SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

HVEM VI ER

SCAFA, Dubai's School of Culinary and Finishing Arts er et fuld service kulinarisk uddannelsesinstitut, der tilbyder hele spektret af kulinariske kunstkurser. Vi har fuldtidsuddannelsesprogrammer for studerende, der ønsker at blive professionelle kokke. Under den faglige vejledning fra vores instruktører, Studerende vil lære praktiske færdigheder, der bliver anden karakter.

Med verdensklasse kulinarisk kunstuddannelse lærer SCAFA-studerende de færdigheder, de har brug for, og modtager internationale eksamensbeviser for at opnå karrieremuligheder i den voksende fødevare- og drikkevareindustri i Dubai, UAE og internationalt.

På SCAFA er vores mission at sikre størst mulig succes for vores elever i at starte deres karriere som kulinariske fagfolk. Hvert aspekt af SCAFA er konstant optimeret til dette mål - fra kaliber af vores heltid og besøgsfakultet, indholdet af vores programmer, det udstyr, vores elever bygger deres erfaring på, til de organisationer, der tilbyder vores elever job. I hver af disse er vores mål styret af spørgsmålet "tjener dette vores elevers fremtidige succes?".

For at nå dette mål tager vi en moderne tilgang til kulinariske kunst og derfor til vores undervisning. Vores elever lærer traditionelle færdigheder, men er også bevæbnet med færdigheder, der fremmer kreativitet og muliggør innovation, som går ud over tradition. Det er det, vi ser som den store begivenhed i den kulinariske verden i løbet af de sidste par årtier, og det er de fænomener, vi lærer vores elever at være en del af.

For at kunne levere dette, identificerer og rekrutterer vi fremragende instruktører fra hele verden, som derefter kommer på arbejde undervisning, hvad vi anser for at være en af ​​de bedste læseplaner, der findes.

Kurset spænder fra 3 måneder til 12 måneder i varighed. Gebyrer spænder fra AED 33000 (US $ 9042) til AED 83000 (US $ 22740). SCAFA opnår studentvisum for sine internationale studerende og tilbyder også omkostningseffektiv studentbolig.

Placeringer

Dubai

Address
SCAFA LIMITED
Unit 6, Promenade Level, Cluster I,
Jumeirah Lakes Towers

Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Lahore

Address
SCAFA PVT LTD
Ground Floor,
EFU House,
Jail Road,

Lahore, Punjab, Pakistan