MECAT

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til MECAT

MECAT er en banebrydende og nyskabende uddannelse akademi, der er uovertruffen i sin fremadrettede og videnskabelig tilgang til uddannelse og opbygning af den kreative, godt afrundet professionel. Aktiv læring udgør vores modus operandi.

Vores team af eksperter, trænere, mentorer og trænere deler en filosofi, der er rodfæstet i de nyeste pædagogiske tilgange, der støttes af videnskabelige opdagelser til at tilbyde et nyt syn på læring og uddannelse.

Vores historie

MECAT er en multinational uddannelsesorganisation med kontorer i USA, UAE, og Libanon. Vores rejse startede i begyndelsen af ​​1990'erne, uddannelse karriere fagfolk inden for områderne Forretning, uddannelse, og datalogi. Vores praktikanter i øjeblikket indtager lederstillinger i deres kompetenceområder, og tilskriver en stor del af deres succes til den uddannelse af høj kvalitet leveret af MECAT.

I 2000 MECAT grundlagde Modern University for Business og videnskab, en af ​​de mest succesfulde libanesiske universiteter i det nye århundrede, med en forpligtelse til at modernisere de videregående uddannelser i Mellemøsten. MECAT var i stand til at vælte mange af de arkaiske og klassiske tilgange i uddannelse ved at fokusere på hands-on træning og fremme af kreativitet og innovation.

MECAT rejse fortsætter med nye kontorer i USA, hvor det er i centrum af innovation, teknologi og kreativitet i Silicon Valley-området i Californien. Vores nye kontorer i Dubai, UAE på Dubai Knowledge Village bringe de seneste fremskridt i verden of Business, Education, Socialt Arbejde og Forskning til Mellemøsten, der sikrer, at succes og udvikling ikke forbliver tilfældige processer, men snarere veludviklet og klar individuelle og organisatoriske strategier.

VORES FILOSOFI

MECAT er et banebrydende og nyskabende uddannelse akademi, der er uovertruffen i sin fremadrettede og videnskabelig tilgang til træning. Vi stræber efter at opbygge en kreativ, vellykket, godt afrundet professionel. Aktiv læring udgør vores modus operandi og vores metoder udnytter den seneste i verden af ​​pædagogisk neurovidenskab og teknologi. MECAT team af eksperter, trænere, mentorer og trænere deler en filosofi, der er rodfæstet i moderne pædagogiske metoder til at tilbyde et nyt syn på læring og uddannelse. Vi adskille os fra konkurrenterne ved at være den eneste akademi beskæftiger læseplaner, der integrerer innovative opdagelser inden for psykologi, neurovidenskab og uddannelse.

Vores primære fokus er at tilvejebringe videngrundlaget, købmandskab, og tekniske færdigheder af vores elever, som supplement til skræddersyede strategiske planer for hele organisationer. Vores kunder kan forvente at modtage den gyldne standard i uddannelse, der giver dem mulighed for at løse de daglige udfordringer i en tempofyldt, konstant skiftende arbejdsmiljø gennem videnskabeligt og praktisk gennemprøvede løsninger med rod i design-tænkning og vækst tankegang.

Vores Studieordninger

Vores læseplaner er omhyggeligt designet til at engagere eleverne i aktiv læring, så de studerende til at blive engageret i materialet, i stedet for passivt at lytte til oplysninger om det. Aktiv læring giver de studerende mulighed for at beherske en række fleksible færdigheder, hvor materialet bliver intuitivt. Vendt klasseværelser, interaktive foredrag og open source og proprietære digitale platforme er kun eksempler på de metoder, der anvendes i vores træning. Kritiske kognitive færdigheder er indført gennem metoder, der udnytter videnskaben om at lære at forstærke vigtige begreber. Vi sørger for, at vores elever vokse til at mestre den uddannelse, vi tilbyder, ved at uddanne dem på nye kognitive færdigheder og grundlæggende metoder til at udvikle og anvende deres viden.

Valgfri Online / Fjernundervisning Fremmøde

Studerende er også tilladt at tilmelde på MECAT på en online / fjernundervisning grundlag.

Placeringer

Dubai

MECAT (Middle East Canadian Academy for Technology)

Address
Dubai Knowledge Village, Block 2A -G24
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater