Phoenix Educational Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Phoenix Educational Institute

Slutningen af ​​2005

Phoenix genopfundet den måde, som arbejder voksne kunne opnå en højere uddannelse og gjort akademisk innovation, kvalitet og ansvarlighed dens særkende. Det banebrydende en pædagogisk og service model specifikt rettet mod den måde voksne lærer bedst og gjorde sine programmer bredt tilgængelig for arbejder fagfolk anvender fornuftige planlægning og friske nye tilgange til akademisk levering.

Instituttet har modtaget generel anerkendelse for ekspertise i at lære vurdering, uddannelse af høj kvalitet, god service og organisatoriske resultater.

Phoenix er virkelig en anden slags Institute, hvis tid er kommet. Bare spørg sine fakulteter, og personale, der lidenskabeligt dedikeret til undervisning og betjener 1500 og flere studerende på Institut og online hele Emirates.

Phoenix Educational Institute Startede i 2005 november til at tage højde for erhvervsaktive voksne, der søger en videregående uddannelse ved at tilbyde praktiske klasse gange. Drevet af innovation i uddannelse, har vi været banebrydende mange af de bekvemmeligheder, at professionelle elever nu nyde - aftenskoler, fleksibel planlægning, løbende indskrivning, en elevcentreret miljø, fredag ​​klasser, et veludstyret bibliotek og computersimuleringer.

Hvad skal forvente, når Kom godt i gang

Hvad vil være anderledes, hvis du har tjent en certificering fra Phoenix? Du. Hvis du tror, ​​du gerne vil gøre en forandring til det bedre i dit liv, hvad forhindrer dig? Måske er det, at nagende stemme, der fortæller dig, "det er for sent." Eller "Hvorfor gider?" Eller "Der er ikke tid." Listen er uendelig. Og vi ved, at nagende stemme kan være nådesløs.

Du kan endda spekulerer på, hvad forskellen en certificering kan gøre i dit liv. Listen er uendelig også: tillid, viden og selvstændig tilfredshed. Hvis du tror, ​​du gerne vil gøre en forandring til det bedre, nu er det tid.

Hos Phoenix, en Training Centre, der er fokuseret på hver elevs succes, vi sørge for, at du er i centrum for din uddannelse. Når du komme i kontakt med os, vil du komme til at tale om denne tvivl, du måtte have. En Indskrivning Advisor vil lytte til dig og diskutere, hvordan du får fra i dag til i morgen. Du får til at tale om, hvad der er bedst for dig, hvilken type læring, der virker for dig, og hvordan du forestiller din fremtid.

Uanset om du ønsker at lære online blandt studerende, som kan være placeret på tværs af gaden eller i hele verden eller ønsker at gå til en lokal klasseværelse, så du kan få instruktion ansigt til ansigt, vil din instruktør ved hvem du er. Faktisk fra den dag, du tilmelder dig, til den dag du gå over scenen for at modtage din certificering et team af rådgivere vil være med dig forklare det næste skridt. Indtil næste skridt er alt på egen hånd. Og vil du være klar.

Kontakt os i dag. Vi vil erobre det nagende stemme sammen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Certificates » Se Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Certificerede logistik og supply chain management manager / professionel

på universitet Deltid 3 - 8 uger September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Dette program garantier målte forbedring i forskellige niveauer af dine Logistik aktiviteter. Du vil blive udsat for mange oplysende værktøjer, der er uden sidestykke i de målte resultater, de vil producere for dig og din organisation. [+]

Dette program garantier målte forbedring i forskellige niveauer af dine Logistik aktiviteter. Du vil blive udsat for mange oplysende værktøjer, der er uden sidestykke i de målte resultater, de vil producere for dig og din organisation. Dette er en helt interaktivt program, og derfor du bliver bedt om at være fordomsfri, dele dine ideer og erfaringer, stille spørgsmål og dermed være hundrede procent participative.

træning højdepunkter Logistics Management - Supply Chain Management Produktion - Inventory & Warehousing Management Forsendelse & Spedition / Distribution System LC - UCP600 Import & Export Betjening - Dokumenthåndtering Strategisk Lead Time Management - JIT - TQM MRP I & MRPII Forecasting - ERP System - Logistik Costing Køb & Procurement Management Port & Customs - Gratis zone Operations Forsendelse - Inco Vilkår - Transport System Kursus Indhold Logistik Ledelse supply chain management Produktion System Forecasting Inventory & Warehouse Management Forsendelse & spedition Distribution System Total kvalitetsstyring Køb / Management Indkøb Letters of Credit / LC UCP600 Kursus detaljer Varighed: 8 uger-fredag-09:30 til 12:30 Hurtig program: 3 fredage (8:30 til 05:30) Uddannelse på: Hverdage, fredage Undervisere: Kvalificerede og Certified fra UK / US Specialister i Logistik / Supply Chain Kursus og certificering er godkendt af Undervisningsministeriet, Dubai Kursusafgift: AED 2500 - / - [-]

Certificeret forsendelse og spedition management manager / professionel

på universitet Deltid 12 timer September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Spedition er en tjeneste, der anvendes af virksomheder, der handler med internationale og multinationale import og eksport. Mens speditøren faktisk ikke flytte gods selv, det virker som et mellemled mellem kunden og forskellige transport tjenester. [+]

Spedition er en tjeneste, der anvendes af virksomheder, der handler med internationale og multinationale import og eksport. Mens speditøren faktisk ikke flytte gods selv, det virker som et mellemled mellem kunden og forskellige transport tjenester. Dette program garantier målte forbedring i forskellige niveauer af dine Freight Forwarding aktiviteter. Du vil blive udsat for mange oplysende værktøjer, der er uden sidestykke i de målte resultater, de vil producere for dig og din organisation. Dette er en helt interaktivt program, og derfor du bliver bedt om at være fordomsfri, dele dine ideer og erfaringer, stille spørgsmål og dermed være hundrede procent participative. Du er velkommen til at kontakte os for enhver hjælp under eller efter workshoppen.... [-]


Certificeret human resource management manager / professionel

på universitet Deltid 24 timer September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

I dagens stadigt skiftende erhvervsklima, HR-chefer og direktører er ansvarlige for mere end blot ansættelse og afskedigelse - de er ansvarlige for udførelsen, der driver resultater. Den organisatoriske effektivitet kredser om de nyeste HR-spørgsmål i dagens erhvervsklima, såsom konfliktløsning, rådgivning teknikker og påvirke færdigheder. [+]

I dagens stadigt skiftende erhvervsklima, HR-chefer og direktører er ansvarlige for mere end blot ansættelse og afskedigelse - de er ansvarlige for udførelsen, der driver resultater. Den organisatoriske effektivitet kredser om de nyeste HR-spørgsmål i dagens erhvervsklima, såsom konfliktløsning, rådgivning teknikker og påvirke færdigheder.

Kursets målsætning

Formålet med kurset er

At give deltagerne et overblik over organisatoriske strategi og konkurrencefordele For at identificere den rolle, mennesker, processer og teknologier i skabelsen af ​​kernekompetencer og konkurrencemæssige fordele For at identificere, hvordan at tilpasse HR praksis og systemer til at støtte mennesker, processer og teknologier, der er nødvendige for at udføre strategiske aktioner For at hjælpe deltagerne til at praktisere strategisk tænkning og HR strategiske beslutningsproces gennem konkret case analyser og øvelser fordele program Giver deltagerne værdifulde nye færdigheder til at forbedre on-the-job ydeevne. Giver de nyeste HR teknikker til at udvælge og fastholde rette person på det rigtige job. Giver strategier til håndtering af virkelige HR-spørgsmål Underviser er nødvendige for at udvikle og gennemføre organisatoriske strategier færdigheder Giver træning på dagens hotteste HR-spørgsmål. Kursus Indhold Definition af HRM Funktioner HR Manager Line og Personale Aspekter af HRM Miljømæssige ændringer strategier metrics Lige muligheder og loven HR Score Card [-]

Certificeret køb professionel / manager

på universitet Deltid September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Dette program garanterer målte forbedring i forskellige niveauer af dit køb aktiviteter. Du vil blive udsat for mange oplysende værktøjer, der er uden sidestykke i de målte resultater, de vil producere for dig og din organisation. [+]

Dette program garanterer målte forbedring i forskellige niveauer af dit køb aktiviteter. Du vil blive udsat for mange oplysende værktøjer, der er uden sidestykke i de målte resultater, de vil producere for dig og din organisation.

Dette er en helt interaktivt program, og derfor du bliver bedt om at være fordomsfri, dele dine ideer og erfaringer, stille spørgsmål og dermed er 100% participative.

program højdepunkter Håndtering komplicerede forhandlinger Finde nye markeder og kilder til import / eksport af varer Åbning nye kanaler Forhandling med leverandører Multi-warehouse-systemer Bonded Warehousing lageromkostninger Materialer håndteringsomkostninger Emballage omkostninger Citater og sikre konkurrencedygtige tilbud og mere Uddannelse Emner Strategisk bidrag Indkøb og Supply Procurement færdigheder, strategisk indkøb, supply strategi, levering markeder Indkøb & Supply Chain Management Supply chain koncepter, supply chain planlægning og sourcing, informationsteknologi, supply chain muligheder, supply chain koordinering Vigtige Indkøb Variable & Indkøb Skills Kvalitet, mængde, levering til tiden, sourcing og indkøb Kontrakten Proces og Vellykket Negotiating Love om indkøb, kontrakt skrivning, garantier, forpligtelser agent og vigtigste, antitrust, handelspraksis, erstatningskrav Nogle Køb Teknikker Underleverancer, hedging futureskontrakter, international køb, leasing, måling køb ydeevne Forretningsetik for købere og sælgere Forretningsetik, APS etisk kodeks [-]

Certificeret management revisor CMA

på universitet Deltid 45 timer September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Certified Management revisor (CMA®) legitimationsoplysninger er den professionelle betegnelse for ledelse revisorer og finansielle ledere. Certifikatet giver forskel i dagens økonomiske klima og er en mulighed for at certificere din ekspertise i forretningsområder, der er afgørende for beslutningsprocessen. [+]

Certified Management revisor (CMA®) legitimationsoplysninger er den professionelle betegnelse for ledelse revisorer og finansielle ledere. Certifikatet giver forskel i dagens økonomiske klima og er en mulighed for at certificere din ekspertise i forretningsområder, der er afgørende for beslutningsprocessen.

Den CMA® Programmet sigter mod at etablere økonomistyring som en anerkendt profession ved at identificere den rolle, som ledelsen revisor og økonomichef.

Hvorfor studere CMA? Virksomheder over hele verden er afhængige af CMA®s for regnskab, finans og informationsstyring og vigtigst af alt, for den strategiske planlægning og business-løsninger, som disse kvalificerede fagfolk. Resultaterne af IMA 20-årlige Løn Survey viser, at fagfolk holder IMA s CMA® certificering har Greater Earning Power - 24% højere i løn og 31% højere i den samlede kompensation - end deres ikke-certificerede kolleger. Kursus Indhold ... [-]

Certifikat i international handel og finans

på universitet Fuldtid 75 timer September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

The School of Finance Certificate i International Handel og Finans (CITF) er en ny professionel kvalifikation for Handel, eksport og Commodity Finance ledere, der har brug for at vinde og demonstrere en grundig forståelse af centrale procedurer, praksis og lovgivning i samhandelen finansiering på et internationalt niveau. [+]

Hvad er CITF?

The School of Finance Certificate i International Handel og Finans (CITF) er en ny professionel kvalifikation for Handel, eksport og Commodity Finance ledere, der har brug for at vinde og demonstrere en grundig forståelse af centrale procedurer, praksis og lovgivning i samhandelen finansiering på et internationalt niveau. CITF kombinerer erhvervelse af teknisk viden med de færdigheder til at anvende denne viden til virkelige situationer. Det er blevet udviklet i samråd med eksperter fra branchen for at sikre, at den fokuserer på de væsentlige områder af viden, der er involveret i handel finans behov for at forstå at være effektiv og vellykket.

Hvorfor studere CeITF? For at forbedre din praktiske viden og forståelse af de komplekse problemstillinger, der er forbundet med international handel og finans For at forbedre dine karrieremuligheder For at øge din ekspertise og professionelle værdi For at demonstrere en grad af ekspertise, der er relevant på verdensplan At kombinere med Certificeret Dokumentar Credit Specialist (CDCS) for at opnå den prestigefyldte ny indgåelse af en HD i International Handel og Finans Kursus Indhold Procedurer, der er involveret i handel Kontrakter Introduktion til at handle vilkår og Inco vilkår 2000 Arten af ​​økonomisk, kommerciel og transport Dokumenter, der anvendes i international handel Remburser - et overblik Principper for forudbetaling og Open handel konto Tilstrækkeligt anvende dokumentarfilm samlinger i overensstemmelse med URC 522 Kortsigtede handel finansiering og manglende betaling risiko bankgarantier Spørgsmål i forbindelse med international handel produkter Kursus højdepunkter Varighed - 75 Timer Timing - fredag ​​/... [-]

Diploma

Diploma in Business Administration

på universitet Fuldtid 24 timer September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Gode ​​administrative og sekretærservice færdigheder, er grundlaget for mange erhverv. Phoenix Institute giver sine studerende til at udvikle den teoretiske og praktiske forståelse af disse færdigheder i en række centrale områder gennem dens certificerede kontor administrator certificering program. [+]

Gode ​​administrative og sekretærservice færdigheder, er grundlaget for mange erhverv. Phoenix Institute giver sine studerende til at udvikle den teoretiske og praktiske forståelse af disse færdigheder i en række centrale områder gennem dens certificerede kontor administrator certificering program.

Denne certificering program består af en række korte kursusmoduler, som er både nem at levere og til at studere. Dette design gør det muligt for medarbejderne at droppe ind og ud af kurset efter behov, så de kan studere fagområder umiddelbar betydning. Skemaerne er meget fleksible, da de fleste af de certificeringer er modulære og moduler kan testes individuelt, plus mange af vurderingerne er tilgængelige på efterspørgsel i stedet for at være bundet til en bestemt tidsplan.... [-]


Diplom i købet management

på universitet Deltid September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Dette program garanterer målte forbedring i forskellige niveauer af dit køb aktiviteter. Du vil blive udsat for mange oplysende værktøjer, der er uden sidestykke i de målte resultater, de vil producere for dig og din organisation. [+]

Dette program garanterer målte forbedring i forskellige niveauer af dit køb aktiviteter. Du vil blive udsat for mange oplysende værktøjer, der er uden sidestykke i de målte resultater, de vil producere for dig og din organisation.

Dette er en helt interaktivt program, og derfor du bliver bedt om at være fordomsfri, dele dine ideer og erfaringer, stille spørgsmål og dermed er 100% participative.

program højdepunkter Håndtering komplicerede forhandlinger Finde nye markeder og kilder til import / eksport af varer Åbning nye kanaler Forhandling med leverandører Multi-warehouse-systemer Bonded Warehousing lageromkostninger Materialer håndteringsomkostninger Emballage omkostninger Citater og sikre konkurrencedygtige tilbud og mere Kursusoversigt: ... [-]

Diplom i logistik og supply chain management

på universitet Deltid 3 - 8 uger September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Dette program garantier målte forbedring i forskellige niveauer af dine Logistik aktiviteter. Du vil blive udsat for mange oplysende værktøjer, der er uden sidestykke i de målte resultater, de vil producere for dig og din organisation. [+]

Dette program garantier målte forbedring i forskellige niveauer af dine Logistik aktiviteter. Du vil blive udsat for mange oplysende værktøjer, der er uden sidestykke i de målte resultater, de vil producere for dig og din organisation. Dette er en helt interaktivt program, og derfor du bliver bedt om at være fordomsfri, dele dine ideer og erfaringer, stille spørgsmål og dermed være hundrede procent participative.

Uddannelse Moduler:

Del 1: Logistik & Supply Chain Management

Modul 1. Logistics Management - Supply Chain Management planlægning Modul 2. Produktion - Inventory & Warehousing Management Modul 3. Forsendelse & Spedition / Distribution System Modul 4. LC - UCP600 Modul 5. Import & Export Betjening - Dokumenthåndtering Modul 6. Strategisk Lead Time Management - JIT - TQM - MRP I & MRPII Modul 7. Forecasting - ERP System - Logistik Costing Modul 8. Purchase & Management Indkøb Modul 9. havn & Customs - Free Zone Operations. Modul 10. Forsendelse - Inco Vilkår - Transport System. ... [-]