Global Solutions Trainings UAE

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VELKOMMEN til globale løsninger

Vi tilbyder mere end 30 open-tilmelding og tilpassede programmer i de vigtigste discipliner af Lederskab og Management Practice, Business and Professional Development, iværksætteri og Business Innovation, Marketing og Brand Management, Regnskab og Finans, Corporate Governance og HR-løsninger.

Ligegyldigt hvilken fase af din karriere rejse, du deltager i vores Executive Training & Development programmer, der vil gøre dig i stand til at maksimere din indflydelse i din organisation Klik Training Management Effektiv Financial Management System giver dig mulighed for at træffe informerede forretningsmæssige beslutninger ved at give regelmæssig, rettidig og relevant finansielle og statistiske oplysninger. Vi kan tilbyde ØKONOMISK ledelsesrådgivning til at fylde en kortsigtet hul samt give DEL TIME CFO at lede langsigtede projekter.

Hvorfor Global Solutions Konsulenter & Training Center?

Vi er i stand til at reagere på ethvert krav træning med hastighed og effektivitet på grund af vores omfattende erfaringer, den høje standard af vores medarbejdere og kvalitet pulje af vores ressourcer.

Vi vedtager up-to-date uddannelse metoder til at holde op med løbende videnskabelige og teknologiske fremskridt Selektivt rekruttere og udnævnelse af medlemmer med de bedste kvalifikationer, erfaringer og samspillet med praktikanter og markedets behov. Vedtagelsen moderne Uddannelse og læring metode, der understreger elevernes aktive deltagelse og gøre dem til en del af uddannelsesprocessen. Vores uddannelse metode er en blanding af moderne ledelse, spiritualitet og videnskab.

Uddannelsesprogrammer og kursus noter kan tilberedes på meget kort tid, og nye trarabic-business-folk-arbejde-i-officeaining områder kan være helt udviklet i henhold til kundens (organisation behovsanalyse).

Når det absolut, absolut skal leveres lige.

Grunde til at gøre forretninger med Global Solutions:

Vi diagnosticere dine uddannelsesbehov inden vi ordinere kurset. Du får den højeste kvalitet værdi for din investering. På uddannelsesspørgsmål konkurrerer vi kun med ørne. Vores trænere er dygtige, pålidelige, venlige og professionelle

MISSION:

Stærke Professionals og forme fremtiden for arbejdspladsen.

VISION:

Vores vision er berigende læring, udvikling færdigheder og blive enestående ikon på erhvervsuddannelsesområdet.

Vores instruktører:

Vi har flersprogede forretningsmæssige og ledelsesmæssige Consultants & Sr. Instruktører, der har international erhvervserfaring kombineret med dybdegående tværkulturelt og industri-specifikke viden om UAE og regionen.

KERNEVÆRDIER

Eksklusiv - Vi giver vores kunder det højeste niveau af eksklusive programmer designet af vores fagfolk.

X - Global SolutionsX Kvalitet = Development.

Kreativitet - Nye ideer stimulerer opdagelse og fremme innovation, der fører til mere effektiv læring.

etisk - Du vil blive behandlet etisk, retfærdigt, og ærligt.

Loyalitet - Tilfredsstillende kunderne er vores Attitude & Loyalitet, gør jobbet er vores Behavior.

Læring - Vi arbejder hårdt på at finde de bedste løsninger til at udvikle livslang faglig læring erfaring.

Omfavne - Du vil være i et miljø, der favner og fremmer mangfoldighed blandt mennesker og ideer.

indsnævring - Vi arbejder på at indsnævre kløften mellem den akademiske uddannelse og den faglige uddannelse.

Kunde - Vi gør altid sikker på, at der beskæftiger sig med vores kunder er et liv tid partnerskab og ikke bare en formel sammenhæng.

Excellence - At være den anerkendte center for gennemførelse af Global Solutions i UAE og GCC-landene

Modes af Kurser vi tilbyder:

Global Solutions Campus: Vores campus slående beliggenhed i hjertet af Dubai bidrager til 100% succes Uddannelsesprogram med nem tilslutning.

Fly-mig-en-træner: Pr kundens krav, vi sender ekspert trænere til erhvervskunder steder. Med vores træner på dit spillested, skal du blot et konferencelokale.

Lev Virtual Classroom: Vores live Virtual Classroom bringer dig en engagerende superlativ uddannelse oplevelse, der lader dig lære og få viden fra komfort i dit hjem eller kontor. Attraktive træning, tilføje til det bekvemmeligheden af ​​din plads og tid, minus omkostningerne og besværet af rejse.

Placeringer

Dubai

Address
Office No: 2302, The Prism Towers, Business Bay,
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Telefonnummer
undefined