Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

University of Oulu er et internationalt videnskabs universitet, der skaber innovation for fremtiden, trivsel og viden gennem tværfaglig forskning og uddannelse. Fremtidig innovation handler om at søge, udnytte og anvende ny viden. University of Oulu forsker folk og kultur i et skiftende levemiljø, samt muligheder, som ny teknologi giver mulighed for at forbedre trivsel for mennesker og miljø. University of Oulu er en tværfaglig ekspert i Northerness.

Top 3 grunde til at studere her

 • På University of Oulu fremmer vi læring og gennemfører forskning, der skubber grænserne for de kendte.
 • Universitetets indvirkning er baseret på ekspertise, høj ambition og produktivitet i alle vores aktiviteter.
 • Vores strategi er at øge vores betydning i international forskning og sikre vores rolle sammen med verdensledere inden for vores fokusområder.

Om os

# 201 World University Rankings
af Times Higher Education
# 401
Akademisk rangering af verdensuniversiteter
ved Shanghai Jiao Tong University
oulumap

Historie Grundlagt i 1958 er vores forsknings- og uddannelsesfællesskab 16000 studerende og 3000 ansatte stærke, og et af de største og mest tværfaglige universiteter i Finland. De ti fakulteter, de mange afdelinger og specialiserede forskningsenheder University of Oulu skaber grundlaget for tværfaglig forskning, innovation og uddannelse af eksperter til krævende faglige opgaver. Uddannelse Strukturen på 10 fakulteter afspejler Uleåls University of Oulu profil inden for forskning, uddannelse og samfundsroller. Fakulteterne er:

 • Biokemi og molekylær medicin BMM
 • Uddannelse EDU
 • Humaniora HUM
 • IT og IT
 • Medicin MED
 • Oulu Business School OBS
 • Oulu Mining School OMS
 • Uleåborgs Arkitektskole OSA
 • Science SCI
 • Teknologi TECH

Forskning På University of Oulu fremmer vi læring og gennemfører forskning, der skubber grænserne for den kendte. Vi bruger vores fulde potentiale til at bidrage til at løse nogle af de største globale udfordringer, herunder bæredygtig ressourceanvendelse, ansvarlig forretning, menneskers velbefindende og livslang sundhed, intelligente systemer og serviceudvikling og udnytte miljørisici. Karriere University of Oulu i Nordfinland er et internationalt tværfagligt forskningsuniversitet med en rig pool af kreativt og intellektuelt talent. Mere specifikt omfatter University of Oulu et videnskabsuniversitet, et teknisk universitet og en erhvervsskole i samme organisation. Uleåborgsregionen er anerkendt som en verdensklasse R

Services

Studerende UniOulu tager sig af enkeltpersoner. Vi støtter dine faglige udfordringer med en fungerende infrastruktur og nem adgangs assistance. På din afdeling har du en personlig akademisk kontakt, der kan behandles tilfældigt ved deres fornavn og hvem vil hjælpe dig med at lave din individuelle studieplan. En velforberedt studieplan er et værdifuldt redskab til at gøre fremskridt i din studiestien. Du møder din kummi, første studentkollega, online før du ankommer. Kummis er seniorelever University of Oulu uddannet til at hjælpe dig i begyndelsen at blive vant til det daglige liv i Uleåborg. Studerendehus Studerende Studerende Stiftelsen PSOAS tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder, fra delte lejligheder til studier omkring byområdet. Uanset hvor du bor i Uleåborg, ligger tjenester lige fra supermarkeder til biblioteker og sportsfaciliteter tæt på dit hjem. PSOAS er klassificeret af studerende som en af ​​de førende boligudbydere i verden. Tellus Innovation Arena Tellus Innovation Arena er et åbent innovationsrum, der ligger i hjertet af Linnanmaa campus-området. Det er bygget til læring, samarbejde og arrangementer for alle åbne opdagelsesrejsende indenfor og uden for universitetet. Mød folk, udvikle ideer og præsentere projekter - det gør hele forskellen. Sundhedstjenester Studentesundhedstjenester for alle bachelor- og kandidatstudenter er placeret på Linnanmaa campus. Sundhedstjenester omfatter medicinsk, mental og tandbehandling. De fleste tjenester er gratis, mens nogle har et nominelt gebyr. oulustudents102

Studieliv

Studentorganisationer er eksperter i at organisere kulturelle aktiviteter, sportsbegivenheder, fester og ture i Finland. Disse studiefeltspecifikke organisationer har internationalt erfarne medlemmer med førstehånds viden at dele. Derudover er der to universitetsbrede studenterorganisationer med særlig interesse i spørgsmål i international uddannelse. Universitetssport finske er sportsentusiaster. Universitetet tilbyder sportsaktiviteter til sine studerende og medarbejdere fra ballet til klatring og yoga, fra kajakroning til langrend. Du er velkommen til at vælge den der er tættest på din krop og sjæl!

Programmer undervist i:
Engelsk

University of Oulu 360° campus tour - full video

Solving the mysteries of climate

Year in Review 2016 - University of Oulu

Polar Bear Pitching 2017 - Teach Me Now

Location address
University of Oulu
Pentti Kaiteran katu 1

Oulu, 90570 FI