Lappeenranta University of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Gå med videnskab

Vi er et universitet, hvor nysgerrighed møder mod. Vi er en verden, hvor de inspirerede inspirerer hinanden. Vi er et ambitiøst og opmuntrende samfund, der skaber bedre morgendag på vores grønne campus . Vær en af ​​os.

7.000 studerende, lærere og forskere udgør universitetets internationale videnskabelige samfund. Krævende aktuelle problemer som forringelse af klimaændringer, tilgængeligheden af ​​rent vand og den kontinuerlige tilgængelighed af energi er målene med de teknologi- og forretningsløsninger, som LUT producerer. Verdens velfærd bevæger os.

Inden for forretningsadministrationen koncentrerer LUT sig om bæredygtig værdiskabelse ved at fremme innovationer og kontinuerlig fornyelse - konkurrenceevne.

På Lappeenranta University of Technology LUT kan du vælge mellem 17 teknologier eller business Masters programmer undervist på engelsk.

Vi er forpligtet til at levere vedvarende energiløsninger, en affaldsfri verden, rent vand til alle, bæredygtige og smarte forretningsmoduler og fremme af nye grønne collar iværksætteri for at øge væksten. Vi kæmper for en bedre verden - for alt det der er godt.

Hos LUT kan du opnå enten en Master of Science i Technology, M. Sc. (Tech.), Eller Master of Science i økonomi og erhvervsøkonomi, M. Sc. (Econ.

Rolling Admission til kandidatstudier

Ansøg mellem 1. november 2017 - 31. maj 2018

Ud over LUT for LUT Master's programmer på engelsk, tilbyder vi dig også mulighed for at søge via Rolling Admission.

Bemærk dog, at hvis du bliver optaget via Rolling Admission og accepterer din studieplads inden for 2 uger efter afgørelsen som påkrævet, er der ingen mulighed for at ansøge i løbet af engangs ansøgningsperiode, som selv hvis du indrømmes, ville du ikke være kunne ændre din beslutning for det accepterede studiested på grund af reglen om ét studiested pr. tidsbestemmelse .

Alle de støtteberettigede ansøgere, der opfylder kravene til rullende adgang, vil blive optaget til studier, der starter næste efterår.

Ansøgningsperiode

  • 1. november 2017 - 31. maj 2018

Undersøgelser Start

  • Efterår 2018

Krav til støtteberettigelse

Der er særlige krav til kvalifikation ved ansøgning om kandidatuddannelsen via rullende adgang. Find venligst disse særlige krav til kvalifikation, der er angivet ved Rolling Admission for kandidatstudier - Krav til kvalifikation .

Undervisningsgebyr

Borgere i EU / EØS og Schweiz

Der er ingen studiegebyr, der skal betales for nationaliteterne i Den Europæiske Union (EU), Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller Schweiz.

Borgere uden for EU / EØS og Schweiz

Der er et studiegebyr, der skal betales for borgerne i et land uden for EU / EØS og Schweiz. LUT studiegebyret for alle kandidatuddannelserne er på 10.000 EUR pr. Akademisk år.

Stipendier

For det første akademiske år er der ikke stipendier til rådighed ved ansøgning via rullende optagelse.

For andet studieår er du også berettiget til at ansøge og få et 100% studieafgift stipendium for andet studieår, når du har aflagt minimum 60 studiepoeng studier * i løbet af det andet studieår Det første akademiske år med minimum GPA på 4,25 på skalaen 1,0-5,0.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Master »

Studier
Kontakt

Lappeenranta University of Technology

Adresse, linje 1 Lappeenranta University of Technology Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta, Finland
Hjemmeside http://www.lut.fi/
Telefon +358 29 4462111