Læs den officielle beskrivelse

VELKOMMEN til globale løsninger

Vi tilbyder mere end 30 open-tilmelding og tilpassede programmer i de vigtigste discipliner af Lederskab og Management Practice, Business and Professional Development, iværksætteri og Business Innovation, Marketing og Brand Management, Regnskab og Finans, Corporate Governance og HR-løsninger.

Ligegyldigt hvilken fase af din karriere rejse, du deltager i vores Executive Training & Development programmer, der vil gøre dig i stand til at maksimere din indflydelse i din organisation Klik Training Management Effektiv Financial Management System giver dig mulighed for at træffe informerede forretningsmæssige beslutninger ved at give regelmæssig, rettidig og relevant finansielle og statistiske oplysninger. Vi kan tilbyde ØKONOMISK ledelsesrådgivning til at fylde en kortsigtet hul samt give DEL TIME CFO at lede langsigtede projekter.

Hvorfor Global Solutions Konsulenter & Training Center?

Vi er i stand til at reagere på ethvert krav træning med hastighed og effektivitet på grund af vores omfattende erfaringer, den høje standard af vores medarbejdere og kvalitet pulje af vores ressourcer.

Vi vedtager up-to-date uddannelse metoder til at holde op med løbende videnskabelige og teknologiske fremskridt Selektivt rekruttere og udnævnelse af medlemmer med de bedste kvalifikationer, erfaringer og samspillet med praktikanter og markedets behov. Vedtagelsen moderne Uddannelse og læring metode, der understreger elevernes aktive deltagelse og gøre dem til en del af uddannelsesprocessen. Vores uddannelse metode er en blanding af moderne ledelse, spiritualitet og videnskab.

Uddannelsesprogrammer og kursus noter kan tilberedes på meget kort tid, og nye trarabic-business-folk-arbejde-i-officeaining områder kan være helt udviklet i henhold til kundens (organisation behovsanalyse).

Når det absolut, absolut skal leveres lige.

Grunde til at gøre forretninger med Global Solutions:

Vi diagnosticere dine uddannelsesbehov inden vi ordinere kurset. Du får den højeste kvalitet værdi for din investering. På uddannelsesspørgsmål konkurrerer vi kun med ørne. Vores trænere er dygtige, pålidelige, venlige og professionelle

MISSION:

Stærke Professionals og forme fremtiden for arbejdspladsen.

VISION:

Vores vision er berigende læring, udvikling færdigheder og blive enestående ikon på erhvervsuddannelsesområdet.

Vores instruktører:

Vi har flersprogede forretningsmæssige og ledelsesmæssige Consultants & Sr. Instruktører, der har international erhvervserfaring kombineret med dybdegående tværkulturelt og industri-specifikke viden om UAE og regionen.

KERNEVÆRDIER

Eksklusiv - Vi giver vores kunder det højeste niveau af eksklusive programmer designet af vores fagfolk.

X - Global SolutionsX Kvalitet = Development.

Kreativitet - Nye ideer stimulerer opdagelse og fremme innovation, der fører til mere effektiv læring.

etisk - Du vil blive behandlet etisk, retfærdigt, og ærligt.

Loyalitet - Tilfredsstillende kunderne er vores Attitude & Loyalitet, gør jobbet er vores Behavior.

Læring - Vi arbejder hårdt på at finde de bedste løsninger til at udvikle livslang faglig læring erfaring.

Omfavne - Du vil være i et miljø, der favner og fremmer mangfoldighed blandt mennesker og ideer.

indsnævring - Vi arbejder på at indsnævre kløften mellem den akademiske uddannelse og den faglige uddannelse.

Kunde - Vi gør altid sikker på, at der beskæftiger sig med vores kunder er et liv tid partnerskab og ikke bare en formel sammenhæng.

Excellence - At være den anerkendte center for gennemførelse af Global Solutions i UAE og GCC-landene

Modes af Kurser vi tilbyder:

Global Solutions Campus: Vores campus slående beliggenhed i hjertet af Dubai bidrager til 100% succes Uddannelsesprogram med nem tilslutning.

Fly-mig-en-træner: Pr kundens krav, vi sender ekspert trænere til erhvervskunder steder. Med vores træner på dit spillested, skal du blot et konferencelokale.

Lev Virtual Classroom: Vores live Virtual Classroom bringer dig en engagerende superlativ uddannelse oplevelse, der lader dig lære og få viden fra komfort i dit hjem eller kontor. Attraktive træning, tilføje til det bekvemmeligheden af ​​din plads og tid, minus omkostningerne og besværet af rejse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Global Solutions Trainings UAE

Forberedelse til IELTS øger din chance for at få det partitur, du har brug for og som medskabere af IELTS, er ingen bedre placeret end vi er til at hjælpe. Vores IELTS Fo ... [+]

Uanset om du ønsker at studere i udlandet eller arbejde i en international virksomhed eller endda indvandre, IELTS certifikat med et band højere end 6,5 er ofte et krav. Den IELTS eksamen består af fire dele: Tale, læse, lytte og skrive. I vores 8-ugers kursus, vi lære dig at få en bedre bånd på din eksamen ved at forstå eksamen bedre, og udvikle strategier, som du kan bruge under din eksamen.

Forberedelse til IELTS øger din chance for at få det partitur, du har brug for og som medskabere af IELTS, er ingen bedre placeret end vi er til at hjælpe. Vores IELTS Forberedelse kurser er specielt designet til at optimere din test potentiale.

Hvem er dette kursus for?

IELTS Forberedelse er designet til voksne test kandidater, der planlægger at studere, bo eller arbejde i udlandet.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
40 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Global Solutions Trainings UAE

AutoCAD er en kommerciel software til 2D og 3D computerstøttet design (CAD) og udarbejdelse - tilgængelig siden 1982 som en desktop applikation og siden 2010 som en mobil ... [+]

AutoCAD er en kommerciel software til 2D og 3D computerstøttet design (CAD) og udarbejdelse - tilgængelig siden 1982 som en desktop applikation og siden 2010 som en mobil, web- og cloud-baserede app markedsføres som AutoCAD 360.

Du vil være i stand til at arbejde på små boligprojekt fra bunden. Kurset er primært designet til arkitekter, indretningsarkitekter, ingeniører og andre involveret i byggebranchen på udkig efter et overblik over Computer Aided Design (CAD) AutoCAD.

Studieordningen dækket i dette kursus omfatter følgende AutoCAD mål:

ændring objekter Opret radius mellem objekter Trim og Udvid Objekter Stretch objekter Offset objekte... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
45 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Global Solutions Trainings UAE

Dette kursus vil dække alle de grundlæggende teoretiske og praktiske viden om drift Revit software til at producere en 2D tegning især, en arkitektonisk layout plan. ... [+]

Dette kursus vil dække alle de grundlæggende teoretiske og praktiske viden om drift Revit software til at producere en 2D tegning især, en arkitektonisk layout plan. Desuden tegning & modificere arkitektoniske elementer såsom forskellige typer af vægge, døre & vinduer, gulve osv, vil blive dækket. Også andre vigtige operative kommandoer i 3D, såsom tilføje 3D materiale & lyseffekter vil også blive dækket.

[-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
30 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Global Solutions Trainings UAE

Budgetlægning ligger i hjertet af business management, men virksomheder ofte støder på planlægning og finansielle vanskeligheder som følge af enten utilstrækkelig planlæg ... [+]

Budgetlægning ligger i hjertet af business management, men virksomheder ofte støder på planlægning og finansielle vanskeligheder som følge af enten utilstrækkelig planlægning, mangel på forståelse af virksomheden, eller fejl i udarbejdelse af budgetter. Ineffektive ledelsesrapporter øge udfordringen i at indsamle input til budgettet, og anvendelsen af ​​budgetterede information.Netværkssamarbejdet program tager en praktisk tilgang til budgettering, planlægning og ledelsesrapportering for organisationen og anser følgende: ·

Planlægningsprocessen og hvordan man kan forbe... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Global Solutions Trainings UAE

Vores institution er for de mennesker, der er på udkig efter ægte faglige kvalifikationer, der ønsker at studere, arbejde eller leve i UAE, at forbedre deres engelsktalen ... [+]

Vores institution er for de mennesker, der er på udkig efter ægte faglige kvalifikationer, der ønsker at studere, arbejde eller leve i UAE, at forbedre deres engelsktalende færdigheder eller for at leve i et engelsktalende land. Kurserne forbedre dit ordforråd startende fra den grundlæggende grammatik og grammatik kræves for forskud niveauer. Forbedre dit ordforråd. Der er forskellige kurser af engelsk, og det gør deres varighed varierer. Engelskkurser er som følger:

Basic English Intermediate og Advance niveauer Grammatik for IELTS Ordforråd og skrivefærdigheder til IELTS. Lær engelsk og andre sprog fra team af sprogeksperter. [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
16 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Global Solutions Trainings UAE

Denne finansiering Kurset giver en introduktion til de grundlæggende begreber i ekstern regnskab og intern økonomistyring. ... [+]

Denne finansiering kursus er designet til Top ikke-Finance ledere og Virksomhedsejere, der har brug for en forståelse af de finansielle førere af erhvervslivet. Denne finansiering Kurset giver en introduktion til de grundlæggende begreber i ekstern regnskab og intern økonomistyring.

Du vil blive introduceret til de nødvendige færdigheder til at forberede, fortolke og analysere regnskaber, herunder balance, resultatopgørelser og vil få et indblik i, hvordan dine forretningsmæssige beslutninger påvirker de finansielle rapporter for din virksomhed. I denne finansiering kursus, vil vi også dække budgettering, omkostningsberegning og nøgletal, og tydeliggøre den ofte misforståede område periodisering.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
16 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Global Solutions Trainings UAE

SAP Financial Accounting og Controlling kursus er struktureret til at give dig de færdigheder, hvordan man arbejder med generel finanskonti, saldi og linjeposter ... [+]

SAP Financial Accounting og Controlling Kurset er struktureret til at give dig de færdigheder, hvordan man arbejder med generel finanskonti, mellemværender og poster; indlæg, søgning og vise dokumenter; og generere et sæt af afbalancerede og forenelige regnskab såsom balancen, Profit & Loss og Cash Flow.Special Rabatter for erfarne Konti Professionals. Med gratis sessioner for Interview Forberedelse, Job Assistance, Gratis software.

[-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
35 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Global Solutions Trainings UAE

SAP HANA er en in-memory data platform, der er deployerbare som en on-premise apparat, eller i skyen. Det er en revolutionerende platform, der er bedst egnet til at udfør ... [+]

SAP HANAer en in-memory data platform, der er deployerbare som en on-premise apparat, eller i skyen. Det er en revolutionerende platform, der er bedst egnet til at udføre real-time analytics, samt udvikling og implementering af real-time applikationer.

SAP HANA er efterspurgt på grund af den organisatoriske behov for analytisk bruge deres data og til at udføre real-time analyse af aktiviteterne foregår i organisation.SAP HANA er en platform, som kombinerer database, databehandling, og anvendelsen platform kapaciteter in- minde

[-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
40 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Global Solutions Trainings UAE

SAP HCM (Human Capital management) er en af ​​de vigtige moduler i SAP ERP. SAP HR styrer alle funktioner fra at ansætte og medarbejder til sin endelige afslutning i orga ... [+]

SAP HCM (Human Capital management) er en af ​​de vigtige moduler i SAP ERP. SAP HR styrer alle funktioner fra at ansætte og medarbejder til sin endelige afslutning i organisationen. Den består af forskellige delkomponenter såsom personlig ledelse, organisation ledelse, Time og lønudbetaling.

SAP HR / HCM modulet er integreret med andre moduler såsom produktionsplanlægning, materialestyring, Financial Accounting og kontrollerende.

SAP HR undervisningsmateriale lærer dig på en nem metode med omfattende undervisningsmateriale og ekspert SAP HR-medarbejdere.

Modulet indeholder:

Medarbejder administration Personale tidsstyring og evaluering. Organis... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
35 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Global Solutions Trainings UAE

SAP MM (materialestyring) er en af ​​de vigtige moduler i SAP ERP-software og MM applikationsmodul understøtter indkøb og opgørelse funktioner, der forekommer i dag til d ... [+]

SAP MM (materialestyring) er en af ​​de vigtige moduler i SAP ERP-software og MM applikationsmodul understøtter indkøb og opgørelse funktioner, der forekommer i dag til dag virksomhedsdrift.

Denne MM modul indeholder mange aspekter såsom indkøb, god modtagelse, materiale oplagring, forbrug baseret planlægning og beholdning. SAP MM modulet er fuldt integreret med andre moduler i SAP-systemet som økonomi, styring, salg og distribution, kvalitetsstyring, vedligeholdelse af anlægget, produktionsplanlægning og lagerstyring.

Særlige rabatter for erfarne logistik fagfolk. Med gratis sessioner for Interview Forberedelse, Job Assistance, Gratis software.

[-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
35 timer
på universitet
Læs mere på dansk