Læs den officielle beskrivelse

Om os

Aalto University Executive Education Ltd leverer lederuddannelse, professionel udviklingsservice og træning med tre mærker, der har stærke bånd til Aalto Community. Det er vores mission at opbygge en bedre verden gennem bedre ledelse.

Hvert år drager omkring 6.000 mennesker fra 1.000 organisationer fordel af vores effektive, målorienterede og omfattende læringserfaring. Vi plejer og udvikler individers viden og færdigheder og fremmer selvtillid. Vi bygger individuelle læringsstier og meningsfulde karrierer samt arkitekturer til udvikling af kompetence i hele organisationer. Du opretter også de bedste forretningsnetværk hos os.

Aalto University Executive Education Ltd ejes 100% af Aalto University. Gennem sit samarbejde med Aalto University bringer Aalto University Executive Education Ltd en tværfaglig tilgang og nye, innovative læringsmetoder til udvikling af eksperter og ledere.

Aalto University Executive Education har to fæstninger: vores Helsinki-kontor koordinerer vores aktiviteter i Europa, mens operationer i Asien og Stillehavet ledes fra Singapore. Ud over Finland og Singapore tilbyder vi vores uddannelsesprogrammer flere steder overalt i verden.

Vision og strategi

Vi sigter mod at være den mest efterspurgte nordiske partner til støtte for transformation i både private og offentlige organisationer, især i relation til vækst og digitalisering. Vi bygger en position som en etableret tankeleder inden for udvalgte Aalto University fokusområder på udvalgte markeder. Aalto University er en globalt unik multidisciplinær institution, hvor kunst og videnskab mødes teknologi og forretning. Desuden konsoliderer vi vores position som den enestående førende institution for lederudvikling i de nordiske lande med hensyn til omdømme, skala og omfang.

Vores mission er at opbygge en bedre verden gennem bedre ledelse. Vi ønsker at være kendt for vores effektive, målorienterede og omfattende læringserfaringer gennem en enkelt persons karriere ved at være deres foretrukne platform for livslang læring. Vi guider enkeltpersoner på deres personlige udviklingsrejser gennem kurateret indhold, identifikation af nye emneområder og ved at skabe en kontekst for udvikling af professionel identitet. I forbindelse med livslang læring fokuserer vi på to strategiske hovedområder: digitalisering af læring og læring af digitalisering. Derudover er en vigtig del af vores vision at gøre en solid og bæredygtig samfundsmæssig indflydelse gennem de organisationer og enkeltpersoner, vi arbejder med.

Finansielle indikatorer

Virksomheden i Aalto University Executive Education Ltd giver en betydelig indkomst til universitetssamfundet i forskellige former såsom udbytte, studieafgift og husleje. I 2018 udgjorde det økonomiske fodaftryk af Aalto University Executive Education i Aalto-samfundet ca. 3,7 mio. EUR (3,1 mio. EUR i 2017).

119306_ScreenShot2019-08-05at10.34.13AM.png

Akkrediteringer og netværk

Aalto University Executive Education Ltd er en internationalt anerkendt organisation for lederuddannelse og lederudvikling. Som en del af Aalto University har vi 'Triple Crown' af akkrediteringer, de tre mest respekterede erhvervsuniversitetsakkrediteringer, der kun er ydet til 0,5% af verdens handelsskoler: AACSB, AMBA og EQUIS.

En af Aalto EE's styrker er et mangfoldigt internationalt netværk, hvorigennem vi holder os ajour med den nyeste internationale viden og tendenser: UNICON (Det Internationale Universitetskonsortium for Executive Education), EFMD (The European Foundation for Management Development) og PIM ( Partnerskab i International Management). Aalto University School of Business er også medlem af CEMS, et netværk forenet af de førende europæiske universiteter og større virksomheder.

Financial Times Rankings

Aalto EE rangerede 38. globalt i Financial Times Executive Education samlede placering i 2019 og ligger derfor inden for den øverste procent af verdensudbydere. Financial Times-rangeringen inkluderer kun de top 50 udbydere af lederuddannelser. Globalt tilbydes lederuddannelse og MBA-programmer af omkring 4.000 institutter.

I 2018 var Aalto Executive MBA igen det eneste finske program, der fik sin plads blandt de 100 bedste i Financial Times 'årlige globale placering. Aalto EEs EMBA-program rangerer 46. i Europa og 93. samlet . Over 3.000 EMBA-programmer tilbydes i øjeblikket over hele verdenen, hvor kun de 100 bedste er placeret på Financial Times 'placering.

Rangeringen forsikrer vores kunder om verdensklasse kvalitet af programmets indhold, metoder og fakultet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Aalto University Executive Education

Diplom i kunstig intelligens giver dig en dybtgående forståelse af emnet og hjælper dig med at forstå og anvende moderne AI-teknologier. Programmet bruger eksperterne på ... [+]

Diplom i kunstig intelligensUdnyt potentialet ved kunstig intelligens

Kunstig intelligens bringer hurtige ændringer i alle sektorer i samfundet og åbner muligheder og behov for nye løsninger. For at få succes i konkurrencen har organisationer og enkeltpersoner brug for nye teknologiske færdigheder samt en klar forståelse af det store billede af AI. Hvad er AI, hvad er de aktuelle AI-teknologier, og hvordan kan de udvikles og implementeres?

Diplom i kunstig intelligens giver dig en dybtgående forståelse af emnet og hjælper dig med at forstå og anvende moderne AI-teknologier.

Programmet bruger eksperterne på området, og det er en fælles indsats fra Aalto PRO, Helsinki Universitetets HY og det finske Center for Kunstig Intelligens FCAI.... [-]

Finland Helsinki
December 2019
Engelsk
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Graduate Diploma

Aalto University Executive Education

Programmet giver dig chancen for at dybt ned i nye teknologier gennem applikationer i det virkelige liv og få en bedre forståelse af praksis, muligheder og implikationer ... [+]

Graduate Diploma in TechnologyGrib værdien af ​​nye teknologier

Graduate Diploma in Technology udstyrer senior beslutningstagere med de færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at bruge nye teknologier, såsom kunstig intelligens, robotik og cybersikkerhed, til at skabe organisatorisk vækst.

Programmet giver dig mulighed for at dykke dybt ind i nye teknologier gennem virkelige applikationer og få en bedre forståelse af praksis, muligheder og konsekvenser ved at bruge disse teknologier, der omdanner dit erhvervsklima.

Ved at deltage i programmet vil du også være bedre rustet til førende teams, der arbejder med teknologier, og kunne bedre lede innovation i din virksomhed nu og i fremtiden.... [-]

Finland Helsinki
November 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Kursus

Aalto University Executive Education

For virksomhedsledere og ledere vil Design Thinking for Business Innovation-programmet fra Aalto University Executive Education og ESADE Business School tage dig på et sy ... [+]

Designtænkning til forretningsinnovationKom med et problem - Forlad med en løsningØg din forretningspotentiale med designtænkning

Designtænkning er en tilgang til innovation, der er drevet af dyb brugerforståelse, tidlig prototype og iterativ test af de potentielle løsninger. Det er en praktisk metodologi og proces, der guider udviklingen af nye, innovative produkter og tjenester, processer, forretningsmodeller og strategier.

For virksomhedsledere og ledere vil Design Thinking for Business Innovation-programmet fra Aalto University Executive Education og ESADE Business School tage dig på et syv dages dyb dyk i dens praktiske og handlingsmæssige metode og vise dig, hvordan du får det til at fungere.... [-]

Finland Helsinki Spanien Barcelona
Maj 2020
Engelsk
Fuldtid
7 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University Executive Education

Game Executive er et anerkendt program, der udelukkende er designet til spilvirksomheder, der søger eksponentiel vækst. Det gør deltagerne bekendt med de grundlæggende og ... [+]

Game ExecutiveKom og lær fra det førende spilhub i verden!

Game Executive er et anerkendt program, der udelukkende er designet til spilvirksomheder, der søger eksponentiel vækst. Det gør deltagerne bekendt med de grundlæggende og strategier, der ligger bag styring og opbygning af en succesrig virksomhed, så de kan sky-raket deres forretningsudvikling. Game Executive har kørt med succes i seks år og samlet deltagere fra hele verden og tilbyder globale netværksmuligheder. Programmet leveres i samarbejde mellem Finlands øverste universitet og industri, herunder eksperter, investorer, partnere og vigtigst af alt, det finske spilsamfund.

Gennem et langvarigt partnerskab med lokale og globale spilvirksomheder, inspirerer vi dig til at skabe meningsfulde forbindelser med veteraner i branchen, venturekapitalister og andre potentielle partnere. Og vi leverer et sikkert, spændende og multikulturelt læringsmiljø til at imødekomme dine udviklingsbehov og karrieremål.... [-]

Finland Helsinki
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
6 dage
på universitet
Læs mere på dansk

Join Us to Make a Better World through Better Leadership

Address
3C Mechelininkatu
00100 Helsinki, Finland