Tampere Universities

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Menneskeligt potentiale ubegrænset.

Universitetet i Tammerfors, Tammerfors Teknologiske Universitet og Tammerfors Universitet for Anvendte Videnskaber har slået sig sammen for at skabe en ny model for videregående uddannelse i Finland, der hedder Tampere Universities . Vores fokusområder er sundhed, samfund og teknologi, og vores styrke ligger i at kombinere områder.

Tammerfors videregående samfund har en ny måde at gøre ting på.

Prioriteringsområderne i det nye Tampere-videregående uddannelsesområde er teknologi, sundhed og samfund. Vores særlige styrke er kombinationen af ​​disse områder. Vi skaber et tværfagligt, inspirerende og globalt attraktivt forsknings- og læringsmiljø - med menneskeheden kernen i det.

Vi arbejder på at løse samfundets store udfordringer og skabe nye muligheder. Vores indsats styres af en forpligtelse til at knytte banebrydende forskning og innovation, fremme tværfaglig uddannelse og livslang partnerskaber og skabe unik ekspertise inden for implementering af industri og offentlig sektor.

Vi tilbyder vores studerende fleksible og individuelle studieveje, der sætter dem i stand til at udvikle dybtgående ekspertise, gensidig forståelse og forstå brede tværfaglige perspektiver.

Vores videregående uddannelsesområde er det næststørste universitetssamfund i Finland med vores 35.000 studerende, 50 internationale uddannelser, 3 500 internationale studerende og 1 000 internationale partnerskaber.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Health MSc » Se Health Master » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se MA » Se MSc » Se Bachelor » Se Master »

Videoer

Tampere Universities – You've Got Potential

Belief in humanity, belief in academic rigour

Kontakt

Adresse, linje 1 Tampere, Finland