Phoenix Educational Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Phoenix Educational Institute

Slutningen af ​​2005

Phoenix genopfundet den måde, som arbejder voksne kunne opnå en højere uddannelse og gjort akademisk innovation, kvalitet og ansvarlighed dens særkende. Det banebrydende en pædagogisk og service model specifikt rettet mod den måde voksne lærer bedst og gjorde sine programmer bredt tilgængelig for arbejder fagfolk anvender fornuftige planlægning og friske nye tilgange til akademisk levering.

Instituttet har modtaget generel anerkendelse for ekspertise i at lære vurdering, uddannelse af høj kvalitet, god service og organisatoriske resultater.

Phoenix er virkelig en anden slags Institute, hvis tid er kommet. Bare spørg sine fakulteter, og personale, der lidenskabeligt dedikeret til undervisning og betjener 1500 og flere studerende på Institut og online hele Emirates.

Phoenix Educational Institute Startede i 2005 november til at tage højde for erhvervsaktive voksne, der søger en videregående uddannelse ved at tilbyde praktiske klasse gange. Drevet af innovation i uddannelse, har vi været banebrydende mange af de bekvemmeligheder, at professionelle elever nu nyde - aftenskoler, fleksibel planlægning, løbende indskrivning, en elevcentreret miljø, fredag ​​klasser, et veludstyret bibliotek og computersimuleringer.

Hvad skal forvente, når Kom godt i gang

Hvad vil være anderledes, hvis du har tjent en certificering fra Phoenix? Du. Hvis du tror, ​​du gerne vil gøre en forandring til det bedre i dit liv, hvad forhindrer dig? Måske er det, at nagende stemme, der fortæller dig, "det er for sent." Eller "Hvorfor gider?" Eller "Der er ikke tid." Listen er uendelig. Og vi ved, at nagende stemme kan være nådesløs.

Du kan endda spekulerer på, hvad forskellen en certificering kan gøre i dit liv. Listen er uendelig også: tillid, viden og selvstændig tilfredshed. Hvis du tror, ​​du gerne vil gøre en forandring til det bedre, nu er det tid.

Hos Phoenix, en Training Centre, der er fokuseret på hver elevs succes, vi sørge for, at du er i centrum for din uddannelse. Når du komme i kontakt med os, vil du komme til at tale om denne tvivl, du måtte have. En Indskrivning Advisor vil lytte til dig og diskutere, hvordan du får fra i dag til i morgen. Du får til at tale om, hvad der er bedst for dig, hvilken type læring, der virker for dig, og hvordan du forestiller din fremtid.

Uanset om du ønsker at lære online blandt studerende, som kan være placeret på tværs af gaden eller i hele verden eller ønsker at gå til en lokal klasseværelse, så du kan få instruktion ansigt til ansigt, vil din instruktør ved hvem du er. Faktisk fra den dag, du tilmelder dig, til den dag du gå over scenen for at modtage din certificering et team af rådgivere vil være med dig forklare det næste skridt. Indtil næste skridt er alt på egen hånd. Og vil du være klar.

Kontakt os i dag. Vi vil erobre det nagende stemme sammen.

Placeringer

Dubai

Address
Karama Centre Building Suite No 115, D Block Karama
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Telefonnummer
undefined