennem uddannelse med det formål at fremme kreativ og kritisk tænkning. Vi skaber grundlag for bæredygtig korporativ uddannelse og selektiv tilgang til at styrke virksomhedens unikke styrker og fordele.

MISSION STATEMENT:

Zabeel-institutets mission er at skabe en bæredygtig pulje af højt kvalificerede fagfolk inden for business, administration, ledelse, teknik og finansiering.

Derudover lærer den analytisk, klar og kreativ tænkning, der fremmer intellektuel bevidsthed, der er tilpasset den kulturelle, sociale og faglige udvikling.

Større milepæle:

 • 1988 - Anerkendt af Undervisningsministeriet, UAE og godkendt attest for kursusbeviser
 • 1992 - Fremme med "TILBUD TIL DET BEDSTE UDDANNELSESINSTITUT"
 • 2000 - Udvikling og etablering af Rekrutteringsklub
 • 2001 - Introduktion af ledelseskurser, skræddersyet til det livlige samfund i UAE.
 • 2006 - Global og registreret uddannelsesudbyder, certificeret af Project Management Institute, USA
 • 2007 - Tilslutning til Academic College of London, Storbritannien, hvilket giver mulighed for yderligere Advanced Diploma i forskellige kurser.
 • 2008 - Autoriseret uddannelsescenter for IATA, Montreal, Canada
 • 2009 - Autoriseret træningscenter for EC Council, USA
 • 2014 - Åbning af 10. afdeling i UAE i Dubai Media City

Grene:

Zabeel har 10 centre på tværs af UAE, som er centralt beliggende og godt forbundet med offentlig transport. For yderligere information om vores placeringer, klik her.

Vores kunder

Vi tilbyder træning for både enkeltpersoner og virksomheder.

Corporate:

Vi arbejder med organisationer for at udvikle tilpassede træningsløsninger for at reducere præstationsgabet. For mere information om vores virksomhedskurser, klik her.

Personliste:

Vi hjælper enkeltpersoner med at få yderligere viden og færdigheder for at øge deres konkurrenceevne på arbejdsmarkedet og i deres karriereudvikling.

Vi byder velkommen delegater fra alle brancher, herunder bank, olie, petrokemiske, farmaceutiske, telekommunikation, offentlige sektor, havne, transport, handel, import og eksport og mange andre.

Vores studerende spænder fra receptionist til revisorer, administratorer til administrerende direktører og ledende medarbejdere til virksomhedsledere. Undervisningsniveauet for vores studerende spænder fra matriculation til kandidater, derefter engineering til projektledelse, kandidater til ph.d.-studerende og ph.d.-indehavere. Elevernes alder varierer fra 16 til 60 år.

Vores træner og personale:

Kurser leveres af højt professionelle og erfarne undervisere. Deres ekspertise giver delegaterne overlegen up-to-date træning blandet med praktiske og vane casestudier. Zabeel beskæftiger mere end 100 akademiske og støttepersonale.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Zabeel International Institute of Management and Technology

Dette program giver dig mulighed for at øge din viden i faglige ledelsesmæssige færdigheder og dermed føre til fremtidige fremtidige muligheder. ... [+]

Dette program giver dig mulighed for at øge din viden i faglige ledelsesmæssige færdigheder og dermed føre til fremtidige fremtidige muligheder.

Hvem har brug for programmet

Kun kandidater med to års erfaring i regnskabsføring (kan indsende det senere også) kan forfølge CMA-kvalifikation. Dette gør det ideelt for fagfolk, der allerede er aktive inden for regnskab og folk, der er ivrige efter en karriereændring.

Læringsudbyttet Beskriv den rolle, som budgettering spiller i den samlede planlægnings- og præstationsevalueringsproces i en organisation Identificer den rolle, som budgettering spiller i formulering af kortsigtede mål og planlægning og kontrol af operationer for at nå disse mål. Identificer brugen af ​​følsomhedsanalyser udarbejd et kontantbudget Anbefal præstationsforanstaltninger og en periodisk rapporteringsmetode med angivelse af operationelle mål og faktiske resultater Forstå helt om planlægning, budgettering, prognoser, performance management, omkostningsstyring, strategisk planlægning, faglig kontrol og intern etik. Program Content Del 1: Finansiel planlægning ydeevne og kontrol ... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

Zabeel International Institute of Management and Technology

Hvis du ønsker at starte en karriere i Airlines, Travel & Tour sektor, for at forstå rollen som Global Distribution System, er dette en øjenåbner. ... [+]

Hvis du ønsker at starte en karriere i Airlines, Travel & Tour sektor, for at forstå rollen som Global Distribution System, er dette en øjenåbner.

Hvem har brug for programmet Studerende, der ønsker at have en karriere i rejsebranchen Junior rejsekonsulenter Luftfartspersonale Turoperatører, der regelmæssigt forhandler med rejsebureauer Læringsudbyttet Lav passende rejsearrangementer og forbehold Beregn og angiv passende flybilletpriser Udfyld internationale rejsedokumenter i overensstemmelse med gældende IATA regler og procedurer Vær på forkant for 2007 e-ticketing global implementering Besvar kundernes forespørgsler, citatpriser og sælg r... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Zabeel International Institute of Management and Technology

CIPS tilbyder en branchestandardkvalifikation, der viser til arbejdsgiverne, at du har avancerede færdigheder inden for indkøb og levering. Det formaliserer dine eksister ... [+]

CIPS tilbyder en branchestandardkvalifikation, der viser til arbejdsgiverne, at du har avancerede færdigheder inden for indkøb og levering. Det formaliserer dine eksisterende færdigheder og bygger på dem, så du kan anvende fundamentet i dette fascinerende erhverv til job i indkøb og levering i stort set enhver virksomhed eller industri.

Studerende udvikler avancerede færdigheder i forhandlinger, og forstår kompleksiteten af ​​kontrakter og andre kommercielle arrangementer. Du lærer at måle effektiviteten af ​​forsyningskæder og analysere deres indflydelse på din virksomhed og dybere dybere ind i dine køber / leverandørrelationer. Procurement principper anvendes i en række forskellige sammenhænge, ​​såsom privat og offentlig sektor, ikke-for-profit og regering: du vil udforske disse og lære at styre de forskellige.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Zabeel International Institute of Management and Technology

Dette program hjælper med at udvikle en grundig forståelse af Human Resource (HR) Management. Du vil lære at implementere bedste praksis i rekruttering, og hvordan du udv ... [+]

Dette program hjælper med at udvikle en grundig forståelse af Human Resource (HR) Management. Du vil lære at implementere bedste praksis i rekruttering, og hvordan du udvikler og vedtager effektive HR-politikker og -procedurer.

Hvem har brug for programmet HR-ledere Uddannelsesofficerer og Supervisorer Administratorer Manpower Planning Officers Enhver medarbejder, der kræver en bred forståelse af HR-spørgsmål Læringsudbyttet Forstå HR's rolle i belønningsledelse Oplev vigtigheden af ​​uddannelse og udvikling og dens imp act på bundlinjen Udforsk successionsplanlægningsmodeller og find ud af, hvordan du sikrer dig, at dine forretningskritiske rol... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Zabeel International Institute of Management and Technology

Projektledelse Professionelt program, der tilbydes af PMI, som introducerer grundlæggende og strategier for moderne projektledelse. ... [+]

Projektledelse Professionelt program Udbydes af PMI, som introducerer grundlæggende og strategier for moderne projektledelse.

Hvem har brug for programmet

Projektledere, Programledere, QA'er, Erhvervsanalytikere, Ingeniører, Konsulenter og Professionals fra Pharmaceuticals, Finance, Banking og Telecom, som arbejder med live-projekter.

Læringsudbyttet

Man vil lære om Projektledelse Rammearbejde, Projektlivscyklusstyring, Tid, Omkostning, Risiko, Kommunikationsstyring, Kvalitetsstyring, Omkostningsstyring involveret i et projekt.

Program Content Modul 1: Projektledelsesrammen Modul 2: Projektlivscyklus og organisation Modul 3: Projektledelsesprocesser Modul... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk