English Training Lounge

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En engelsk sprogskole, som du styrer ...

På engelsk Træning lounge forstår vi, at den moderne verden ikke stopper bare fordi vi har brug for det til! Dette er grunden til ETL tilbyder en engelsk skole, der er så fleksibel som du har brug for det til at være. Vi leverer engelsk sprogundervisning på et tidspunkt og sted, som du vælger! Vi er ikke et 9 til 5 engelsk som andet skole, fordi vi ved, at livet er 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Vi ved engelsk Training lounge er stolte af at tilbyde verden en engelsk som andetsprog skole, der er bogstaveligt talt lige ved hånden!

English Training Lounge - en engelsk sprogskole for den globale klasseværelse

Velkommen til, hvor du ønsker at være!

OM engelsk undervisning LOUNGE

  • Undersøgelse engelsk på et tidspunkt og sted, der passer dig
  • Undersøgelse med en erfaren engelsklærer
  • Tilslut til en global engelsk læreproces

En besked fra vores grundlægger - DAN NEWTON

English Training lounge er kommet i stand i december 2009 som en idé, jeg var nødt til yderligere at støtte faglige ESL studerende på et kollegium jeg underviste på i Riyadh i Saudi-Arabien. I 2011 blev engelsk Træning lounge registreret som et aktieselskab, og vi gik fra en støttegruppe til en engelsk undervisning og uddannelse skole med en global rækkevidde. Det var klart, at de behov, som mange engelsksprogede studerende ikke blev sat i sten, og at hver elev havde deres egne særlige engelske læring ønsker. Vi sammensætter en række undersøgelser for at finde ud af, præcis hvilken type engelsk undervisning og uddannelse potentielle studerende ønskede. modtaget Dataene viste en stor mængde af utilfredshed med traditionelle ESL learning kurser, og at en masse af, hvad der blev undervist i klasseværelset havde lidt at ingen relevans for de studerende akademiske eller karriereforløb. Med denne information ville jeg til at designe en engelsksproget skole, der var omkring den lærende, der tilbyder, hvad de har brug for og ønsker i orden for dem at få mest muligt ud af deres læring oplevelse med os. Jeg vidste, at ETL skulle være så fleksible og så varieret i sin engelsksprogede undervisning og uddannelse som behovene i de enkelte af vores elever. Kort sagt, havde vi til at være specifik i vores læseplaner og tilbyde så mange engelsk læring ruter som kræves af alle ESL elever.

Vi vil være verdens førende online og ansigt til ansigt Sprogskole / selskab og tror at nøglen til succes er ligetil kurser, der appellerer til vores kunders og elevernes behov. Afhængig af kundens krav, kan vi levere et fuldt personligt træningsprogram eller om nødvendigt en mere struktureret, traditionelle uddannelsesforløb - alt sammen til en tid og sted, der er bekvemt for den lærende.

Jeg håber, at alle, der kommer for at studere og træne med engelsk Træning lounge har den bedst mulige og fremskridt erfaring i deres engelske undersøgelser for at nå deres fremtidige mål.

Daniel Newton - Stifter og direktør for engelsk Training lounge, ETL

Kursusafgifter og uddannelse BLOKKE

Vores learning kurser et leveret i uddannelse blokke af 4, 6, 8, 10 eller 12 timer med mulighed for at tilføje-på flere timer, hvis det kræves. For Corporate klient tilbyder vi en skræddersyet blok af undersøgelse, der er inline med deres specifikke engelsk uddannelsesbehov - (Uddannelse bloktimer afhænger af studieforløbet og engelske krav).

Spørg dig selv, 'Hvor skal jeg ønsker at være i livet?'

English Training lounge blev grundlagt på princippet om, at engelsk vil tage dig videre. Yderligere i dit personlige liv, videre i dit professionelle liv og videre i dit akademiske liv. Den største gave England har givet til verden er det engelske sprog. Vi mener, at alle har evnen til at lære og udvikle engelskkundskaber, eller et andet sprog. Hos ETL vil vi tage dig et skridt tættere på at realisere dit fulde potentiale ... velkommen til, hvor du ønsker at være!

HVORDAN DET VIRKER

Den engelske Træning lounge metode til læring giver den lærende evnen til at tale engelsk i en selvsikker og autentisk måde. Dette giver en markant forbedring i elevens lytte- og forståelse færdigheder. Dette fører igen til en mere flydende og rytmisk engelsk læsning evne og udtale.

LEKTIONER

ETL tilbyder uddannelser, der passer nemt ind i nogens livsstil. ETL elever forbinde med vores undervisere i person eller online via en række konference platforme, Skype @ ETL-engelsk er den mest populære. Efter hvert 50-minutters lektion eleven følger en tjekliste over ting, som de nu kan gøre og sige på engelsk eller udvalgte sprog undersøgelse. Med trænerens hjælper, den lærende begynder at fremhæve og anerkende deres fejl og områder af deres engelske / sprog evner, der skal forbedres. Med vejledning af ETL faktisk starter den lærende til at opdage engelsk eller sprog studie for sig selv!

Placeringer

Abu Dhabi

Address
ETL, PO Box 95005
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Bogotá

Address
Bogotá, Bogota, Colombia

Rio de Janeiro

Address
Rio de Janeiro, Staten Rio de Janeiro, Brasilien

Santiago

Address
Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile

Buenavista

Address
Buenavista, State of Mexico, Mexico

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Bogotá

Address
Bogotá, Bogota, Colombia

Rio de Janeiro

Address
Rio de Janeiro, Staten Rio de Janeiro, Brasilien

Santiago

Address
Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile

Buenavista

Address
Buenavista, State of Mexico, Mexico

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Bangkok

Address
Bangkok, Thailand

Beijing

Address
Beijing, Beijing, Kina

Delhi

Address
Delhi, Indien

Hanoi

Address
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hong Kong

Address
Hong Kong, Hongkong

Kuala Lumpur

Address
Kuala Lumpur, Det føderale territorium Kuala Lumpur, Malaysia

Riyadh

Address
Riyadh, Riyadh-provinsen, Saudi-Arabien

Seoul

Address
Seoul, Seoul, Sydkorea

Shanghai

Address
Shanghai, Shanghai, Kina

Singapore

Address
Singapore, Singapore

Taipei

Address
Taipei, Taiwan

Tokyo

Address
Tokyo, Japan

Jakarta

Address
Jakarta, Indonesien

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonien, Spanien

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Tyskland

Bern

Address
Bern, Kanton Bern, Schweiz