Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er

Convertas er et pålideligt rådgivende firma, der hjælper organisationer med at udvikle deres aktiviteter for at tilpasse sig deres mål med at vedtage bedste praksis.

På Convertas hjælper vi virksomheder med at forbedre deres ydeevne og vokse, finde nye og bedre måder at gøre ting på. Vi tilbyder en række specialiserede tjenester på tværs af alle forretningsområder, der arbejder hånd i hånd med vores kunder, der hjælper dem med at udvikle deres organisationer.

Convertas ekspertise er baseret på mange års erfaring med at arbejde med kunder fra diversificerede industrier, i Mellemøsten, Afrika, Europa og Asien.

Vores primære mål er at hjælpe din virksomhed med at forbedre sin ydeevne og vokse ved at identificere og løse problemer, finde nye og bedre måder at gøre ting på. Uanset om et stort selskab, en SMV eller en ideel organisation, hjælper vi med at udvikle dine aktiviteter og reducere deres omkostninger.

På Convertas det brede servicetilbud vores tilbud attraktive med mange udfordringer og muligheder for udvikling. Vores tilbud omfatter alle forretningsområder, der arbejder hånd i hånd med vores kunder, der hjælper dem med at udvikle organisationerne.

Hvad vi gør

Vores udvalg af konsulenttjenester fokuserer på strategisk ledelse og problemløsning inden for marketing, human resources, kvalitet, finansiering, indkøb og supply chain. Vores konsulenter er klar til at hjælpe kunder med at planlægge og gennemføre projekter, rådgive og brainstormere med dem for at producere praktiske resultater og forbedre strategisk tænkning.

På Convertas træner vi mennesker på alle områder af virksomheden, herunder ledelse, HR Management, Marketing, Finance, Procurement og Logistics, målretning af organisationer, ledere og medarbejdere.

Vores mission

Convertas er et pålideligt rådgivende selskab, der hjælper organisationer med at udvikle deres aktiviteter for at tilpasse sig deres mål og vedtage de bedste metoder.

Vi hjælper virksomheder med at forbedre deres præstationer og vokse ved at planlægge, løse problemer og finde nye og bedre måder at gøre ting på. Vi tilbyder en række specialiserede tjenester på tværs af alle forretningsområder, der arbejder hånd i hånd med vores kunder, der hjælper dem med at udvikle deres organisationer.

Vores vision

Convertas vision er at være den pålidelige rådgiver inden for alle forretningsområder over hele kloden, et ledende rådgivende firma, der har tillid til sine høje kompetencer inden for forskellige forretningsområder.

Vores værdier

  • Excellence: Vi er forpligtet til at levere fremragende service til vores kunder, der overstiger deres forventninger
  • Integritet: Det, vi lover, er, hvad der skal leveres. At have stærke moralske principper er vores livsstil. Vi leverer resultatorienterede tjenester.
  • Kreativitet: Vi skaber nye muligheder for vores kunder gennem vores tjenester, problemløsning og strategisk planlægning.
  • Lederskab: Vores lederskab er baseret på vores vision, som inspirerer og motiverer andre.

Træning og udvikling

Vi organiserer træning inden for alle forretningsområder, herunder Strategisk Management, Human Resources Management, Marketing

Vores træningsmetode

Da folk ikke kan huske meget om, hvad de læser eller hører, bygger vores metode mere på brugen af ​​audiovisuel effekt, som er mere effektiv end foredragsstilen. Præsentationer, videoer og simuleringsmetoder har vist sig at være meget effektive for folk at huske.

Desuden er gør og undervisning de bedste køretøjer til at lære og huske. Det betyder at involvere læreren i undervisningen ved at interagere ved at udfylde regneark og opmuntre til at forklare og præsentere, hvad der er erhvervet.

Træningssessioner afholdes enten som offentlige kurser i 3 til 5 på hinanden følgende dage i hotelsteder i en konferenceopsætning eller hos kundens lokaler som interne kurser.

Vi håndterer også individuelle uddannelsesprogrammer (ITP'er) for enkeltpersoner, der anmoder om kurser, der skal skræddersyes til deres arbejdsområde eller deres behov. Disse er en til en coaching stil uddannelse til rådighed for de fleste

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Convertas

Dette kursus giver vigtige og dybtgående praktiske teknikker, der gør det muligt for dig at udmærke sig på din arbejdsplads. ... [+]

Dette kursus giver vigtige og dybtgående praktiske teknikker, der gør det muligt for dig at udmærke sig på din arbejdsplads. I dette kursus lærer du tværfaglige bedste praksis som f.eks. Hvordan man kan være en bedre forretningskritiker og en mesterkommunikator.

Dette kursus fokuserer også på vigtigheden af at levere exceptionel intern og ekstern kundeservice og virkningen af at gøre dette.

Desuden vil du grundigt have mulighed for at diskutere virkningerne af stress på arbejdspladsen og måder at gøre stress til en fordel. Du vil også lære, hvordan mastering din effektive brug af tid uundgåeligt vil øge din produktivitet og sænke dit stressniveau. Et andet emne, du vil dykke ind, er at organisere og drive et effektivt og professionelt møde. Endelig lærer du i detaljer, hvordan du kan forbedre dine telefonhåndteringsfunktioner.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
4 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Succesfulde organisationer vil altid få flere muligheder. Det er da, når man styrer ekspansionen, bliver vigtig. For et hold til at styre flere projekter er der et behov ... [+]

Succesfulde organisationer vil altid få flere muligheder. Det er da, når man styrer ekspansionen, bliver vigtig. For et hold til at styre flere projekter er der et behov for unikke teknikker og værktøjer. Denne træning vil hjælpe med en vellykket forvaltning af flere projekter på samme tid.

målForstå forskellen mellem enkelt og flere projektstyringsomfangNøgleprincipper for projektledelseOvervågning af flere projekterHvordan man laver praktiske og relevante værktøjer til overvågning af flere projekterAdministrere flere projektbudgetter og økonomiAktualitet og kvalitetsstandarder ansøgning til flere projekterHRM principper for flere projekterHvem skal deltage

Dette program er nødvendigt for projektledere, officerer og enhver person involveret i projektledelse... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Folkets adfærd påvirkes af situationen, men mere ved deres forståelse af verden omkring dem. Det gør nogle mennesker vanskelige for andre. ... [+]

Folkets adfærd påvirkes af situationen, men mere ved deres forståelse af verden omkring dem. Det gør nogle mennesker vanskelige for andre.

De fleste af os er nødt til at beskæftige sig med vanskelige mennesker på et eller andet tidspunkt. Spændingen ved at håndtere vanskelige mennesker kan skabe mangel på produktivitet og modvilje mod at komme til arbejde.

målForstå forskel i menneskerForståelse af menneskelige adfærdsmønstre og personaForståelse for, hvorfor folk bliver vanskelige at håndtereUndgå manipulationer af vanskelige menneskerUdvikling af tillid til at håndtere en række forskellige typer menneskerAnvendelse af konfliktløsningsteknikkerBrug af ord, der eskalerer og giver kritik effektivtAnvende assertiv adfærd og se øjeblikkelige resultaterHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
3 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

MSP-kurset giver viden om MSP®-principper, styringstemaer og transformationsstrømme, der er defineret i MSP®-rammen, en kendt projektstyringsstandard. De roller og ansvar ... [+]

Kurset Administration af succesfulde programmer giver kendskab til MSP®-principper, styringstemaer og transformationsstrømme, der er defineret i MSP®-rammen, en kendt projektstyringsstandard.

De roller og ansvar for programstyring, der forklares i dette kursus, vil fremme din evne til at engagere sig og opfylde forretningskravene hos dine kunder. Med denne træning vil du kunne demonstrere bedre programledelseskompetencer, forbedret tilpasningsevne og fleksibilitet, når du arbejder i et volatilt, evigt skiftende programmiljø.

målErhverv den relevante viden og færdigheder, der kræves MSP FoundationUdvikle forståelse for, hvordan projekter passer ind i et programBesidder et kendskab til og viser et stærkt engagement i principperne og processerne i ProgramstyringUdvikle en løsningsorienteret tilgang til risikoreduktion, problemstyring, kvalitetskontrol og stakeholder managementVære i stand til at definere og lede en organisations programstyringsstrategiHvem skal deltageProfessionelle ansat i en programledelsesrolleSenior ProjektledereProgramledereOperationsledereKvalitetssikrings fagfolkmoduler... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Dette praktiske kursus vil forberede dig på en spændende karriere i ledelse. Forbedre dine muligheder for karriereudvikling ved at bruge dette program som grundlag for vi ... [+]

Dette praktiske kursus vil forberede dig på en spændende karriere i ledelse. Forbedre dine muligheder for karriereudvikling ved at bruge dette program som grundlag for videre studier i dette hurtigt voksende felt. Denne kvalifikation tilbyder en unik, overkommelig og omkostningseffektiv mulighed for eleverne for at sikre, at de opfylder konkurrencedygtige markedskrav.

målSkaffe bedste praksis i budgettetForstå den strategiske rolle omkostninger koncepterForklar omkostningerne begreber til brug af omkostningsoplysninger til styringskontrolBeskriv budgeternes rolle i ledelsesprocessenDiskuter strategiens betydning og rolle i hovedbudgetetForbered et mesterbudget og forklare sammenhænge mellem dets støtteplanForstå nulbaserede, aktivitetsbaserede og kaizen-tilgange til budgetteringForklar kernen i kontrolsystemerUdvikle fleksible budgetter til vurdering af kortsigtede økonomiske resultaterIdentificer forskellige omkostningerskontrolforanstaltningerMål og evaluer ydeevnenHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Effektiv styring af menneskelige ressourcer ses i stigende grad som en positiv indflydelse på præstationer og konkurrenceevnen i både store og små organisationer. Da menn ... [+]

Effektiv styring af menneskelige ressourcer ses i stigende grad som en positiv indflydelse på ydeevne og konkurrencedygtig succes i både store og små organisationer. Da menneskelige ressourcer er blevet betragtet som mere kritiske for organisatorisk succes, har mange organisationer indset, at det er befolkningen i en organisation, der yder en konkurrencemæssig fordel.

målForstå vigtigheden af mennesker som organisationens vigtigste aktivLær hvordan en organisation skal styre sine menneskelige ressourcerFortroligt rekruttere den rigtige person i den rigtige stilling med den rigtige pakke af ydelserArbejdsstyrke planlægningBrug de mest effektive rekruttering muligheder og moderne værktøjerForstå passende belønning filosofi og strategi og hvordan man maksimerer deres effektivitetHuman Resources udvikling og dens fordeleHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Dette praktiske kursus i logistik vil forberede dig på en spændende karriere inden for logistik. Forbedre dine muligheder for karriereudvikling ved at bruge dette program ... [+]

Dette praktiske kursus i logistik vil forberede dig på en spændende karriere inden for logistik. Forbedre dine muligheder for karriereudvikling ved at bruge dette program som grundlag for videre studier i dette hurtigt voksende felt. Denne kvalifikation tilbyder en unik, økonomisk overkommelig og omkostningseffektiv mulighed for eleverne

målLead et vindende logistikhold, afdeling eller projektForstå de praktiske og nyeste teknikker inden for logistikstyringFå andre til at levere resultater i logistikstyringSørg for korrekt opbevaring, opbevaring, strømper og forsyninger i overensstemmelse med de seneste forretningskravSikre opfyldelse af forretningsmæssige principper for lageropbevaring og varer er opfyldt.Administrer international logistik af større skalaer.Hvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Denne hands-on kursus vil fremme dine data massaging, modellering, integration og automatisering færdigheder til nye niveauer. Du vil også beherske normalisering og masse ... [+]

Denne hands-on kursus vil fremme dine data massaging , modellering, integration og automatisering færdigheder til nye niveauer. Du vil også beherske normalisering og massering af støjende data, udarbejdelse af rapporter, analyse og forsoning.

Dette er et Excel-baseret kursus, der giver dig mulighed for at udvikle et nyt niveau af ekspertise og tilføje øjeblikkelig værdi til dit job.

målAnvend Excel-rapporteringskompetencer inden for business, finans og regnskab ved at forbedre datasnitning og dicing, data massaging og data analyse færdigheder.Brug pivottabeller og pivotdiagrammer til at udføre automatiseret rapportskrivning, analyse og afstemning mest effektivtUdvikle specielle flash- og ledelsesrapporter ved at linke op Excel med Access, web, tekst, SQL og andre databaserGentag opgaver og generer rapporter effektivt ved at optage, køre og redigere makroerFå flere tips og tricks, der forbedrer arbejds effektivitetenHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

God kundeservice kan betragtes som den store differentiator mellem virksomheder. Selvom konkurrerende produkter ofte ligner hinanden, og det alligevel nemt kan duplikeres ... [+]

God kundeservice kan betragtes som den store differentiator mellem virksomheder. Selvom konkurrerende produkter ofte ligner hinanden, og det alligevel nemt kan duplikeres, er god kundeservice et holistisk system, der kræver en vedvarende organisationsorienteret indsats, der drives af toppen og gennemsyrer alle aspekter af organisationskulturen. Den resulterende kundecentriske organisation bliver en formidabel konkurrent, hvis model ikke let kan kopieres.

I dette kursus ser vi på, hvad der kræves for at opbygge en kundeorienteret organisation. Casestudier, selvevalueringsøvelser, anvendelse af servicekvalitetsværktøjer, videoklip med debriefs, mundtlige og skriftlige spørgsmål, der resulterer i debatter og mere, bruges alle i dette kursus ud over korte konsulent- og deltagerpræsentationer.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Kurset skal give deltagerne den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at udføre en dybdegående analyse af et projekt under planlægnings- og implementeringsfasern ... [+]

Kurset skal give deltagerne den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at udføre en dybdegående analyse af et projekt under planlægnings- og implementeringsfaserne.

Deltagere i dette interaktive kursus vil lære alle de kritiske værktøjer og teknikker, der kræves for at træffe beslutninger for at optimere en vellykket gennemførelse af et projekt i et dynamisk miljø

målFærdigheden og tilliden til at bruge en praktisk projektplanlægningsteknik.Evnen til at afgøre, om et projekt virkelig kan leveres til tiden og i budgettet.En forståelse for, hvordan man opdager de risici, der er nødvendige for at opfylde en begrænset leveringsdato.Tilliden til at kommunikere projekt "trade-offs" klart.Sæt opnåelige mål med kunder, ledere og projektteam medlemmer.Kendskabet til, hvordan man optager faktiske projektfremskridt, og brug derefter projektets basislinje til at spotte og styre varians.Evnen til at "ramme" dine spørgsmål, når man analyserer projektplanen for at få øje på skjulte afvigelserHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
3 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Dette kursus skal give deltagerne den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at udvikle en konsekvent vision for at styre en organisations handlinger, beslutnings ... [+]

Dette kursus skal give deltagerne den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at udvikle en konsekvent vision for at styre organisationens handlinger, beslutningstagning og ressourceallokering.

Strategisk planlægning bør baseres på den værdi, som organisationen skaber for sine kunder, og bør placere organisationen som en værditilvækst forretningspartner for disse kunder.

målMission Vision og mål for en organisationSWOT-analyse med dybtgående undersøgelse af alle komponenterSammenligning af SOWT med andre værktøjer (f.eks. PEST)Perception og den sub-bevidste niveau tænkningVærdier og overbevisningerTyper af strategier og deres anvendelseForberedelse af handlingsplaner til gennemførelse af en strategiplanImplementering og overvågning af strategiske planerHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Dette program introducerer Business Intelligence (BI), der gør det muligt at rense, normalisere og tolke store datamængder. Du vil være i stand til at etablere historiske ... [+]

Dette program introducerer Business Intelligence (BI) , der gør det muligt at rense, normalisere og tolke store datamængder. Du vil være i stand til at etablere historiske relationer, analysere den aktuelle situation og forudsige fremtidige strategier.

Anvendelsen af BI er grænseløs og dækker operationelle, taktiske og strategiske forretningsbeslutninger. Det spænder over alle afdelinger og kaskader til alle brugere, der udfører dataudrensning, rapportering, analyse, modellering, integration og automatisering.

I dette kursus bruger vi udelukkende MS Excel som et ultimativt og let tilgængeligt BI-værktøj, så du kan udvikle et eksklusivt niveau af ekspertise og tilføje øjeblikkelig værdi til dit job og dit firma.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
4 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Dette praktiske kursus forbereder dig på en spændende karriere inden for ledelse og ledelse. Forbedre dine muligheder for karriereudvikling ved at bruge dette program som ... [+]

Dette praktiske kursus forbereder dig på en spændende karriere inden for ledelse og ledelse. Forbedre dine muligheder for karriereudvikling ved at bruge dette program som grundlag for videre studier i dette hurtigt voksende felt. Denne kvalifikation tilbyder en unik, overkommelig og omkostningseffektiv mulighed for eleverne for at sikre, at de opfylder konkurrencedygtige markedskrav.

målRekruttering - stilling review, reklame; interviewe færdigheder; udvælgelsesteknikkerRetention - induktion, orientering, udvikling, belønningerPerformance Management - indstilling af forventninger, vigtige ansvarsområderTræning og coaching for ydeevne og levering af effektiv feedbackOversigt over de juridiske krav, som HRM praktisererHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Erhvervsliv er altid i fare. En sådan risiko kan omfatte beslutningsrisici, estimering og planlægningsrisici, proces og procedurer mv. Denne workshop kombinerer internati ... [+]

Erhvervsliv er altid i fare. En sådan risiko kan omfatte risikoen for beslutningstagning, estimering og planlægning af risici, processer og procedurer mv. Det er klart, at en risiko er svig eller andre former for misbrug af forretningsmæssige ressourcer.

Denne workshop kombinerer internationale standarder for forskellige typer risikostyring og udvikles af erfarne eksperter. Kurset skal gøre det muligt for ledere at have en solid viden og økonomi / revision fagfolk for at få de færdigheder, der er relevante for risikostyring.

målIdentificere de forskellige former for forretningsmæssige aktiver,Beskriv strukturen og elementerne i et internt kontrolsystem,Identificere forretningsmæssige risici og indlede planer om at håndtere dem korrektUdvikle aktivkontrolaktiviteter,Forklar, hvordan du effektivt gennemfører aktivitetsstyringsaktiviteter.Hvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Workshoppen er designet til ledere, der mangler viden inden for regnskab og finansiering. Virksomhedsejere og ledere skal ofte underskrive og godkende årsregnskaber og fo ... [+]

Workshoppen er designet til ledere, der mangler viden inden for regnskab og finansiering. Virksomhedsejere og ledere skal ofte underskrive og godkende årsregnskaber og fortolke dataene.

De vil lære at bruge oplysninger fra årsregnskaber til deres planlægnings- og ledelsesarbejder og hvordan man vurderer virksomhedens resultater gennem regnskaber (som f.eks. Identificere uregelmæssige variabler for den sidste periode ...)

målIdentificer funktionerne i regnskabsoplysninger i beslutningsprocessenForklar elementer i årsregnskaberGennemfør basisanalyse af økonomiske resultaterBrug regnskabsoplysninger til beslutningstagningHvem skal deltage

Denne workshop er designet til ejere og ledere i små og mellemstore virksomheder, herunder bestyrelsen, institutleder, især dem, der ikke har faglig viden inden for regnskab og finansiering og andre, der ønsker at bruge de tilgængelige oplysninger fra finansielle rapporter til at træffe beslutninger.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
3 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Dette kursus vil forklare efterspørgselsplanlægningsteorier, modeller og bedste praksis, der vil hjælpe deltagerne med at håndtere forskellige fremtidsscenarier for at si ... [+]

Dette kursus vil forklare efterspørgselsplanlægningsteorier, modeller og bedste praksis, der vil hjælpe deltagerne med at håndtere forskellige fremtidsscenarier for at sikre en løbende strømning af lagerbeholdning til mindst mulige omkostninger.

Kurset anvender en blanding af interaktive og praktisk teknikker og korte præsentationer af konsulent og deltagere. Der vil være mange individuelle og gruppearbejder. Øvelserne er alle arbejdsrelaterede, hvor deltagerne skal beregne eller tegne de optimale løsninger efter forståelse af processen.

målAngiv målene for lagerstyring og oplys deres indvirkning på omkostninger og kundeserviceForbered korrekt klassificering af lager og brug bedste praksis til produktspecifikation og katalogiseringBrug videnskabelig prognosemetoder til at forudsige efterspørgslen og bedre styre ledetiderDifferentier og kategoriser lageromkostningselementerBeregn den optimale bestillingsmængde og bestem sikkerhedslagre og ombestillingspunkterHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
3 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Kurset er designet som et værksted, hvor deltagerne først uddyber en 'SWOT'-analyse for HR-funktionen i deres egen organisation og derefter identificerer de forskellige n ... [+]

Kurset er designet som et værksted, hvor deltagerne først uddyber en 'SWOT'-analyse for HR-funktionen i deres egen organisation og derefter identificerer de forskellige nødvendige kompetencer og kompetencer, der gør det muligt for dem at opbygge og udvikle både deres individuelle og afdelingsmæssige HR lederskab omdanne sig til værdiskabende ledere.

Kurset vil også anvende en blanding af interaktive teknikker som foredrag, case studies og gruppediskussioner, hvis formål er at cementere forståelse og give eksempler på internationale bedste praksis.

målUdvikle teknikker til at forbinde deres interne HR-processer og aktiviteter med udefrakommende forventningerForklar de seks samtidige HR-kompetencer, der definerer HR-professionalisme, og som gør det muligt for dem at blive værdiskabende ledere eller fagfolkAnvend de nødvendige værktøjer til at vurdere og forbedre hver af de seks kompetencer for HR lederskabForsvar moderne HR analytiske værktøjer og brug dem senere i deres organisationer til at generere business intelligence data og rapporterGenerer HR intelligens, der hjælper med at minimere risikoen forbundet med investeringer i menneskelige investeringerOpret en effektiv HR afdeling, der leverer forretningsresultaterGenerer passende forretningsbeslutningerHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Dette kursus giver dig mulighed for at omdanne dig selv og din HR afdeling til en forretningspartner, der er i stand til at levere resultater og merværdi til din organisa ... [+]

Dette kursus giver dig mulighed for at omdanne dig selv og din HR afdeling til en forretningspartner, der er i stand til at levere resultater og merværdi til din organisation.

Dette kursus er baseret på den nyeste forskning og bedste praksis i forbindelse med menneskelige ressourcer. Det bringer nye oplevelser og eksempler til deltagerne, samt indsigt og forståelse for, hvad der gør en vellykket HR-forretningspartner.

Kurset anvender en integreret blanding af uddannelsesmetoder, herunder forelæsninger, casestudier, gruppearbejder og deling af erfaringer. Deltagerne vil gennemgå forskellige HR-strategier, design nøgleindikatorer og identificere de kompetencer, der er nødvendige for, at HR kan blive en succes som forretningspartner.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

International Financial Reporting Standards (IFRS) er verdens mest anvendte regnskabsstandarder. Over 120 lande kræver nu eller tillader brugen af IFRS. Over 7.000 offent ... [+]

International Financial Reporting Standards (IFRS) er verdens mest anvendte regnskabsstandarder. Over 120 lande kræver nu eller tillader brugen af IFRS. Over 7.000 offentlige virksomheder i EU har overholdt IFRS siden 2005. De fleste andre lande enten vedtager IFRS eller har besluttet at konvergere deres nationale standarder med IFRS.

Dette fem-dages kursus giver en streng og detaljeret oversigt over alle væsentlige tekniske IFRS-krav og indeholder illustrative årsregnskaber, casestudier, eksempler, dækning af de væsentligste IFRS'er og interaktiv deltagelse fra delegerede. Ud over en gennemgang af de nuværende IFRS'er modtager kursdelegerede også en opdatering af de store nye standarder for indtægter, leasingkontrakter og finansielle instrumenter samt sandsynlige konsekvenser af deres vedtagelse.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Det er vanskeligt at oprette og gennemføre de nødvendige regler og procedurer for at kontrollere forskellige former for forretningsmæssige aktiver. Kontrolaktiver afhænge ... [+]

Det er vanskeligt at oprette og gennemføre de nødvendige regler og procedurer for at kontrollere forskellige former for forretningsmæssige aktiver.

Kontrolaktiver afhænger primært af at have tillid til dem, der administrerer dem. (Selvom dette er en vigtig faktor, er det ikke entydigt for kontrolsystemet.) Der lægges lidt vægt på evalueringen og definitionen af risici ved opstilling af kapitalstyringsmetoder.

målIdentificer de forskellige former for forretningsmæssige aktiverBeskriv strukturen og elementerne i et internt kontrolsystemUdvikle aktivkontrolaktiviteterForklar, hvordan du effektivt gennemfører aktivitetsstyringsaktiviteterHvem skal deltage

Dette kursus er designet til ledere og medarbejdere i små og mellemstore virksomheder, herunder virksomhedsejere, direktører, aktionærer, bestyrelse og vejledere. Det vil være værdifuldt for alle, der er nye til at finansiere, som vil styre eller kontrollere virksomhedens aktiver.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
4 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Kreativitet, problemløsning og beslutningstagning hjælper dig ikke kun med at skabe bedre løsninger, det skaber en positiv oplevelse, der fremskynder vedtagelsen af nye i ... [+]

"Fantasi er vigtigere end viden. For selvom viden definerer alt, hvad vi kender og forstår i øjeblikket, peger fantasi på alt, hvad vi nogensinde kan opdage og skabe. "Albert Einstein

Det er en proces, der hjælper dig med at omdefinere de problemer og muligheder, du står over for, komme med nye, innovative svar og løsninger, og derefter træffe foranstaltninger. De anvendte værktøjer og teknikker gør processen sjov, engagerende og samarbejdsvillig.

Kreativitet, problemløsning og beslutningstagning hjælper dig ikke kun med at skabe bedre løsninger, det skaber en positiv oplevelse, der fremskynder vedtagelsen af nye ideer. Efter at have forstået tænkningsmekanismerne, vil vi give dig metoder og værktøjer, som du vil øve under sessionerne, og som kan hjælpe dig på arbejde eller i livet og fra de mest livlige situationer til de sværeste eller usædvanlige... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Dette program fokuserer på de praktiske færdigheder fagfolk har brug for at udvikle og vedligeholde for at lede andre og være agent for forandring. ... [+]

Dette program fokuserer på de praktiske færdigheder fagfolk har brug for at udvikle og vedligeholde for at lede andre og være agent for forandring.

Dette program begynder ved at undervise deltagerne i ledelsens fundamentale og fortsætter med at undervise deltagerne værdifulde færdigheder i interpersonel kommunikation, mindre gruppekommunikation, konflikthåndtering, interkulturel kommunikation, skrivning og styring af organisatoriske ændringer.

målKommuniker ideer klart, kraftigt og med vilje til at inspirere og lede andre til at skabe vision, forme kultur og opnå organisatoriske mål.Udvikle stærke interaktive kommunikationsevner for at styrke relationer på tværs af hold, afdelinger og hierarkiske niveauer.Udvikle kommunikationsstrategier for teambygning for effektivt at samarbejde om bedre problemløsning og beslutningstagning.Omdanne destruktive konflikter til konstruktiv konflikt, samtidig med at du bygger tillid til organisationen og skaber et produktivt arbejdsmiljø.Genkende kulturelle forskelle inden for og på tværs af organisationer og bruge bedste kommunikationspraksis til at øge forståelsen og god vilje.Planlæg, introducere og gennemføre en vellykket ændring med medarbejderstøtte i dagens komplekse forretningsmiljø.Byg, administrer og leder virtuelle hold, samtidig med at strategier implementeres for at maksimere samarbejde og produktivitet.Brug kraftige skrivefærdigheder til at komponere effektive meddelelser, der producerer ønskede resultater i forskellige forretningskontekster.Hvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Dette kursus giver lederskabsuddannelse og de færdigheder, der er nødvendige for at styre dig selv og andre mennesker og demonstrere, hvordan fremragende lederskab omdann ... [+]

Dette kursus giver lederskabsuddannelse og de færdigheder, der er nødvendige for at styre dig selv og andre mennesker, og demonstrerer, hvordan fremragende lederskab omdanner organisationer. Der er store udfordringer for dagens ledere, som søger at forme organisationer til i morgen.

Nye ledelsesmodeller er i gang med at løse disse udfordringer, og disse udviklinger kræver en anden tilgang til at tænke på et effektivt lederskab. Der er også en stigende efterspørgsel efter etisk og engagerende lederskab, som forbedrer medarbejdernes ydeevne og trivsel samt organisationens præstationer.

målFremhæv den kritiske undersøgelse af lederskab og dens konsekvenser for globalt lederskabIndsætte udvalgte teoretiske rammerAnvend ledelsesteorier til at praktisereUdvikle personlige lederegenskaber og stilHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Mikrokredit omfatter tildeling af små lån til iværksættere eller håndværkere, der ikke har adgang til traditionelle banklån. Mikrokredit vokser især i udviklingslande, hv ... [+]

Mikrokredit omfatter tildeling af små lån til iværksættere eller håndværkere, der ikke har adgang til traditionelle banklån. Mikrokredit vokser især i udviklingslande, hvor det giver mulighed for at opfylde mikroprojekter, fremme aktiviteten og skabe velstand.

Mikrokredit er også praktiseret i udviklede lande.

Kurset skal give den meget tiltrængte platform til at dele erfaringer blandt politiske beslutningstagere, bankfolk og virksomhedsudviklingsagenturer for at udvikle behovsbaserede kreditordninger til udvikling af mikroentreprenører. Det vil give en tiltrængt platform for at dele erfaringer og derved udvikle behovsbaserede kreditordninger til økonomisk styrkelse af unge.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Dette praktiske kursus forbereder dig på en spændende karriere inden for HR Management og Lederskab. Forbedre dine muligheder for karriereudvikling ved at bruge dette pro ... [+]

Dette praktiske kursus forbereder dig på en spændende karriere inden for HR Management og Lederskab. Forbedre dine muligheder for karriereudvikling ved at bruge dette program som grundlag for videre studier i dette hurtigt voksende felt.

Denne kvalifikation tilbyder en unik, overkommelig og omkostningseffektiv mulighed for eleverne for at sikre, at de opfylder konkurrencedygtige markedskrav

målForstå medarbejdernes engagement og motivationForstå komponenterne i medarbejderengagementForstå de chauffører og enablers af medarbejderinddragelseFå færdigheder til at fremme medarbejderinddragelseHuman Resources udvikling og dens fordeleHvem skal deltage

Alle niveauer af ledelse, ledere og teamledere, der forvalter arbejdshold eller medarbejdere, og som er ansvarlige for at skabe ledende arbejdsmiljøer, der er infunderet med positiv kultur for at engagere medarbejdere.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Organisationsudvikling styrker HR's rolle til at blive en strategisk partner i virksomheden. Dette kursus hjælper dig med at lære alt om organisationsudvikling fra defini ... [+]

Organisationsudvikling styrker HR's rolle til at blive en strategisk partner i virksomheden. Dette kursus hjælper dig med at lære alt om organisationsudvikling fra definition til applikationer.

Det vil understrege betydningen af udvikling af menneskelige ressourcer i organisationen for at hjælpe mennesker og organisationer med at håndtere forandringer effektivt.

Dette kursus bruger en kombination af teori og praktisk anvendelse af kursusbegreber. Deltagerne vil deltage i simuleringsøvelser kombineret med drøftelser af virkelige situationer, så de kan få en stærk viden og færdigheder.

målForstå organisationsudviklingVurder organisationens beredskab til udviklingNuværende Organisationsudvikling relateret dataanalyseUdkast til en organisationsudviklingsstrategiImplementere forandringsstyringsprocesserHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Kurset tager et indgående billede af, hvordan man kan rette de rigtige foranstaltninger til at styre medarbejdere, foranstaltninger, der primært er objektive. ... [+]

Kurset tager et indgående billede af, hvordan man kan rette de rigtige foranstaltninger til at styre medarbejdere, foranstaltninger, der primært er objektive. Det beskriver også, hvordan man gennemfører effektive evalueringsmøder og understreger vigtigheden af coaching som et middel til at forbedre præstationen.

Kurset kombinerer teoretiske og praktiske metoder til at levere indhold. Deltagerne forventes at spille præstationsevalueringsmøder og coaching sessioner.

målDefiner præstationsstyring, dens mål og forskellige ansvarAngiv de vigtigste faser i en præstationsstyringscyklus, og hvordan man styrer hver for at opnå de bedste resultaterUdvikle håndgribelige og immaterielle præstationsforanstaltningerOpret forretningsbaserede mål, herunder "SMART" -mål, foranstaltninger og nøgleindikatorer (KPI'er)Definer coaching og list de 5 trin for at gennemføre optimale coaching-sessionerGennemføre effektive evalueringsmøderIdentificer måder at belønne og anerkende medarbejdere påHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Lean principper vil blive forklaret og bruges til at hjælpe deltagerne med at forstå, hvordan man forbedrer processer gennem kortlægning i service- og fremstillingsorgani ... [+]

Forskellige procesvurderinger vil blive præsenteret og diskuteret. Lean principper vil blive forklaret og bruges til at hjælpe deltagerne med at forstå, hvordan man forbedrer processer gennem kortlægning i service- og fremstillingsorganisationer. Dette kursus vil involvere deltagere i forskellige enkle og komplekse proces kortlægning øvelser.

Kurset vil udfordre deltagere ved brug af egentlige casestudier og scenarier. Foredrag, gruppediskussioner og præsentationer vil blive brugt til at nå læringsmålene.

målDefiner processer og deres betydning for en organisations korrekte funktionIdentificere de internationale standarder for tilgange til processerUndersøg forskellige procesvurderingsmetoderGenerer procesanalysediagrammer og konstruer proceskort til forbedringRetfærdiggør behovet for at måle processer som et forbedringsværktøjHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Planlægning er både den mest kritiske og mest udfordrende fase i enhver indkøbsoperation. Det giver retningen mod, hvordan funktionen har til formål at sikre organisation ... [+]

Planlægning er både den mest kritiske og mest udfordrende fase i enhver indkøbsoperation. Det giver retningen mod, hvordan funktionen har til formål at sikre organisationens forsyningssikkerhed.

Når det kommer til budstyring, vil en sund indkøbsplan hjælpe med at balancere de ofte modstridende mål for at skabe besparelser og tilfredsstille interne kunder. I dette kursus giver vi en grundig forklaring på, hvordan man skal nærme sig planlægningen af indkøbsmål og -initiativer.

Vi dykker ind i de forskellige kvalitative og kvantitative prognoseteknikker, da de vedrører lagerplanlægning, og vi demonstrerer, hvordan forskellige leverandørintegrationsstrategier kan anvendes til at understøtte drift og projekter.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Dette kursus vil give deltagerne de nødvendige færdigheder til at planlægge deres projekter ved at oprette projektomfanget opgørelser og projektarbejde nedbrydning strukt ... [+]

Dette kursus vil give deltagerne de nødvendige færdigheder til at planlægge deres projekter ved at oprette projektomfanget opgørelser og projektarbejde nedbrydning strukturer. Deltagerne vil desuden kunne udvikle nøgleindikatorer til overvågning og styring af deres projektplan og budget.

Kurset sigter også mod at hjælpe deltagerne med at vurdere gennemførligheden af deres projekter ved at anvende kapital budgettering teknikker. Endelig vil deltagerne effektivt planlægge projektets interessenters engagement og forvalte deres forventninger.

Kurset bruger en blanding af interaktive teknikker, som f.eks. Korte præsentationer af konsulent og deltagere og psykometriske vurderinger. Kurset indeholder også brugen af ​​en række gruppearbejder og casestudier efterfulgt af plenarmøder.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Dette kursus fokuserer på at forbedre projektlederens risikostyringskompetence, fra indledende planlægning gennem projektlukning. Deltagerne vil anvende alle kursusprinci ... [+]

Undersøgelser tyder på, at 90% af projektproblemerne kan forudses ved anvendelse af projektrisikostyringsteknikker. Proaktivt at identificere og styre risiko øger i høj grad nøjagtigheden af projektets omfang, planlægning og budget samt reducerer den tid, teamet bruger til at lægge ud brande.

Dette kursus fokuserer på at forbedre projektlederens risikostyringskompetence, fra den indledende planlægning gennem projektlukning. Deltagerne vil anvende alle kursusprincipper til et arbejdsrelateret casestudie taget direkte fra deres arbejdsmiljø. Ved kursets afslutning vil eleverne kunne identificere, analysere, reagere på og styre projektrisici.

målUdvikle projektrisikostyringsplanerIdentificer projektets omfang risiciForudsig projektsikkerhedsrisiciUndersøg projektrisikoenAnvend kvantitative og kvalitative risikovurderingerPlanlæg strategier for negative og positive risiciUddel statistikker for at overvåge og styre projektrisiciHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
3 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

På højt niveau er der behov for at øve kommunikationsstrategier, der er meget imponerende. Dette omfatter skriftlig og verbal kommunikation samt kropssprog, reaktioner, v ... [+]

På højt niveau er der behov for at øve kommunikationsstrategier, der er meget imponerende. Dette omfatter skriftlig og verbal kommunikation samt kropssprog, reaktioner, valg af ord, ræsonnement og alt andet.

Mens medie- og PR-færdigheder kræves i stigende grad for enhver etableret organisation, skal ledere også forberede sig til at udmærke sig i relevante færdigheder.

målLav en integreret PR-strategiFremskynd dine interviewevnerGør effektiv brug af online PR mulighederAdministrer elektroniske medierMaksimere din organisations mediestyrkeForstå reglerne for lobbykampagnerAdministrer fortjenester og nedslag af direkte emailHvem skal deltage

Denne workshop er nødvendig for marketing og PR folk, ledere, der skal beskæftige sig med medier, landrepræsentanter og direktører, der skal repræsentere deres organisation for medierne.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Dette kursus er udviklet til at løse de "forskningsbaserede" behov hos logistikchefer, direktører og administrerende direktører for supply chain management færdigheder. D ... [+]

Dette kursus er udviklet til at løse de "forskningsbaserede" behov hos logistikchefer, direktører og administrerende direktører for supply chain management færdigheder.

Dette omfattende fem-dages træningsværksted sikrer effektiv og effektiv udbud af udbud. Leverandører er nøgleinteressenter for at bestemme kvalitet og udfald.

Strategisk styring af forsyningskæden kan sikre dig at arbejde med støttende leverandører. Implementering af supply chain management giver den rigtige produktion, hvilket kræver stort engagement i dit eget ledelsesteam.

målØv effektiv logistik og supply chain managementGennemførelsesanalyse og undersøgelse af aktuelle operationerBring om organisatoriske forbedringer i forsyningskædenSammenlign intern kontra kontrakter ansættelseForstå de juridiske rammerAdministrer leverandører overvågning og evalueringForhold omkostninger til milepæleHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Dette kursus dækker de seneste væsentlige praksis i prognoser, planlægning, indkøb, transport, lageropbevaring og logistik. Det dækker forsyningskæden Operations Referenc ... [+]

Dette kursus dækker de seneste væsentlige praksis i prognoser, planlægning, indkøb, transport, lageropbevaring og logistik.

Det dækker forsyningskæden Operations Reference (SCOR) rammerne for løbende forbedringer i performance over hele forsyningskæden.

Leverandører er nøgleinteressenter for at bestemme kvalitet og udfald. Korrekt ledelse af forsyningskæden kan sikre, at du arbejder med støttende leverandører. Implementering af supply chain management giver den rigtige produktion, hvilket kræver et stort engagement i dit eget ledelsesteam.

målAnerkender trends og moderne praksis inden for forsyningskæden og logistikstyringØv prognoser og lageroptimeringsteknikkerVurder emne kategorier og formuler passende sourcing strategierBeskriv transportorganisationens rolle og mål i logistikBrug værditilførende opbevaringsteknikkerAnvend forsyningskæden Operations Reference (SCOR) rammer for styring af supply chain performanceHvem skal deltage... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Convertas

Dette kursus vil udstyre og udvikle indkøbs- og leverandørkæde fagfolk til at kunne fungere flittigt og effektivt med deres forsyningsbase, mindske risici og maksimere al ... [+]

Evnen til effektivt at styre risici i en forsyningskæde er et absolut must i færdighedssættet i enhver nuværende supply chain professionel.

Dette kursus vil udstyre og udvikle indkøbs- og leverandørkæde fagfolk til at kunne fungere flittigt og effektivt med deres forsyningsbase, mindske risici og maksimere alle muligheder for at få en konkurrencemæssig fordel på deres marked.

Dette kursus er meget interaktivt og omfatter gruppediskussioner, holdøvelser, casestudier, individuelle og gruppepræsentationer, videoer og summative quizzer. Alle deltagere vil have flere muligheder for at anvende den avancerede viden, de har opnået, og demonstrere deres færdigheder i Supply Chain Risk Management .... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Address
212, Diamond Center 2, Arjan, Dubai
124534 Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Hjemmeside
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
Address
London, England, Det Forenede Kongerige
Address
Istanbul, Istanbul, Tyrkiet
Address
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia