Aeropole Flight Training

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Aeropole

Om Aeropole

Aeropole er en præmie flyvning akademi grundlagt i 2010. Vi er specialister i pilot uddannelse for teknisk avancerede fly. Vi driver en flåde af moderne diamanter med Helsinki-Malmi, Finland, som vores vigtigste base. Vores godkendt organisation med sine højt kvalificerede og erfarne instruktører er til rådighed og klar til at meed dine specifikke behov, uanset om du er ny luftfart eller et flyselskab pilot.

Vores mål

Vi ved Aeropole brænder for at give dig fremragende flyvetræning. Vores mål er at være nummer et flyvning skole i Finland med hensyn til kvalitet. Vores løfte til dig er at give bedre kvalitet i kundeservice, uddannelse, udstyr og personale.

1. Fremragende kundeservice

Vi vil kun gøre løfter om, at vi kan holde. Det betyder to-the-point og aftaler retfærdige uddannelse, nem at forstå priser og åben kommunikation, når tingene ændrer sig. Træning skemaer er individuelt skræddersyet til dine behov, det være sig i den normale arbejdstid eller aftener og weekender.

2. Kvalitet i uddannelse

Vi har en meget pædagogisk tilgang til uddannelse. Vi er ikke her for at vise vores flyvende færdigheder eller erfaring, men at uddanne vores elever til at være sikre og tillidsfulde piloter, hvorvidt deres flyvende mål er professionelle eller til fritid. Vi har taget en ny tilgang med en uddannelse og kvalitetssystem ikke set i nogen anden finsk skole flyvning før. Vores undervisningsmetoder er afprøvet og testet verdensklasse systemer, som vi har tilpasset og forbedret yderligere på for det lokale nordiske miljø - og de er i fuld overensstemmelse og overgå europæiske bestemmelser luftfart.

3. Moderne fly

Vores fly er state-of-the-art, perfekt til træning og har en særdeles god sikkerhed rekord (faktisk den bedste i branchen.) Vi tør krav til at drive den nyeste og mest moderne uddannelse flåde i Finland i vores prisklasse . Alle vores studerende opfordres til at træne på glas cockpit fly, og vi også lære om de traditionelle instrumenter, for at give vores studerende alle de færdigheder, de har brug for.

4. Professionelle og dygtige instruktører

Vores instruktører har hundredvis, hvis ikke tusindvis af timers erfaring som instruktører og de fleste har flyselskab eller charterfly oplevelse. De er med os, fordi de finder instruere givende og brænder for kvalitet - ikke bare til ur op flere flyvetimer. Det er sagt, at kvaliteten af ​​instruktion hviler ikke på individuel instruktør skuldre, men næres af vores metodiske tilgang til kvalitet i vores organisation og læring.

Vores overbevisning er, at den eneste måde at bo på toppen, er at erkende, at vi er alle på en endeløs rejse for læring - topkvalitet kommer gennem vedholdenhed og løbende forbedringer. Lad ikke denne besættelse af vores forhindrer dig i at nyde, hvad du er ved at opleve med os: spænding og sjov er en uadskillelig del af at flyve, uanset om du er en stræber privat pilot eller starte en ny og givende karriere i luftfart. Lad os guide dig til de oplevelser sikkert!

Hvem er vi?

Vi er luftfart og erhvervsfolk med supplerer baggrunde: flyselskab og charter piloter, karriere instruktører, fly ingeniører, virksomhedsledere, og iværksættere. Vi var frustrerede over manglen på en virkelig interesseret i deres studerendes læring og i kundeservice flyvning skole, så vi grundlagde en. Vi er måske ikke den billigste flyvning skole rundt, men vi er helt sikkert stræber efter at blive den bedste!

Godkendelser

  • EASA ATO Certificate FI.ATO.2016 - Finsk CAA Godkendelse for alle kurser under en godkendt Training Organisation (ATO) under Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) reglerne.

Placeringer

Helsinki

Aeropole Oy (Flight Training) at Helsinki-Malmi, EFHF

Address
Helsinki-Malmi Airport Main terminal
00700 Helsinki, Finland
Telefonnummer
+358 9 56274600