Akatem Learning

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Real World Learning for en bedre fremtid

Akatem Learning giver læring til fremtidige designere, der ønsker at ændre deres verden og ved, at design kan være en stærk kraft til godt.

Vi tror på at lære ved at gøre; I modsætning til andre skoler beder vi dig ikke om at sidde i et klasseværelset læringsteori i 10 uger; at blive dygtig tager mere end bare klasseværelset læring.

I løbet af vores kurser vil du anvende de færdigheder, du lærer til virkelige projekter, så du får praktisk erfaring med at løse problemer, der betyder noget for mennesker. Når du lærer med os, giver vi ikke kun dig en solid uddannelse i design, men også indsigt i, hvordan dine kunder tror.


At lære i hjertet af design. Finland.

Finland er kendt for sin designarv og dets omsorg for samfundet, så det er et fantastisk sted at starte din strålende karriere i design og begynde at gøre en forskel for din verden! Alle vores kurser er præsenteret på engelsk for at sikre maksimal tilgængelighed for elever fra hele verden.

Udøvere, ikke kun lærere

Vores instruktører lærer ikke kun teori; hver og alle har stor erfaring i deres erhverv både i Finland og i udlandet og er aktive praktiserende i stedet for kun fuldtidslærere. Vores fokus er altid på praktisk kapacitet snarere end teori, så du afslutter dit kursus med evnen til at arbejde i den virkelige verden.

The Business of Design

Design sker aldrig i et vakuum; At give dig en praktisk designuddannelse betyder at lære dig, hvordan designvirksomheden fungerer. Når du har gennemført dit kursus, vil du forstå, hvordan designere interagerer med udviklere, ledere og andre organisationspersonale, og hvordan design påvirker proces og risiko.

109807_helsinki-finland-view-of-pohjoisranta-street-N2H5PA7-01.jpg

Mere end et kursus

Når du deltager i et Akatem Learning kursus, får du mere end et sæde i et klasseværelse; At arbejde på virkelige projekter betyder, at du har chancen for at bygge din portefølje fra dag et og arbejde på at løse problemer både i hold og på egen hånd. Du lærer også at formidle designbeslutninger til forretningsfolk og ikke-designere


Byg din karriere

Et professionelt læringsforløb bør hjælpe med at fremme din karriere. Netværk med folk i branchen under vores ekstra-curriculære arrangementer og workshops og få adgang til gratis karrierebygningsrådgivning til at hjælpe dig med at placere din portefølje, bygge et fantastisk CV, bygge dit professionelle brand og blitz interviewet! Og når du arbejder, forblive en del af Akatem-samfundet gennem gratis invitationer til vores igangværende workshops og netværkskventer.


En række læringsmuligheder

Du skal ikke gå til universitetet for at få en god uddannelse. Akatem Learning tilbyder en række kursusformater til elever, der ønsker at lære på fuld tid, deltid, om aftenen eller endda i weekenderne. Hvorfor skal din læring ikke passe i dit liv?

Tilgængelig læring

Dine drømme om at gøre en forskel bør ikke afskrækkes af omkostningerne ved højere lære. Vi tilbyder udvalgte studerende adgang til Akatem Foundation-programmet; et initiativ, der har til formål at give dårligt stillede kandidater adgang til vores kurser til nedsatte omkostninger eller fuldt stipendier. Forhør nu for mere information.

Placeringer

Helsinki

Address
Mannerheimintie 20B
Helsinki, Finland

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: