Læs den officielle beskrivelse

Bedre verden gennem bedre lederskab

Vi tilbyder en unik og ledende ramme for læring og en inspirerende platform for udveksling af ideer og oplevelser. Vi aktiverer meningsfuld karriere og opadgående mobilitet for erfarne eksperter, erfarne ledere og fremtidige ledere.

Vi tilstræber at overskride forventningerne ved at lette organisatoriske transformationer og udnytte konkurrencefordel og er forpligtet til at måle effekten af ​​vores ydelser og løsninger på kort og lang sigt.

- Dr. Pekka Mattila, koncernchef, Aalto University Executive Education Ltd

Vores indvirkning

Vores mission er at opbygge en bedre verden gennem bedre ledelse. Vi er først og fremmest drevet af den indflydelse, vi kan få gennem vores programmer - på deltagere, deres organisationer, det akademiske samfund og samfundet som helhed.

Du får gavn af vores programmer, som har indflydelse på dit arbejde, dig selv som leder, din tænkning og den organisation, du er en del af. Vi nærer og udvikler individers viden og færdigheder og fremmer selvtillid. Du vil lære at genkende dit eget potentiale og få værktøjer til at opnå det.

Du vil drage nytte af Aalto Universitets styrker

Aalto University Executive Education slår ind i Aalto Universitys unikke styrker og discipliner: iværksætteri og intrapreneurship, innovationsstyring, design business management og management innovationer aktiveret af teknologiske fremskridt.

Gennem vores samarbejde med Aalto Universitet bringer vi en tværfaglig tilgang, nyeste viden og nye, innovative læringsmetoder til udvikling af eksperter og ledere og giver Aalto-fakultetet netværk og udviklingsmuligheder.

Aalto University Executive Education Ltd's aktiviteter giver en stor indkomst til universitetssamfundet i forskellige former som udbytte, forelæsningsgebyr og husleje. I 2017 udgjorde det finansielle fodaftryk for Aalto University Executive Education i Aalto-samfundet ca. 3,1 mio. EUR (2,6 mio. EUR i 2016).

Ranking og akkrediteringer Garanti Kvalitet

Overvågning af forskellige akkrediteringer og placeringer vil hjælpe dig med at vælge et program og en institution, der har bestået hård kontrol og blevet bekræftet som værende blandt verdens førsteklasses institutioner.

Som en del af Aalto Universitet holder vi den 'Triple Crown' af akkrediteringer, de tre mest respekterede erhvervskuniversitetsakkrediteringer, der kun ydes til 0,5% af verdens erhvervsskoler: AACSB, AMBA og EQUIS.

I 2018 blev Aalto EE rangeret 39. i Financial Times 'verdensrangeringen af ​​erhvervsskoler, der giver ledende uddannelse. Vi er derfor i top 1 procent af verdens udbydere af ledelsesuddannelse. Dette tjener som en garanti for høj kvalitet til din organisation.

Aalto EE og Aalto University er inkluderet i en række universitetsrangeringer hvert år. De vigtigste af disse er forskellige lister fra Financial Times; European Business School Ranking, Executive Education Ranking og Executive MBA Ranking.

Fakultet og partneruniversiteter

Vi forbinder dagligdags operationer og tværfaglig forskning ved hjælp af over 800 professorer og eksperter over hele verden. I Aalto EE vil du blive inspireret af eksepsjonelle professorer fra Aalto Universitet, vores eget personale og besøgende fakultet. Udover de akademiske kvalifikationer er de begge fremragende lærere og har stor erfaring med seniorledere i internationale organisationer og bringer den nyeste forskning om til de indsigtsfulde modeller og rammer, som deltagerne kan bruge.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Graduate Diploma

Aalto University Executive Education

Graduate Diploma in Technology udstyre senior beslutningstagere med de kompetencer og kompetencer, der er nødvendige for at bruge nye teknologier, såsom kunstig intellige ... [+]

Grib værdien af ​​nye teknologier

Graduate Diploma in Technology udstyre senior beslutningstagere med de kompetencer og kompetencer, der er nødvendige for at bruge nye teknologier, såsom kunstig intelligens, blockchain og robotik, til at drive organisatorisk vækst.

Programmet giver dig mulighed for at dykke dybt ind i nye teknologier gennem virkelige applikationer og få en bedre forståelse af praksis, muligheder og konsekvenser ved at bruge disse teknologier, der omdanner dit erhvervsklima.

Ved at deltage i programmet vil du også være bedre rustet til førende teams, der arbejder med teknologier, og kunne bedre lede innovation i din virksomhed nu og i fremtiden.

... [-]
Finland Helsinki
November 2019
Fuldtid
1 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Kursus

Aalto University Executive Education

Design Thinking for Business Innovation er et intensivt program, der giver dig evnen til at designe nye løsninger, der skaber værdi for kunden og din virksomhed. Dette 7- ... [+]

Fra idé til marked - tag din innovation til næste niveau med designtænkning

Design Thinking for Business Innovation er et intensivt program, der giver dig evnen til at designe nye løsninger, der skaber værdi for kunden og din virksomhed. Dette 7-dages program dækker alle de kritiske faser af innovation fra idé til markedsadgang.

Du vil udforske og forstå rammerne for designtænkning, se det i aktion og lære at praktisere det på forretningsmodeller i din organisation.

Design Thinking for Business Innovation er et fælles executive program oprettet af Aalto EE og ESADE Business School.

Nøgle FaktaStart: 22. maj 2019Tilmelding: pr. 22. april 2019Programplan: maj 22-30, 2019Sted: Helsinki, Finland og Barcelona, ​​SpanienGebyr: 7.200 (moms)Vi tilbyder et Early Bird-gebyr på € 6.500 (moms), gyldigt til 28. februar 2019. Fra 1. marts 2019 er gebyret € 7.200 (moms).Programafgiften for Aalto EE og ESADE alumni er € 6.500 (moms).Fordele... [-]
Finland Helsinki Spanien Barcelona
May 2019
Fuldtid
7 dage
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Aalto University Executive Education

I et stærkt konkurrencepræget forretningsmiljø vil din evne til at skabe de bedst mulige resultater i en forhandlingsindstilling bestemme succesen for din virksomhed. ... [+]

Opret succesfulde resultater i kommercielle forhandlinger

I et stærkt konkurrencepræget forretningsmiljø vil din evne til at skabe de bedst mulige resultater i en forhandlingsindstilling bestemme succesen for din virksomhed. Uanset din nuværende rolle er de bedste forhandlere i stand til strategisk at påvirke de andre spillere, forstå alle vinkler samtidig med at der skabes robuste aftaler og opbygge faglige relationer i processen.

Dette forhandlingskompetenceprogram er et praktisk, praktisk og effektivt to-dages program, der giver dig en tilbundsgående oplevelse, der understøttes af de nyeste forretningspraksis og levende case-studier for at bringe dine forhandlings- og overtalelsesevner til det næste niveau.... [-]

Finland Helsinki
October 2019
Fuldtid
2 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University Executive Education

Game Executive udforsker spiluniverset og forbereder dig til at håndtere de globale udfordringer ved at styre og opbygge en succesfuld virksomhed. Programmet giver dig mu ... [+]

Hvor spil universet møder globale helte - ft. John Romero som VIP gæst.

Game Executive udforsker spiluniverset og forbereder dig til at håndtere de globale udfordringer ved at styre og opbygge en succesfuld virksomhed. Programmet giver dig mulighed for at skabe meningsfulde forbindelser med eksperter, jævnaldrende og potentielle partnere i spilbranchen. Det er en unik 6-dages boot camp, superintensive men yderst gavnlige for enkeltpersoner og virksomheder - store eller små - søger høj vækst og udviklingsmuligheder.

Deltagerne lærer fra førende i verdensklasse, top akademiske professorer og inspirerende virksomhedsbesøg. Vi samarbejder med de bedste mennesker - lokalt og globalt - for at levere en uforglemmelig lærerfaring. Og vi leverer et sikkert, spændende og multikulturelt læringsmiljø, der imødekommer dine udviklingsbehov og karrieremål.... [-]

Finland Helsinki
October 2019
Fuldtid
6 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Mechelininkatu 3 C
00100 Helsinki, Finland