Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til MECAT

MECAT er en banebrydende og nyskabende uddannelse akademi, der er uovertruffen i sin fremadrettede og videnskabelig tilgang til uddannelse og opbygning af den kreative, godt afrundet professionel. Aktiv læring udgør vores modus operandi.

Vores team af eksperter, trænere, mentorer og trænere deler en filosofi, der er rodfæstet i de nyeste pædagogiske tilgange, der støttes af videnskabelige opdagelser til at tilbyde et nyt syn på læring og uddannelse.

Vores historie

MECAT er en multinational uddannelsesorganisation med kontorer i USA, UAE, og Libanon. Vores rejse startede i begyndelsen af ​​1990'erne, uddannelse karriere fagfolk inden for områderne Forretning, uddannelse, og datalogi. Vores praktikanter i øjeblikket indtager lederstillinger i deres kompetenceområder, og tilskriver en stor del af deres succes til den uddannelse af høj kvalitet leveret af MECAT.

I 2000 MECAT grundlagde Modern University for Business og videnskab, en af ​​de mest succesfulde libanesiske universiteter i det nye århundrede, med en forpligtelse til at modernisere de videregående uddannelser i Mellemøsten. MECAT var i stand til at vælte mange af de arkaiske og klassiske tilgange i uddannelse ved at fokusere på hands-on træning og fremme af kreativitet og innovation.

MECAT rejse fortsætter med nye kontorer i USA, hvor det er i centrum af innovation, teknologi og kreativitet i Silicon Valley-området i Californien. Vores nye kontorer i Dubai, UAE på Dubai Knowledge Village bringe de seneste fremskridt i verden of Business, Education, Socialt Arbejde og Forskning til Mellemøsten, der sikrer, at succes og udvikling ikke forbliver tilfældige processer, men snarere veludviklet og klar individuelle og organisatoriske strategier.

VORES FILOSOFI

MECAT er et banebrydende og nyskabende uddannelse akademi, der er uovertruffen i sin fremadrettede og videnskabelig tilgang til træning. Vi stræber efter at opbygge en kreativ, vellykket, godt afrundet professionel. Aktiv læring udgør vores modus operandi og vores metoder udnytter den seneste i verden af ​​pædagogisk neurovidenskab og teknologi. MECAT team af eksperter, trænere, mentorer og trænere deler en filosofi, der er rodfæstet i moderne pædagogiske metoder til at tilbyde et nyt syn på læring og uddannelse. Vi adskille os fra konkurrenterne ved at være den eneste akademi beskæftiger læseplaner, der integrerer innovative opdagelser inden for psykologi, neurovidenskab og uddannelse.

Vores primære fokus er at tilvejebringe videngrundlaget, købmandskab, og tekniske færdigheder af vores elever, som supplement til skræddersyede strategiske planer for hele organisationer. Vores kunder kan forvente at modtage den gyldne standard i uddannelse, der giver dem mulighed for at løse de daglige udfordringer i en tempofyldt, konstant skiftende arbejdsmiljø gennem videnskabeligt og praktisk gennemprøvede løsninger med rod i design-tænkning og vækst tankegang.

Vores Studieordninger

Vores læseplaner er omhyggeligt designet til at engagere eleverne i aktiv læring, så de studerende til at blive engageret i materialet, i stedet for passivt at lytte til oplysninger om det. Aktiv læring giver de studerende mulighed for at beherske en række fleksible færdigheder, hvor materialet bliver intuitivt. Vendt klasseværelser, interaktive foredrag og open source og proprietære digitale platforme er kun eksempler på de metoder, der anvendes i vores træning. Kritiske kognitive færdigheder er indført gennem metoder, der udnytter videnskaben om at lære at forstærke vigtige begreber. Vi sørger for, at vores elever vokse til at mestre den uddannelse, vi tilbyder, ved at uddanne dem på nye kognitive færdigheder og grundlæggende metoder til at udvikle og anvende deres viden.

Valgfri Online / Fjernundervisning Fremmøde

Studerende er også tilladt at tilmelde på MECAT på en online / fjernundervisning grundlag.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

MECAT

Vær glad og effektiv på det personlige, sociale og karriere niveau! Dette kursus giver 65 tips, der kan reducere negativ tænkning og stress og ændre din mentalitet, når d ... [+]

Om kurset

Vær glad og effektiv på det personlige, sociale og karriere niveau! Dette kursus giver 65 tips, der kan reducere negativ tænkning og stress og ændre din mentalitet, når du er under pres. Nyd at lære at håndtere vanskelige situationer, være mere selvsikker, tilgive, og leve glad.

Målgruppe

Enkeltpersoner længsel efter at leve lykkeligt herunder iværksættere, ledere, administratorer, studerende, teamledere eller teammedlemmer, der er på udkig efter selvstændige forbedringer.

Læringsmål

Dette kursus guider dig til at udvikle lykke gennem interessante metoder. Den fokuserer på at reducere stress, coping med vanskelige situationer, velvære, selvtillid, selvværd, vrede ledelse, og at udvikle en holdning af tilgivelse.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
MECAT

Dette kursus giver en omfattende forståelse af begivenheden forretning. Deltagerne bliver undervist de grundlæggende aspekter af at organisere en begivenhed. ... [+]

Om kurset

Dette kursus giver en omfattende forståelse af begivenheden forretning. Deltagerne bliver undervist de grundlæggende aspekter af at organisere en begivenhed.

Målgruppe

Dette kursus anbefales til dem, der søger et job i event management og event ledere, der ønsker at forbedre deres færdigheder og forbedre deres karriere.

Læringsmål

Kurset vil give dig mange kompetencer til at styre en begivenhed. Du vil lære at planlægge, koordinere, gennemføre og evaluere en begivenhed.

Valgfri Online / Fjernundervisning Fremmøde

Studerende er også tilladt at tilmelde sig dette kursus på en online / fjernundervisning grundlag.

[-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
MECAT

Formålet med kurset er at give praktikanterne med et stærkt fundament af principperne for førskoleundervisning. Det kombinerer de vigtigste aspekter af den tidlige barndo ... [+]

Om kurset

Formålet med kurset er at give praktikanterne med et stærkt fundament af principperne for førskoleundervisning. Det kombinerer de vigtigste aspekter af den tidlige barndom undervisning og fremhæver de forskellige stadier af læring, der understøtter udvikling i de tidlige barndom.

Målgruppe

Dette kursus er uhyre nyttigt for tidlige barndom lærere, fagansvarlige, pensum udviklere, konsulenter tilknyttet børnehaver, alle der har forbindelse med den tidlige barndom pleje, og for dem, der planlægger at åbne en pre-skole.

Læringsmål

Dette kursus acquaints praktikanterne med de grundlæggende begreber og teorier om den tidlige barndom undervisning sammen med de praktiske pædagogiske færdigheder til at blive klar til at møde udfordringerne i forskellige førskole klasseværelser i det 21. århundrede. Kurset introducerer også praktikanter til den konceptuelle ramme for at designe og udvikle aktiviteter, der ville udstyre unge elever med grundlæggende læsning, skrivning, lytte og tale færdigheder. Praktikanter vil også blive udstyret med den viden og færdigheder til at fremme regnefærdigheder, problemløsning og sociale færdigheder i børnehavebørn gennem blok leg og matematiske aktiviteter.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
MECAT

Når vi rejser, spise ude, eller tilbringe en aften væk fra hjemmet, vi nyder 'gæstfrihed'. Dette kursus vil hjælpe dig med at opdage forskellige aspekter af husholdning, ... [+]

Om kurset

Når vi rejser, spise ude, eller tilbringe en aften væk fra hjemmet, vi nyder 'gæstfrihed'. Dette kursus vil hjælpe dig med at opdage forskellige aspekter af husholdning, mad og drikkevarer og facilities management. Det vil give dig viden om forskellige forretningsområder og operationelle funktioner i branchen.

Målgruppe

Ledere, vejledere, ledere og alle medarbejdere i hotel- og restaurationsbranchen

Læringsmål

Dette kursus fokuserer på at udvikle faglige kompetencer som effektiv kommunikation og kundeservice, informationsteknologi, teamwork og lederskab. Hertil kommer, generel ledelse af et hotel som en organisation, herunder mad og drikke, operationer, strategisk human ressource management, og salg og markedsføring i hotel- og restaurationsbranchen.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
MECAT

Dette kursus introducerer deltagerne til forskellige områder af modebranchen forretning, og giver bevidsthed i, hvordan de alle arbejde, og et indblik i hvilket område de ... [+]

Om kurset

Dette kursus introducerer deltagerne til forskellige områder af modebranchen forretning, og giver bevidsthed i, hvordan de alle arbejde, og et indblik i hvilket område deltagerne kunne lide at arbejde i. Deltagerne vil tage et kort kig på de centrale aktører og deres funktion inden for branchen.

Målgruppe

Kurset giver glimrende mulighed for ikke-mode fagfolk til at få viden til at starte deres karriere eller virksomhed i modeverdenen.

Læringsmål

Kurset omfatter en historie af modebranchen struktur og hvor det er nu, er et kig på, hvordan mode designet og udviklet, forskellige typer af detailhandlere, køb og fremstillingsmetoder, markedsføring og PR, og de karriere- og forretningsmuligheder tilgængelige i branchen.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
MECAT

Moms eller ”moms” er opkrævet på varer og tjenesteydelser indkøbt af udflytning virksomheder og deres kunder. Mange tror, ​​at momsen kun finder anvendelse i Europa, når ... [+]

Om kurset

Moms eller ”moms” er opkrævet på varer og tjenesteydelser indkøbt af udflytning virksomheder og deres kunder. Mange tror, ​​at momsen kun finder anvendelse i Europa, når denne skat faktisk er almindelig i hele verden. I øjeblikket har cirka 145 lande i verden gennemført en moms, og OECD har været kendt for at sige, at ”udbredelsen af ​​moms har været den vigtigste udvikling i beskatningen i det sidste halve århundrede”. Fordi moms kan have en betydelig økonomisk indvirkning på din virksomhed, uanset dens placering, eller om du er kunden eller tjenesteudbyder, er det vigtigt, at ledere i flytning branchen har en god forståelse af, hvad momsen for at undgå unødvendige omkostninger . Som et resultat, er det obligatorisk for alle lande, at alle brancher har den relative oplysninger om moms.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
MECAT

Interessenter og kundernes forventninger, indbyrdes forbundne forsyningskæder, udviklende teknologi og overholdelse af lovgivningen skal alle lykkedes at opnå de bedste r ... [+]

Om kurset

Interessenter og kundernes forventninger, indbyrdes forbundne forsyningskæder, udviklende teknologi og overholdelse af lovgivningen skal alle lykkedes at opnå de bedste resultater. Disse kræver risikostyring, planlægning, kommunikation og implementering for alle organisationer.

Målgruppe

Dette kursus er til gavn for virksomheder, der har risikostyringsfunktioner dedikerede; det vil holde dem ajour med alle aspekter af risikostyring praksis. Det er også vigtigt for organisationen uden risiko ledelsesfunktioner for at lære praktiske teknikker og værktøj til risikostyring.

Læringsmål

Hovedformålet med dette kursus er at lære at styre trusler og maksimere muligheder. Uddannelsen er skræddersyet baseret på din virksomhed type og organisatoriske behov. Det vil hjælpe dig til at lære nye færdigheder og øve nye teknikker til risikostyring.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
MECAT

Dette er flagskibet kursus i vores uddannelse Division, der lægger vægt instruktions planlægning, forskellige undervisningsmetoder, og strategier. Eleverne vil blive intr ... [+]

Om kurset

Dette er flagskibet kursus i vores uddannelse Division, der lægger vægt instruktions planlægning, forskellige undervisningsmetoder, og strategier. Eleverne vil blive introduceret til den nyeste forskning og tendenser i undervisningsmetoder og pædagogiske teknikker, der fokuserer på elevernes engagement og forståelse. Deltagerne vil være i stand til at praktisere de teknikker og tilgange, der behandles og forstå de fordele og begrænsninger af hver.

Målgruppe

Lærere og pædagoger, der ønsker at udmærke sig i deres karriere og få en bedre forståelse af videnskaben om læring og den nyeste forskning, der støtter den verdensomspændende tendenser i pædagogik.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
MECAT

Dette kursus giver dig mulighed for at få stor viden og forståelse af de principper og praksis for virksomhedsledelse. Dette omfatter et indblik af operationer ledelse, h ... [+]

Om kurset

Dette kursus giver dig mulighed for at få stor viden og forståelse af de principper og praksis for virksomhedsledelse. Dette omfatter et indblik af operationer ledelse, human resource management, regnskab, marketing management, virksomhedernes og økonomistyring og en indsigt i centrale iværksætterkompetencer.

Målgruppe

Dette kursus anbefales til dem, der ønsker at fremme deres viden og forståelse af business management og iværksætteri. Det vil også forbedre enhver medarbejder karrieremuligheder.

Læringsmål

Kurset vil lære dig, hvordan organisationer håndteres, strukturer og involverede mål, og hvordan man kan evaluere en virksomheds ydeevne ved at bruge nøgletal (KPI'er). Du vil være mere opmærksomme på business management stilarter og de miljømæssige faktorer ledelsen bør overveje. Du vil vide funktionen af ​​menneskelige ressourcer ledere, driftsledere, projektledere og revisorer. Dette kursus vil hjælpe dig med at genkende de personlige kvaliteter en iværksætter og de vigtigste faktorer, der en iværksætter bør overveje at blive en succes.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

MECAT is here for you