Horizon International Flight Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Horizon International Flight Academy

Baseret på Al Ain International Airport og formål bygget til flyvetræning, Horizon International Flight Academy har sat standarden for pilotuddannelse i Mellemøsten.

Det hele året rundt solrigt og vejrforhold i Al Ain tilbyder færre tabte arbejdsdage på grund af dårligt vejr og terrænet har den yderligere fordel at præsentere mange muligheder for begrænsede magt scenarier, bjerg flyvende, og ørken uddannelsesforhold Vi leverer uovertruffen træning flyvning, der tilbyder Helikopter pilotkurser. Vores medarbejdere og studerende forblive fokuseret på at opnå de bedst mulige resultater, og derfor får de bedst mulige fordele for beskæftigelsen som pilot.

Horizon Flight Academy

OM OS

Mellemøstens Premier Flight Training Organization

Horizon er en verdensklasse flyvetræning organisation tilbyde innovative, skræddersyede uddannelse løsninger til kommercielle og militære kunder på tværs af det sydlige Asien, Mellemøsten, og Nordafrika. Med en 5.000 kvadratmeter facilitet på International Airport Al Ain, Horizon flugt træningsprogram beskæftiger state-of-the-art udstyr og udnytter de bedste ressourcer til pilot uddannelsesformål.

Godkendt af UAE GCAA og EASA

Eksemplificerer høje standarder for drift og sikkerhedskrav, Horizon uddannelsesprogrammer følger Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA), tidligere fælles luftfartsmyndighed (JAA) pensum. De kurser for både fastvingede og roterende vinger bære UAE General Civil Aviation Authority (GCAA) godkendelse, og derudover fast fløj kurser er godkendt af EASA.

Horizon giver kurser til enkeltpersoner og institutioner på tværs af hele bredden af ​​certificering af flybesætninger, fra Privatpilot til Airline Transport Pilot License og flyveinstruktør Ratings. Det er akademiet valg for Etihad Airways kommercielle pilotuddannelse program, og giver også træning i forsvars- og politi. Akademiet har akkumuleret over 70.000 flyvetimer med mere end 500 pilot- og instruktør kandidater.

En Udvidelse Footprint

Med eksponentiel vækst forudsagt for luftfartsindustrien, Horizon fortsætter med at udvide sin uddannelse ekspertise og kundeportefølje. Med det formål at være den førende flyvetræning organisation i det sydlige Asien, Mellemøsten, og Nordafrika, er Horizon flytter ind i sydasiatiske marked, giver sin ekspertise uddannelse til en bredere kundebase.

Horizon har færdiggjort en joint venture aftale med Abu Dhabi Aviation (ADA), at etablere en avanceret flyvetræning facilitet i Abu Dhabi dedikeret til at servicere globale kommercielle og forsvar kunder. Ekspansionen i fuld bevægelse simulator træning fremmer Horizon mission at være på forkant med flyvetræning teknologi og innovative læring samtidig med fleksible, omkostningseffektive, skræddersyede løsninger til sine kunder opretholde de højeste standarder for sikkerhed, kvalitet og effektivitet.

Om Mubadala Development Company

Den Mubadala Development Company mission er at udnytte ekspertise og ressourcer til at generere bæredygtige finansielle afkast, bygge virksomheder, udvikle klynger af ekspertise, og skabe nye industrier. Selskabet har til formål at være en katalysator for at lette Abu Dhabi ambitiøse 2030 plan om at omdanne den lokale økonomi.

Mubadala Aerospace er en Mubadala Development Company forretningsenhed med til at etablere Abu Dhabi som et globalt rumfart hub, en hjørnesten i den Emirat økonomiske diversificering strategi, gennem langsigtede kapitalintensive investeringer. Mubadala Aerospace intelligent investerer i et netværk af internationale virksomheder, der leverer verdensklasse ydeevne, innovative produkter, og værdiskabende tjenester til sine kunder, smedning gensidigt gavnlige partnerskaber og udnytte markedsmulighederne.

Fokus på en række sektorer såsom MRO, OEM, Aerostructures, og Flight Training, sin portefølje af selskaber omfatter: ADAT, Sanad, Strata, SR Technics, Horizon, AMMROC, og Piaggio Aero. Hver af disse virksomheder har dokumenteret ekspertise inden for deres felt, og optræder med en gensidig bestræbelse på at være bedst i klassen. Boliger mange af disse verdensklasse faciliteter er Nibras Al Ain Aerospace Park ligger i Abu Dhabis byen Al Ain. Denne park bliver i fællesskab skabt af Mubadala Aerospace og Abu Dhabi Airport Company (ADAC).

Ved at investere i lokale talenter, er Mubadala Aerospace udvikle morgendagens ledere skaber et miljø, hvor de kan udnytte deres potentiale. Mubadala Aerospace tilbyder verdensklasse stipendier og praktikophold med højt profilerede selskaber, der leverer UAE Nationals med adgang til de bedste internationale programmer.

Mubadala Aerospace er også at investere i forskning og udvikling, skaber viden kapital, og fremme en hjemmedyrket base af oplysninger, der kan bruges til at fremme den globale luftfartsindustri og fastholde en konkurrencefordel. Mubadala Aerospace leverer førende kant løsninger klar til brug inden for det lokale, regionale og globale rumfart marked.

Horizon Flight Academy

Vores Vision, Mission og Værdier

Vision

At være den førende flyvetræning organisation i Mellemøsten, støtte væksten i den regionale luftfartsindustrien og levere bæredygtige finansielle afkast for vores interessenter.

Mission

Ved at levere innovative, verdensklasse uddannelse løsninger og løbende udvide og tilpasse vores tilbud, vi leverer en ekstraordinær uddannelse oplevelse for piloter og omkostningseffektiv, added value-løsninger til kunderne.

Disciplin

Vi er stringente, systematiske og grundige sikre de højeste standarder for sikkerhed, kvalitet og effektivitet i alt hvad vi gør.

Verdensklasse standarder

Vi er forpligtet til at fastsætte en ny benchmark kvalitet for regionen. Vi søger innovative løsninger med henblik på til stadighed at forbedre vores service.

Team Work

Vi forstår styrken af ​​et team. Vi arbejder sammen, deler ansvar og succes at nå vores fælles mål.

Kundeorienteret

Vi er fast besluttet på at tilføre værdi for vores kunder. Vi skaber skræddersyede programmer og "skræddersyede" løsninger, der opfylder deres individuelle behov.

Driven

Vi er drevet til at lykkes, leverer på vores mandat og udstyre vores interessenter med de ressourcer, de behøver for at vokse.

Horizon Flight Academy

Placeringer

Abu Dhabi

Horizon International Flight Academy

Address
majlis Alain - Shakhboot Bin Sultan St - Abu Dhabi - United Arab Emirates
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
Telefonnummer
+971 3 785 5550