Oscar Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Introduktion

Oscar Institute blev startet i 1993 af Mr. KP Paulose for at give uddannelse i Informationsteknologi, Sprog

Vores træning

Vores kurser opgraderes ofte for at imødekomme industriens stadigt skiftende standarder.

Vi leder et dedikeret team af multinationale fakultet med veluddannede og højt kvalificerede i hans / hendes uddannelsesbranche med fornem godkendelse fra Undervisningsministeriet, UAE. De har en høj grad af uddannelse og en eksemplarisk læringsevne.

Den permanente opbygning af medarbejderholdet fremhæver vores omdømme i UAE

Vi har avancerede hardware og software faciliteter.

Professionelle jobopgaver og vejledninger er blevet udtænkt for at hjælpe eleverne praktisk talt med at anvende det, de lærer.

Undervisningsministeriet, UAE-attesteret certifikat udstedes efter vellykket gennemførelse af hvert kursus, der søges efter international status.

Hvordan er vi anderledes?

Vi tilbyder en unik læringstilstand.

Højst 6 studerende pr træner. Som følge heraf er vi i stand til at give personlig opmærksomhed og forstå dem på en bedre måde.

Én computer: Én studerende.

Der er gennemført en ordentlig forskning på de kurser, vi tilbyder; hvorved de sessioner, der kræves af den studerende, skal udledes for at afslutte kurset samt kursusets studiemateriale.

Professionelle jobopgaver og vejledninger er blevet udformet for at hjælpe den studerende til praktisk at anvende hvad han / hun har lært.

I Computere, efter kursets afslutning, opretter eleverne deres egne projekter, og en blød kopi gives til dem, der vil tilføre elevens portefølje.

Vi tilbyder Crash kurser på 4 til 8 timer om dagen for at afslutte kurserne tidligere; som er afhængig af tilgængelighed.

Corporate Training

I betragtning af de enkelte virksomheders unikke krav er kurser skræddersyet og sikrer praktikanter tilstrækkelig teknisk viden til at udføre deres jobansvar. Vores stolthed ligger hos det certificerede og ministerium godkendte fakultet, struktureret kursusmateriale, garanterede resultater og langs anerkendte erfaringer.

Services

Transport facilitet er til rådighed for dem, der har brug for det inden for Emiraten, mod ekstra gebyr.

Der arrangeres også gratis placeringstjenester til dem, der med succes gennemfører sekretærpraksis og edb-uddannelse. underlagt de ledige jobforespørgsler.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Kursus: Arabisk sprog (Skrevet

på universitet 6 - 7 uger Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Dubai

Arabisk er et smukt sprog Det taler mængder for arabernes kultur. Kendskabet til arabisk sprog giver en chance for at interagere, forstå og komme tættere på landets kultur. Uanset hvad årsagen er, er det vigtigt for en udlænding at kende arabisk. [+]

Oversigt

Arabisk er et smukt sprog Det taler mængder for arabernes kultur. Kendskabet til arabisk sprog giver en chance for at interagere, forstå og komme tættere på landets kultur. Uanset hvad årsagen er, er det vigtigt for en udlænding at kende arabisk.

Dette kursus vil indeholde alt, hvad en person har brug for til at lære det arabiske sprog (klassisk og moderne standard) fra komplet nybegynder til avanceret niveau Insha 'Allah (God Willing). Vi underviser primært primære niveauer af arabisk at udstationeres med maksimalt seks studerende i et parti. Det begynder med alfabeter, introduktion, ordforråd, sætninger og væsentlig grammatik.

Dette sigter mod at udvikle en grundlæggende færdighed på arabisk, baseret på strukturer og ordforråd relateret til hverdagens forretningsmæssige og sociale situation: Hilsner, Indledning, bestilling af mad, udveksling af penge, indkøb osv.... [-]


Kursus: Business English

på universitet 24 timer Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Dubai

Teori og praksis i forretningsbrev skrivning - centre adresse, inde adresse, hilsen, brevets krop, gratis lukning mv Udarbejdelse af henvendelser, citater, ordrer, udførelse af ordrer, klager og justeringer, afregning af konti, landtransport og hav, bank, forsikring, korrespondance fra en virksomhedssekretær mv. vil blive dækket i dette emne. [+]

Oversigt

Teori og praksis i forretningsbrev skrivning - centre adresse, inde adresse, hilsen, brevets krop, gratis lukning mv Udarbejdelse af henvendelser, citater, ordrer, udførelse af ordrer, klager og justeringer, afregning af konti, landtransport og hav, bank, forsikring, korrespondance fra en virksomhedssekretær mv. vil blive dækket i dette emne.

Efter kurset vil praktikanterne være i stand til at håndtere korrespondance uden tøven.

Forudsætninger: Graduation.

Varighed: 24 timer

Timing: Timingen kan fastsættes ud fra vores fælles bekvemmelighed mellem kl. 9.00 og 10.00

OSCAR tilbyder en unik læringstilstandMaksimal instruktør til Studentforhold 1: 6Én computer: Én studerendeSessioner: Hver session vil være på 2 timerDage og timing kan fastsættes ud fra vores fælles bekvemmelighed mellem kl. 9.00 og 10.00Gebyrer er for et kursus, og det indeholder instruktioner, praktiske, projekt, forberedelse til eksamen (hvis nogen)Vi tilbyder Crash kurser på 4 til 8 timer om dagen for at afslutte kurserne tidligere; som er afhængig af tilgængelighed. [-]

Kursus: Engelsk Sprog (Skrevet

på universitet Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Dubai

Dette kursus er designet til at sætte en studerende i stand til at forbedre sprogkundskabet og at nå et sprogligt og skriftligt engelsk, hvor han / hun nemt kan udføre sine forretningsmæssige og sociale anliggender blandt engelsktalende personer. Kurset dækker moderne standard britisk engelsk, moderne litterær engelsk med dyb indsigt i engelsk grammatik, oversættelsesfærdigheder, talte engelske dialekter, avis engelsk, nyhedsskrifter og business brevskrivning. Kurset kræver engagement fra den studerende og skal tages mindst seks timer om ugen. Resultaterne er dog værd at indsatsen, og en studerende, der går i gang med dette kursus, kan være sikker på, at han vil nyde frugten i sin karriere. [+]

Oversigt

Vi lever i et kosmopolitisk miljø, og engelsksproget overgår kløften og hjælper os med at dyrke oversøiske perspektiver, opdage og udvikle vores viden. Gennem et fælles sprog udveksler man synspunkter og opnår enighed, hvorved ingen drømme bliver til en mirage. Ingen tvivl om, at engelsk er det første foretrukne sprog internationalt, som hjælper kommunikationen nemt.

Uddannelsesmål

Dette kursus er designet til at sætte en studerende i stand til at forbedre sprogkundskabet og at nå et sprogligt og skriftligt engelsk, hvor han / hun nemt kan udføre sine forretningsmæssige og sociale anliggender blandt engelsktalende personer. Kurset dækker moderne standard britisk engelsk, moderne litterær engelsk med dyb indsigt i engelsk grammatik, oversættelsesfærdigheder, talte engelske dialekter, avis engelsk, nyhedsskrifter og business brevskrivning. Kurset kræver engagement fra den studerende og skal tages mindst seks timer om ugen. Resultaterne er dog værd at indsatsen, og en studerende, der går i gang med dette kursus, kan være sikker på, at han vil nyde frugten i sin karriere.... [-]


Kursus: Fransk sprog (Skrevet

på universitet Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Dubai

Effektiv fransk sprogkursus [+]

Emner (alle niveauer)Fransk sprog (specielt designet til arbejdsmedarbejdere / migrationsformål)Fransk sprog (samtale)Fransk sprog til skriftlige færdighederOSCAR tilbyder en unik læringstilstandMaksimal instruktør til Studentforhold 1: 6Én computer: Én studerendeSessioner: Hver session vil være på 2 timerDage og timing kan fastsættes ud fra vores fælles bekvemmelighed mellem kl. 9.00 og 10.00Gebyrer er for et kursus, og det indeholder instruktioner, praktiske, projekt, forberedelse til eksamen (hvis nogen)Vi tilbyder Crash kurser på 4 til 8 timer om dagen for at afslutte kurserne tidligere; som er afhængig af tilgængelighed. [-]

Kursus: Grafisk Design / Grafisk

på universitet 60 - 100 timer Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Dubai

Grafiske designere påvirker, hvordan vi ser verden ved hjælp af farver, illustrationer, fotos og skrifttyper. Kig på en bog eller et magasin, gå til en kaffebar eller kør bil. Når du gør det, vil du støde på grafisk design. Fra firmaets logo til vejskilte, til produktemballage, er et design en del af vores hverdag. [+]

Job beskrivelse

Grafiske designere påvirker, hvordan vi ser verden ved hjælp af farver, illustrationer, fotos og skrifttyper. Kig på en bog eller et magasin, gå til en kaffebar eller kør bil. Når du gør det, vil du støde på grafisk design. Fra firmaets logo til vejskilte, til produktemballage, er et design en del af vores hverdag.

En hurtig undersøgelse af næsten ethvert værelse, byhus eller bytorv vil give flere eksempler på grafisk designers arbejde.

Emnerne omfattetPHOTOSHOPILLUSTRATORCORELDRAWQUARKXPRESSINDESIGNADOBE PREMIER (GRAFISKADOBE AFTEREFFECTS (GRAFIK

Varighed: 60 til 100 timer. (Afhængig af hvor mange emner / s du valgte)

OSCAR tilbyder en unik læringstilstandMaksimal instruktør til Studentforhold 1: 6Én computer: Én studerendeSessioner: Hver session vil være på 2 timerDage og timing kan fastsættes ud fra vores fælles bekvemmelighed mellem kl. 9.00 og 10.00Gebyrer er for et kursus, og det indeholder instruktioner, praktiske, projekt, forberedelse til eksamen (hvis nogen)Vi tilbyder Crash kurser på 4 til 8 timer om dagen for at afslutte kurserne tidligere; som er afhængig af tilgængelighed. [-]

Kursus: HR Management

på universitet 18 - 20 timer Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Dubai

En HR-medarbejder udvikler, rådgiver og implementerer politikker vedrørende effektiv brug af personale inden for en organisation. [+]

Oversigt

En HR-medarbejder udvikler, rådgiver og implementerer politikker vedrørende effektiv brug af personale inden for en organisation.

HR / personalearbejde omfatter en række forskellige men beslægtede politikker, som alle kræves af organisationer, der beskæftiger mennesker, uanset størrelse eller type virksomhed. Disse dækker områder som arbejdspraksis, rekruttering, løn, ansættelsesvilkår og mangfoldighed.

HR-personale skal sikre, at organisationen anvender den rette balance i personale med hensyn til kvalifikationer og erfaring, og at uddannelses- og udviklingsmuligheder er tilgængelige for medarbejderne for at forbedre deres præstation for at nå organisationens mål.... [-]


Kursus: Interiørdesign

på universitet 85 - 120 timer Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Dubai

En indretningsarkitekt skaber en plan for at gøre et boligareal sikkert, funktionelt og attraktivt. For at opnå dette skal indretningsarkitekten tage mange forskellige elementer i betragtning. Dette indebærer at kombinere forskellige farver og teksturer sammen såvel som at bruge belysning og møbler i en metode, der trækker interesse, mens de stadig er funktionelle. [+]

Job beskrivelse

En indretningsarkitekt skaber en plan for at gøre et boligareal sikkert, funktionelt og attraktivt. For at opnå dette skal indretningsarkitekten tage mange forskellige elementer i betragtning. Dette indebærer at kombinere forskellige farver og teksturer sammen såvel som at bruge belysning og møbler i en metode, der trækker interesse, mens de stadig er funktionelle.

Selvom indretningsarkitekter normalt er forbundet med designet af hjemmet, benyttes de også i en række andre indstillinger. Disse indstillinger omfatter lufthavnsterminaler, kontorer, indkøbscentre, teatre, hoteller, restauranter, hospitaler og skoler. Indretningsdesignere, der hjælper med at designe kommercielle rum, er også interesserede i at finde måder at bidrage til at øge salget eller øge produktiviteten, så virksomheden kan blive mere succesfuld.... [-]


Kursus: Logistik

på universitet 18 - 20 timer Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Dubai

Logistikchefer håndterer processer, der er involveret i en forsyningskæde, sammenkobling med en række forskellige parter, herunder leverandører af råmaterialer, producenter, detailhandlere og forbrugere. Dette er ofte en tovejsproces med retur af varer. [+]

Oversigt

Logistikchefer håndterer processer, der er involveret i en forsyningskæde, sammenkobling med en række forskellige parter, herunder leverandører af råmaterialer, producenter, detailhandlere og forbrugere. Dette er ofte en tovejsproces med retur af varer.

Logistikforvaltere koordinerer processer for at sikre kundetilfredshed. En afgørende og strategisk reaktion på eksterne påvirkninger, såsom lovgivning, brændstofomkostninger og miljøpres, er afgørende.

Distributionslederens rolle inden for logistik kan indebære transport, lagerstyring, oplagring og sikring af strukturer er på plads for at overvåge strømmen af ​​varer og materialer. IT spiller en vigtig rolle inden for logistikområdet ved prognoser for stadig mere komplekse systemer af lagerniveauer, leveringstider, transportomkostninger og præstationsevaluering.... [-]


Kursus: MS Office Advanced

på universitet 26 timer Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Dubai

MS Office er verdens førende softwarepakke. Vores Microsoft Office kursus viser dig, hvordan du bruger de tre vigtigste applikationer. [+]

Oversigt

MS Office er verdens førende softwarepakke. Vores Microsoft Office kursus viser dig, hvordan du bruger de tre vigtigste applikationer.

Emner: Word, Excel

Word: Microsoft Word for Windows er en komplet tekstbehandler designet til at hjælpe dig med at arbejde mere effektivt. Microsoft Word viser dig, hvordan du opretter effektive dokumenter ved hjælp af dens funktioner. Du lærer at redigere, formatere, udskrive dokumenter, indsætte og administrere tabeller og grafik i dokumenter.

Excel: Microsoft Excel til Windows er en kraftfuld elektronik regneark applikation, der kan bruges til at styre, analysere og præsentere data på en grafisk måde. Emner dækket er:

formlerFlere formlerHvis betingelserSe Ups - "H"Grafer / diagrammerPivottabelRevisionMakroer... [-]

Kursus: Webdesign

60 - 100 timer Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Dubai

Webdesignere / -udviklere er ansvarlige for at skabe udseendet og følelsen af ​​World Wide Web-sider på en kundes websted. Dette indebærer udvikling af et grafisk design, som effektivt kommunikerer de ideer, der fremmes af hjemmesiden. [+]

Job beskrivelse

Webdesignere / -udviklere er ansvarlige for at skabe udseendet og følelsen af ​​World Wide Web-sider på en kundes websted. Dette indebærer udvikling af et grafisk design, som effektivt kommunikerer de ideer, der fremmes af hjemmesiden.

En webdesigner kan deltage i den oprindelige planlægning af et websted, der møder klienten for at diskutere ideer til layout og organisation af hjemmesiden, typer af farver eller billeder, der skal bruges (fotos, illustrationer, videoer osv.) Og Andre spørgsmål vedrørende det overordnede grafiske design.

Nogle gange har en webproducent allerede udviklet et grundlæggende koncept til websiden. I dette tilfælde er det webdesignerens opgave at skabe et design der matcher producentens ideer.... [-]