Helsinki Summer School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Har du lyst til at studere i udlandet? Helsinki Summer School tilbyder universitetsstuderende og kandidater en virkelig international, stærkt akademisk sommer session, hvor den forskningsbaserede undervisning og talentfulde unge hjerner mødes og blande sig at skabe noget nyt. Vi giver dig en August, der vil skille sig ud i din akademiske pensum!

FACILITETER

Helsinki Summer School studerende drage fordel af de store tjenester og faciliteter, der tilbydes af universitetet i Helsinki.

Moodle Online Learning Environment

Helsinki Summer School bruger Moodle online læringsmiljø for distribution af undervisningsmaterialer, kursusprogrammer og generel information. Nogle af kurserne bruger det også til gruppearbejde, læring opgaver mv Studerende vil modtage deres legitimationsoplysninger til Moodle før de kom til Finland.

Learning Centre og Computer Faciliteter

Sommer skoleelever har adgang til universitetets Learning Centre og få en computer-licens, der tillader dem at udskrive sort-hvide dokumenter, at have ubegrænset adgang til de omfattende edb-faciliteter og til at bruge den trådløse internetforbindelse på universitetet.

Biblioteker

Efter anmodning kan de studerende blive udstedt et certifikat for deltagelse giver dem mulighed for at låne bøger fra Helsinki University Library.

Student Cafeterier

Helsinki Summer School studerende kan spise på UniCafe studerende cafeterier på nogen af ​​de campusser.

Sport Centers

HSS studerende har ret til at bruge gymnastiksalen og deltage i gruppen træning tilbydes af de Unisport fitnesscentre og sportshaller ved universitetet i Helsinki for en studerende venlig pris.

Placeringer

Helsinki

Address
Helsinki Summer School
Fabianinkatu 33

FI-00014 Helsinki, Finland